Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kendin Olmak Nedir? Nasıl Olunur?

Katılım
5 Şubat 2019
Mesajlar
22
Tepkime puanı
52
Şehir
İstanbul
Arkadaşlar bu konuyu uzun gözlemlerim sonucu çözdüğüme inanıyorum. Çünkü belirli bir sisteme oturttum ve kullandığımda ise işime yarıyorlar.

Kendin olmak şudur: Kendini en şeffaf biçimde yansıtmak.

Örneğin siz rap müzik dinliyorsunuz, yanınıza güzel bir kız geldi ve rap müzikten nefret ettiğini söyledi. Siz yine de rap müziği sevdiğinizi söyleyebiliyorsanız siz kendiniz olmuş oluyorsunuz.

Örneğin bir arkadaş grubundasınız ve komik bir şey oldu. Ama kimse gülmüyor, aslında herkes gülmek için grubun en baskın kişisinin gözüne bakıyor. Ama siz buna bakmadan direkt olarak gülebiliyorsanız siz kendiniz olmuş oluyorsunuz.

Örneğin eve kız attınız fakat yapmanız gereken bir ödev var. Siz o ödevi, sırf kız attığınız için yapmamazlık ederseniz, kendiniz olmuş olmuyorsunuz.

Veya bilgisayar oyunu oynamak istiyorsunuz fakat bir kız sizi buluşmaya çağırdı. Eğer buluşmadayken bile bilgisayar oyunu oynamayı istiyorsanız kendiniz olmuş olmuyorsunuz. Çünkü siz kendi isteklerinizi, kızın isteklerine tercih etmediniz.

Eğer siz, sırf moda diye bir şeyleri yapıyorsanız, kendiniz olmuş olmuyorsunuz. Örneğin yeni çıkan popüler müzikleri en sevdiği şarkı yapan kişiler gibi. Veya bir aralar şişme mont modaydı. Herkes alıyordu. Onun gibi. Şimdi de sakal modası var. Ben de sakal uzatıyorum şuan ama moda olduğu için değil. Canım istediği için. Kızlar bu ayrımı çok rahat anlayabilecek zekaya sahipler.

Örneğin bir kızla konuşuyorsunuz ve kız bir şekilde moralinizi bozdu. Eğer moraliniz bozulmamış gibi davranıyorsanız siz kendiniz olmuş olmuyorsunuz. Elbette moraliniz bozulduysa somurtmayın ama hiçbir şey olmamış gibi de davranmayın.

Yani hayatta verdiğiniz kararları, sırf başkalarına "iyi gözükmek için, onay görmek için" yapıyorsanız. Kendiniz olmuş olmuyorsunuz.

Peki Bunu Nasıl Avantajımıza Çevirebiliriz?

Kızlar aradaki farkı çok rahat anlayabilirler. Bu yüzden bunu bilerek kızlara karşı kullanabiliriz. Nasıl mı?

Öncelikle kendinizi şu çerçeveye oturtun: "Karşımdaki kızı beğeniyorum ama önce biraz kişiliğini görmeliyim" Elbette karşımızda büyük memeli ve güzel kalçalı bir kızı görünce kişiliğini önemsemeyeceğiz. Önemsemeye devam ediyorum derseniz kendiniz olmuş olmazsınız :p

Ama bu çerçeveye sahip olmak şunları getirir:


  • Kıza bakışlarınız bile değişir. Onay arayan bakıştan, kızı gözlemleyen bakışa sahip olursunuz. Daha net bakarsınız. Kızın gözlerine bakmaktan çekinmezsiniz. Onay arayan bakış için yavru köpeklere bakabilirsiniz. Veya siz köfte yerken yanınıza gelen köpeğin bakışlarından da anlayabilirsiniz. Sizden yemek bekler. O yüzden de gözlerinden çok belli olur. Aynı şekilde güzel bir kızdan seks beklediğimiz zaman bakışlarımız çok değişir. Kızlar bunu anlar ve iticidir.
  • Köpek eğitiminde şöyle bir şey vardır. Köpeğe yemeği gösterirsiniz fakat vermezsiniz. Önce istediğiniz şeyleri yapmak zorundadır. Ancak o zaman verirsiniz ki eğitimi gelişsin. Arkadaşımın köpeği vardı. Bana sürekli saldırıyordu ve lafımı dinlemiyordu. Fakat ve zaman yemek yesem, yanıma gelir ve köpek bakışlarını yapardı. Otur dediğim zaman otururdu, bildiğin bekçi köpeğine dönerdi. Yani kızlar da bunu anlayabiliyor. Sizin kontrol edilebilir bir erkek olup olmadığınızı görmek istiyorlar.
  • Kızlar size güvenir. Çünkü seçimleriniz başkalarına bağlı değildir. Ne istiyorsanız onu yaparsınız. Böylece kızlarda bir güven oluşur. Siz kendinizi saklamıyorsunuz ki kızlar neden size güvenmesin? Aynı şey erkekler için de geçerlidir. Daha samimi dostluklarınız olur.
  • Kızlar sizden onay bekler. Ve böylece çoooooooooooook rahat bir şekilde seks yapabilirsiniz.
Kendimiz Olduğumuzu Kızlara Nasıl Gösterebiliriz?

  • Örneğin eve kız attınız. Eve girince kızın gözüne bakmayın. Yapılacak önemli bir şeyiniz varmış gibi davranın. Oturun bilgisayarda işlerinizi halledin (hallediyormuş gibi yapın) veya başka bir şey yapın. Tabii bunu çok uzun tutmayın. Kız zaten sıkıldığı zaman bunu belli eder. Yaklaşık 10-15 dakika sonra kızın yanına geçin ve kıza tutku duyduğunuz bir şeyler izletin. Ben son sıralarda UFC kafes dövüşlerini izletiyorum. Daha sonra rap müzik sevdiğim için freestyle battle'larını izletiyorum. Tabii bunları tutkuyla izletmeniz gerekli. "Bak şimdi kafes dövüşçülerinden en sevdiğim bu adam. Hiç yenilgisi yok. Biraz show adamı aslında. Genelde tekmelerini kullanıyor vs." veya freestyle battle'larını izletirken "her bir tur 30 saniye sürüyor. Şu adamın kafiyelerine hastayım. Kuzen ile güzel kelimelerini kafiyeleyebilen bir adam kendisi. Bak şimdi lafa bak vs." İnanın bana bunları yaptıktan sonra kızda hem güven oluşacak hem de size olan bakışları değişecek. Bunları yaptıktan yaklaşık 15 dakika sonra kızla seks yapıyor olurum genelde.
  • Kızla buluştuğunuz zaman ne içmek istiyorsanız onu sipariş verin. Örneğin çok paranız yok ve bir kahveye 10 lira vermek istemiyorsunuz. O zaman çay sipariş edin. Ama örneğin çok para harcamak istemiyorsanız kızı kalkıp da sırf o istiyor diye Starbucks'a götürmeyin. Düşünsene hem Starbucks'a gidiyorsun hem de en ucuz şeyi almaya çalışıyorsun. Gidin bir esnaf çaycısına. Rahat rahat çayınızı için. Kızlar bunu hissederler. İstemediğiniz mekana gitmeyin yani.
  • Konuşacağınız konuları siz seçin. Yani sohbeti siz yönlendirin. Elbette takıntı seviyesinde yönlendirmeden bahsetmiyorum. Bazen kızın da anlatmak isteyeceği şeyler olur. Dinlemesini de bilin.
  • Kıza asla ve asla kendinizi kanıtlamaya çalışmayın. Böyle bir erkek gördüğüm zaman aklıma hep arkadaşımın köpeği geliyor. Düşünsene köpek sırf yemek istediği için "Ben çok güzel korurum. Güzel yumuşacık tüylerim var. Genlerim güzel. Çok güzel havlarım. Son model tasmam var vs." dediğini. Komik.
  • Kız komik olmayan bir espri yaptığında gülmeyin allah aşkına. Ya da önce gülüyormuş gibi yapın sonra birden somurtun. Yani itme çekme uygulayabilirsiniz böyle durumlarda. İşe yarar.
  • Kız güzel bir şey giymediğinde bunu belirtin. Örneğin bir keresinde karşımdaki boğazlı kazak giyen kıza: "Boğazlı kazak giyme ya. Yakışmıyor" demiştim. Kız önce bir bozuldu gibi oldu fakat sonradan benden hep onay bekledi. Böylece kısa sürede seks yaptık.
Aklıma şimdilik bunlar geliyor. Yani kendiniz olmak demek, kendi duygu ve düşüncelerinizde şeffaflaşmak demektir bana göre. En azından böyle düşünüp böyle uyguladığımızda işe yarar sonuçlar elde edebiliyoruz.

Görüşmek üzere.
 
Son düzenleme:
Ya kendin olmak yeterli değilse /Sanırım neil abimiz söylemişti.
 
Ya kendin olmak yeterli değilse /Sanırım neil abimiz söylemişti.
Yüzlerce kızla seks yapmış Mystery veya RSD Tyler sana gelip "kendin ol" dese, sorgusuz sualsiz kabul edersin. Ama ben söyleyince ya kendin olmak yeterli değilse diye bir soru soruyorsun. Sen de haklısın.
Mystery'nin peacock taktiğinin altına "ya peacock taktiği yeterli değilse" diye yazmazsın demi :D
Ya da itme-çekme konusunun altına "ya itme-çekme yeterli değilse"
3 saniye kuralına "ya 3 saniye kuralı yeterli değilse"
"Ya negler yeterli değilse" HAHHAHAah

Elbette yeterli olmayabilir. Ama bir dene, işe yarıyorsa al kullan.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst