Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kendini Korktuğun Şeyin İçine Atmadan Gelişemezsin!

Katılım
9 Ağustos 2018
Mesajlar
140
Tepkime puanı
74
Yaş
25
Şehir
Eskişehir
Kendini Korktuğun Bir Olayın İçine Atmadan Gelişemessin!

Bu durum hep böyledir... Kadınlar Konusunda, Yatırım Konusunda...

Oturup bütün gün evde makale okuyarak gelişebileceğini mi sanıyorsun? Tamam. Makale okumak işe yarar fakat uygulamaya koymak ZORUNDASIN!! ZO-RUN-DA-SIN!

Eğer sadece okuyorsan ve Uygulamıyorsan o okuduğun şey bilgi olarak kalır. 2-3 Gün 1-2 Ay sonra unutursun.

Farketmişsindir; Okulda dersi dinlersin fakat eve geldiğinde üstünden geçmessen 2-3 gün sonra unutursun. ve O sınav vakti geldiği zaman alttan hafif bir koku yayılır...

UYGULAMAYA GEÇ!! Yoksa yerinde saymaya devam edersin..

Mesela ben küçük bir şehirde yaşadığım için sahaya çıkamıyorum hadi 1 yaptim 2 yaptim 3 te taninirim artik Aa bu p*ç değilmiydi kızlara yavşayan diye parmakla gösterirler. Durum böyle olunca Uygulayamıyorum ve Şuan kızlar konusunda başarısızım fakat uygulayabildiğim herşeyde başarılıyım...

Şimdi diyosun "ee iyi tamam gazı verdinde ben çok korkuyorum kendimi korktuğum şeyin içine atarsam biterim ben"

BİTMESSİN! İlkel beyin devreye girer. korktuğun durumu tehlike olarak algılar ki zaten bu yüzden korkuyorsun. Yapabildiğinin en iyisini yapar ve başarılı olmaya çalışır çünkü başarısız olucağında sıçacağını biliyor. sende ilk kez bi set actiginda vay amina koyim kesin takilir dururdum nasil boyle oldu beklediğimden iyi gitti dersin ve devam edersin ettikçe bu korku azalır çünkü bilinçaltın artık tehlikeli bir durum olmadığını yavaş yavaş anlıyor. Set açtıktan sonra vay amına koyım bunca yıldır korktuğum şey bu muymuş dersin. Hâl böyle olunca sende Yaptığın şeylerden deneyim kazanırsın.

Ee çok korkuyorum??!

"Tüm Mükemmel Şeyler Korkunun Arkasında Saklıdır!" -Wouffes (buna benzer bir sürü söz vardırda ben yine sahipleniyim ehehe)

Korktuğun şeyin üstüne kendini sal salamıyorsan ve korkuyorsan şimdi sana iki taktik vereceğim bu taktikler işe yarayacaktır.

1-)3-2-1 Taktiği

Klasik herkes biliyordur (Apollo reyize selamlar) fakat çok işe yarıyor.

Diyelim bir kız gördük ve açılış yapacağız.

Eğer gitmeden önce düşünmeye başlarsak 10 saniye bile. Beyin tonlarca düşünce üretiyor Ya Rezil Olursam Ya Dayak Yersem gibisinden.

Olay burada kızı gördünüz açılış yapmak aklınıza geldi 3 ten geriye sayıyoruz hiç bir şey düşünmeden gidiyoruz. ve işe yarıyor işe yaramasının sebebi burada beyni şartlandırmamız. O kızla konuşacağım diye 3 ten geriye saydığınızda beyninizin pekte şansı kalmıyor.

2)Bugun Ölsemde Yapmadan Eve Dönmeyeceğim Taktiği
(çok uzun oldu amk)

Evet bu taktikte de kendinize fena bi gaz veriyorsunuz. öyle bir gaz ki anlatamam.
Bugun ölsemde en az ? kıza açılış yapacağım diyorsunuz burada da beyni şartlandırıyorsunuz ve işe yarıyor.

En kötü ne oluyor biliyormusunuz?

Kibarca Reddediliyorsunuz.

Eğer şuana kadar sahaya çıkıp hiç bir kıza açılış yapamadıysanız ve bu yüzden başınızın etini yiyorsanız dediğim taktikleri uygulayın hadi kendinize iyi bakin <3
 
kısacası eğer olurda bir kızdan hoşlanıyorsanız direk açılın, :)
ve red yeyin aynı benim gibi
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst