Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kızlar bir erkekte ne arıyor?

Katılım
29 Ağustos 2019
Mesajlar
304
Tepkime puanı
591
Şehir
Samsun
what-do-girls-look-for-in-a-guy.jpg



Elbette, her kız biraz farklı bir şey ister, ama eğer kendinize soruyorsanız, kızlar erkeklerde nelere bakar, işte temelleri…

Hey beyler, kızların bir erkekte ne aradığını öğrenmek için buraya geldiniz. Erkekler kızların rekabet edebilirlik, sakinlik ve saldırganlık gibi şeyleri aradıklarını düşünüyor. Gerçekte, durum bu değil.

Kadınların ne istediği hakkında daha fazla şey öğrenmeye açık olarak, zaten doğru yoldasın.

Kızların bir erkekte aradıklarını cevaplamadan önce, bunu düşünün

Buraya rehberlik için geldiğini biliyorum. Ve endişelenme, kızların bir erkekte aradıklarını anlamadan önce, bir sorumluluk reddi önermek istiyorum.

Bütün kızlar farklı. Bütün kızlar farklı şeyler arar. Bazı kızlar başarılı bir kariyere sahip birini arıyor. Diğerleri boş zamanları olan birini isteyebilir. Bazı kızlar sakar ,sakallı ve ellerinde nasır olan birini arar, ancak bazıları daha temiz bir kesim ister.


Tüm kızları bir araya toplayıp ve kızların bir erkekte aradığı şey konusunda kesin çıkarılar yaparsanız yanılırsınız, tüm kızların size tav olacağını düşünemezsiniz. Ancak, kızların aradığı kısımlara odaklanarak, sizi takdir eden kızların farkına varabilirsiniz.

Bu listeye giremez ve kızların aradıklarına göre kimliğinizi değiştiremezsiniz. Bazı kızlar dini inançlarını paylaşan bir erkek arıyorlarsa, sizi fark etmeleri için Tanrı'ya inanmaya başlayamazsınız.

Aksine, kızların aradığı özelliklere odaklanın. Mesela, birçok kız ailesiyle yakın olan birini arıyor. Bu ilişkiler hakkında konuştuğunuzdan ve belki de ailenize normalden daha erken bir kız arkadaş tanıştırdığınızdan emin olun.

Kendinizi geliştirebilir ve yeni ilgi alanları keşfedebilirsiniz. Ama kim olduğunu değiştirmek bir kızın dikkatini çekmeyecek.

Örneğin, bir kız fiziksel zindeliğine önem veren bir erkek arayabilir, bu nedenle diyetinizi veya antrenmanınızı dengelemek için zaman ayırmak, hayatınızın geri kalanının yanı sıra randevuda faydalı olabilir. Ancak, egzersiz yapmak ilgilendiğiniz bir şey değilse, bunu sadece bir kızı çekmek için yapmayın. Bunun yerine, hevesli bir okuyucuysanız bir kitap kulübüne katılın.

Kendinize karşı dürüst olmak, kızların bir erkekte aradığı temel şeylerden biridir.

Kızlar erkeklerde nelere dikkat eder?

Artık kızların bir erkekte aradıkları şeyleri nasıl kullanacağınızı öğrenelim, hadi ayrıntılara girelim.


# 1 Dürüstlük. Bunun çok genel olduğunu biliyorum. Herkes bunu söylüyor ama herkes buna katlanmıyor. Herkes dürüst olduklarını söyleyebilir ama yalan söyleyebilir.

Bir kız dürüst bir erkek ararken, hile yapmayan bir adam demek değildir. Onunla iyi şeyler ve kötü şeyler hakkında konuşan bir adam demek. Bir hata yaptığında itiraf eden birini istiyor. O zaman ona anlatacak kişi olduğundan emin olur, böylece başka birinden duymak zorunda kalmaz.

Dürüstlük, kızların bir erkekte aradıkları diğer şeyleri bir arada tutan yapıştırıcıdır, bu yüzden odaklanın.

# 2 Erkeklik. Erkeklik şu anda sosyal medyada oldukça popüler bir kelimedir. Aslında toksik erkeklik, etrafta ve iyi sebeplerden dolayı atılan ifadedir. Toksik erkeklik, erkekliğini, otomobiller, şiddet, ağlama ya da duygu göstermeme, pembe renginden uzak durma vb. Gibi geleneksel şeylerle kanıtlaması gereken bir olguymuş gibi lanse edilir.

Bu, kızların bir erkekte aradığı erkeklik değildir. Aksine, centilmenlik, şeref ve alçakgönüllülük, erkekte erkekliği gerçekten gösteren şeydir. Erkekliğini karışımda çok fazla toksik olmadan gösteren bir adamın bazı örneklerine ihtiyaç duyarsanız, Chris Evans, Tom Hanks ve Bay Rogers var.

# 3 Açıklık. Bir kız yeni şeyler denemek isteyen bir adam arar. Bu kıza göre çarpıcı şekilde değişebilir. Anı tatile çıkacağınız veya yeni bir restoran denemeye istekli olduğunuz anlamına gelebilir.

Açıklık, bir başkasının bakış açısından işleri görmekle de ilgilidir. Açık değilseniz, kapalısınız. Esasen bir zihniyet veya dünya görüşünde sıkışıp kaldınız. Açık olmak, hayatı daha iyi anlamanıza ve deneyimlemenize yardımcı olur. Kızlar bunu erkeklerde ister.

# 4 Anlayış. Tıpkı bir kız, aslında kendini hiç deneyimlemeden, çöpte atılmanın ne kadar acı verdiğini anladığı gibi, kızlar da bir erkekte bu empatik özelliği ararlar. Bir kız nasıl hissettiğini anlamanı istiyor. Endişelerine ve korkularına dikkat etmeni istiyor.

Onun ne hissettiğini hissetmeyebilirsin, ama onu anlayarak ve onunla empati kurarak deniyorsun.

# 5 Destek. Bütün kızlar, mücadeleleri ve seçimleriyle onları destekleyecek bir erkek isterler. Bunun aile draması ortasında onun yanında olmak veya okula geri dönme veya terfi için başvuruda bulunma kararını destekleyip desteklemediği anlamına gelir.

Bunun modern bir gün versiyonu, “Instagram kocası” tabiridir. Bu, mükemmel bir fotoğraf çekmesine yardımcı olmak için kendi yolunu kullanan bir Instagram modelinin erkek arkadaşı veya kocasıdır. % 100 destekliyor. Bunun tam tersi kız arkadaşına bu resmi göndermemesini söyleyen bir erkek olurdu, çünkü diğer elemanlar ona bakar.

# 6 Bağımsızlık. Hiçbir kız tek başına ayaklarının üstünde duramayan bir erkek istemez. Kendinize özen göstermeli ve kendi başınıza çalışabilmelisiniz. Artık 1950'ler değil. Bir erkek kendi çamaşırını yıkayabilmeli ve kendi yemeklerini pişirebilmelidir.

Bir kız annesiyle hala ilgilenen birini gördüğünde ya da her zaman bir ilişki içinde olduğu için bu şeyleri yapabileceği zaman, bu büyük bir avantajdır.

# 7 Uzlaşma. Uzlaşmaya istekli olmak sadece kızların bir erkekte aradığı bir şey değil aynı zamanda herhangi bir ilişki için gerekli olan bir şeydir.

# 8 Kişisel bakım. Öz bakım için bir başka kelime de hijyen olabilir. Ama bunu söylemek zorunda olmamalıydım. Tabii ki, bir kız düzenli olarak dişlerini ve fırçalayan, duşunu alan bir erkek arıyor, ama bunun da ötesine geçilmesi gerekiyor.

Kızlar bir yetişkin gibi kendine bakan bir erkek isterler.

# 9 Güven, hemen hemen tüm kadınların bir erkekte aradığı bir şeydir.
Vücut Dilinizi, kim olduğunuzu ve kendinizi iyi hissettiğinizi göstermenizi istiyor.

# 10 Kabul Tıpkı seni kabul etmesini istediğin gibi, seni tuhaflıkların ve kusurların gibi, oda aynı şeyi istiyor. Onu olduğu gibi kabul et. Bunu fark edecek. Seçimleri, geçmişi ya da başka bir şey için onu yargılamayın.

Peki kızlar bir erkekte ne arıyor? Bütün kızlar senin iyi bir insan olmanı ve bunu kanıtlamanı istiyor.

 
Bu özelliklerin çoğu bende var. Saç sakal düzenli. Giyimim uyumlu. Ne zayıf ne kilolu biriyim. Dürüst olduğumu söyleyebilirim. Kısaca iyi çocuk ile alfa arası biriyim. Ama gel gör ki çok farklı değişkenler var işin içinde. Sen istersin karşısı istemez. Sen beğenmezsin ama o sana bakar. Gibi gibi gibi. Ben bu yaşıma geldim ve kızlara kolay ulaşan 2 tip gördüm.:

1. Kızın köpekliğini yapan. Karakteri belli olmayan. Kemiksiz ve her maskeyi takan kişiler.

2. Gerçek cool takılan. Kasıntı değil. Veya kendi zayıflığını saklamak için değil. Tamamen ben kendime yeterim sinyali yayan tipler.

Ben bu ikisi de değilim. Sosyal fobim sebebiyle potansiyelimi ortaya çıkartamıyorum. Ayrıca psikolojik olarak gerçek anlamda kötü zamanlardayım uzun süredir. Bu sebeple yardım eden kardeşlerim oldu burada saolsunlar. Kızlara adres sorarak komik bir başlangıç yaptım. Her çıktığımda 5 kıza sormaya çalışıyorum. Pek de bunla bir yere varamaz gibi. Yaş da geçti. Kaçırdık kaçıracağımızı
 
Bu yazdıklarım yapman gerekenler yanında beş para etmiyor. Bu bilgiler maruz kalmak için yoksa bir ilaç değil. Hapı atıyorsun haydi Alfasın öyle bir şey değil. Sen istersin karşısı istemez diye bir savaş stratejisi olamaz..

Ya savaşa katılmadan Alfa olursun.
Ya da sonuna kadar gidersin yine alfa olursun.


BU süreçte de hakkın olarak gördüğün şeylerde de makyavelist takılırsın. Çok etik olmana gerek yok hani. Sosyal mühendislik toplum mühendisliği bunlar nasıl icra ediliyorsa..

Sende kendi yolunu bulup, hayatına çeki düzen verip, beklentiler içinde yaşamayacaksın. Sadece bir şeyler yap, bol bol hata yap..Cici adam olmakla kimse bir şey kazanmadı bu yeryüzünde. Kendi haklarını bil..Bilgileri özümse, kendi yolunu kendi müfredatını oluştur. Hiç bir bilgiye körü körüne itimat etme..

En çok da okumak adamı iyileştiriyor biliyor musun ?
Bilmek, yanlış bildiklerinin farkında olmak..Her şeye önce kendin bir tepki vermen gerektiğini, vermeden alamayacağını bilmelisin.

Kapitalist düzene düşmanlığın varsa mütevazi hayatı benimseyeceksin!
Alfa olmak istiyorsan da bütün fırsatları değerlendireceksin..Sahaya ineceksin..Giden gider, kalan seninle...
 
Hahaha inci sözlük başlığı gibi olmuş. Gerçekten red pill denen şeyi belli bir olgunluğa erişmeden elde etmeye çalışmak insanları yanlış yola sürüklüyor. Redpill bir erkeği kadınların sosyal ortamlarda kendilerinin bile tiksindiği özellikleri sırf genel doğrular olduğu için söyledikleri sıfatları taşısın diye bir erkek yetiştirmiyor. Amaç senin ulaşabileceğin en yüksek potansiyele ulaştırmak. Bir erkeğin hayatı ikiye ayrılır %50’si cinsel hayatı %50’si kariyeri. Ve amaç bu iki alandada olabileceğinin en iyi olmaya çalışmaktır. Hayatın belirli dönemlerinde bu oranlar sağa veya sola kayabilir ama önemli olan dengeyi tutturup bir stabilite yakalamak.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst