Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kızlardan Çekinmeyen Erkek Psikolojisi

Katılım
26 Kasım 2018
Mesajlar
217
Tepkime puanı
127
Şehir
Kayseri
Erkekleri "ACIDAN" kurtaran sihirli bir hap vermeye geldim.

Çok iyi biliyorum ki erkeklerin en büyük problemi kıza hoşlandığınızı/beğendiğinizi söylemektir. Bu durum lise yılların da kabul edilebilir olsa da üniversite yıllarında ASLA KABUL EDİLEMEZ.

Erkekler kızla arkadaş olup sonra kızın onun ne kadar iyi olduğunu fark etmesini beklerler. Kız erkeğin iyiliğini ve sadakatini fark edicek ve onu seçicektir güya erkekler buna inanır. O yüzden kızla arkadaşlık yapmaya devam ederler. Eğer bir kızdan hoşlanıyorsan git ve söyle bitti. Asla ama asla dolaylı ve sinsice davranma. Cinsel arzunun pazarlığı olmaz ya vardır ya YOK. Kıza ilgisini belli etmeyip acı çeken,sigara ve içkiye düşen, depresif yaşayan fazlasıyla erkek var. Bu erkekler hem egolu hem korkaklar. Kaybedecekleri bişey olmamasına rağmen kıza karşı net olmayı beceremezler. Kıza gidip ben senden hoşlanyorum daha fazla arkadaş kalamayız demesi gerekiyor. Kız kabul etmezse arkadaşlık biter ve acın hafifler. Direkt söyledikten sonra asla eskisi kadar ACI ÇEKMEZSİN.

Romantik/Cinsel ilgini belli edersen asla "ARKADAŞLIK BÖLGESİ" lanetine düşmezsin. Reddedilmek arkadaş kalmaktan iyidir. Hem seninle seks yapmak istemeyen ve seks yapma ihtimalin olmayan bir kızla 1 saniye bile geçirmemelisin. Asla zamanını,paranı,enerjini boş kızlara harcama. Bencil ve pragmatik birisi olmalısın. Kız kabul ederse ne ala etmezse sırada ki kadına gidersin. Kadına asla yalan söylemezsin kadındırmaya manipüle etmeye çalışmazsın. Asla sinsi hilelere ve saçmalıklara ihtiyaç duymazsın. Erkeksin ve beğendiğinde bunu söylersin.

Erkekler komfor alanına ve egolarına öylesine gömülmüşler ki reddedilmenin kötü bişey olduğuna inanırlar. Bu toplum tarafından erkeğe dayatılmış bir yalandır. Reddedilmek problem değil hatta sıradan bişey ben her gün reddedilirim. Erkeklerin %99 kadarı reddedilmez çünkü onlar hepten reddedilmiştir. Ben reddedilerek emin olurum😂. Reddedilmekten daha önemlisi bu duruma verdiğiniz reaksiyondur. Mesela sınıftan bir kıza açıldınız diyelim(sınıfı tavsiye etmem) ve kız sizi reddetti. Erkekler bu durumda direkt depresyona giriyor kafayı yiyor. Siz ise gülüp sen kaybedersin diyip eğlenceli ve normal takılmaya devam ederseniz kız şaşıracaktır. Ortak arkadaşlarınız gelip oo reddedilmişsin dediğinde evet reddedildim diyip gülüyorsanız kendinizle ilgili şakalar yapabiliyorsanız kimse size karşı bunu kullanamaz. Ama siz mosmor olup ağlama noktasına geldiyseniz ortak arkadaşlarınız ağzınıza sıçacaktır kızda herkese anlatıcak sizi mahvedicekler. O yüzden reddedilmek normaldir ve eğlencelidir. Başkalarının ne düşündüğünü zerre önemsemem ve başka kızlarla da konuşur tanışırım bu asla bitmez.


İlgiyi belli etmek kadar rahatlatan gevşeten bir sihirli hap yoktur. Olup olmayacağı baştan bellidir yani 6 aydır tanıdığınız kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığını kestirmeye çalışmanızdan çok çok iyidir. Ayrıca kız tavlamayı en basite indiren eğlenceli ve doğaldır. Kızı gördün gittin konuştun numara aldın buluştun ve eve getirdin. Bu kadar basit. Asla ilgini gizleme ve teknikler arama. En iyi taktik doğal olması ve basit olmasıdır. Kıza gidip muhabbet kurmaya çalışma ortak hiç bir şeye ihtiyacın yok. Kızla konuşmak için "BAHANELERE" ihtiyacın yok. Yani ortamda konuşacak bir şey aramana gerek yok. Gidip merhaba nasılsın seni gördüm geldim vs demen yeterli.

Erkekler genelde ilk açılışı mükemmel yapmaya dair bir imgeye sahiptir. Yani herşey mükemmel olucak ve "iyi reaksiyon" almayı bekleyeceklerdir. Bu iyi reaksiyon arayan erkekler onay arayan kendini kıza satmaya çalışan adamlardır. İyi reaksiyon aramayın sadece gidip konuşun verilen rekasiyon önemsiz. Hatalarınızdan da ders çıkartın.aynı hatayı 473736 kere yapmayın.

İlgiyi açık ve net şekilde belli etmek sizi kolayca randevulara hazırlar. Yani amacınız belli ve bunu uzatmaya gerek yok. Mesajlaşmanız her zaman buluşmak üzere olmalıdır. Buluşmayan kıza "Seni yedek listemde 16. Sıraya düşürüyorum by" demeniz yeterli 😂

Sürekli amacınıza uygun olan kızlara ve pozitifliğe odaklanın. İlginizi belli edin ve kim daha açıksa onunla devam edin. Yani 29 red 1 numara olduğunda sadece 1 numaraya odaklanın sadece pozitife ve elinizde olana odaklanın.

İlgiyi belli etmek erkek açısından güçlü bir silah çünkü etrafta yüzlerce binlerce kadın var. Bir kere bu doğal oyun göze batmıyor. Araya bişey sokup kızı etkilemeye çalışmıyorsunuz. Araya teknikler,taktikler,ezberlemmiş sözler,sahte hikayeler,sihir,fal vs sokmuyorsun direkt kendini tanıtıp kızla konuşmaya başlıyorsun. Asla onay ve kızın ilgisini çekmeye çalışmak yok. Kıza kendinizi satmak ve beğeneceğini ümit etmek yok. Kızda tekniğin çalışması için dua etmenize gerek yok😂 hey merhaba seni beğendim demeniz yeterli.

Hem kız tavlamayı da basit ve etkili hale getiriyor. Erkekler sihirli hap arıyor ve aşırı karmaşık oyun teknikleri arıyor. Yok neg atıcam biraz geri çekilicem yok dokuma zamanı yok şöyle böyle vs boş iş. Kıza ilgini belli et erkeksi ve özgüvenli ol kabul etmezse yenisine gidersin. Bu normal bir erkeğin vahşi gücüdür. İlişkilerde güç arıyorsa bir erkek bu da "yeni kadınlarla tanışabilmektir". Kadınların gücü reddetmekse erkeğin gücü budur. Sürekli yeni kadınlarla ilişki kurabilecekseniz zaten kafanız rahat,cool,eğlenceli,sonuçtan bağımsız bir adam olursunuz. Kadınlarla ilişkiler hayatınızda problem olmaktan çıkar. Kıza ne söyleyeceğim ne yapacağım diye düşünmezsiniz. Tüm şablon kafanızda nettir. Kızla tanışır o an müsaitse çay içemeye davet edersin eğer değilse iletişimde kalır daha sonra buluşursun. Mesajlaşma buluşmaya odaklı olmak zorunda boş muhabbete gerek yok. Buluşma dokunmak ve kızı yoldan çıkarmak üzere kurulu olmalı. Sonra ise sekse gitmeli. Eğer bir yerde sıkıntı oluyorsa yeni kızla devam edilir.

İlginizi belli edin erkeksiniz ve seks ihtiyacınız. Bunda utanılacak çekinilecek bişey yok. Erkeksiniz ve seks yapmak istiyorsunuz. Kadını da Beğendiniz ve gidip söylediniz. Erkeklik görevini yaptınız kadın kabul ederse ne ala etmezee by by. Gelsin yenisi😂 erkeğin eline nükleer silah vermek işte budur ve o kadar basit bir felsefesi var. Erkeksin ve kadınla amacın seks gidip arkadaş olmaya çalışmıyorsun. Arkadaşlıktansa 1000 kere reddedilmeyi tercih ederim.

Erkekler reddedilir ; oğlan çocukları asla reddedilmez çünkü asla denemezler.
 
Şöyle mi açılsam kıza şöyle mi tanışsam o ne aq sonra niye heyecanlanıyorum arkadaşlar, canınız ne istiyorsa onu yapın. Mesela şimdş geç oldu bir kız bulup kulağına eğilip kalktı diyeceğim. Eğlenin aq. Şöyle bir açılış yapcağım ve çok gğzel de. Numara almak çok kolaylaştı o yğzden sizle konuşurken kronomotre açacağım diyip teli gözleri önünde 1 dkya ayarlayacağım. Kuru fasulyenyapmayı biliyor musun diye giriş yapacağım. Eğleneceğim sikmde değil belki aklıma daha eğlenceli fikirler gelir. Arkadaşlar ben bir alfayım, erkeğim ve istediğim dişiyi bakışlarımla elde ederim bu net. En ufak şüphem yok. Ama reddedilebilirim de. Çelişkili değil mi?:):):). Bu telkindir bebeğim öptüm.
 
Yazar burada oyunu falan siktiredin diyor. Yalnız hipergami oluşturmadığın sürece yani böyle ilgini belli ederek kızın seviyesine indiğin kızın senden etkilenme olayı kalkıyor. Erkek beyni ile kız beyni farklı çalışır.
 
kızın seviyesine indiğin kızın senden etkilenme olayı kalkıyor. Erkek beyni ile kız beyni farklı çalışır.
Katılıyorum hatta konuştuğum bir kız demişti şöyle demişti ' Beni seven birisini ben sevemiyorum/hoşlanmıyorum.' demişti
 
Direct açılışta yakışıklı karizma bir adam değilseniz büyük derecede, reddedilirsiniz. Ve toplum algısından dolayı tacizci bile ilan edilebilirsiniz. Uzun vadede sürekli reddedilmek de psikolojinizi ve motivasyonunuzu etkileyebilir.
 
Direct açılışta yakışıklı karizma bir adam değilseniz büyük derecede, reddedilirsiniz. Ve toplum algısından dolayı tacizci bile ilan edilebilirsiniz. Uzun vadede sürekli reddedilmek de psikolojinizi ve motivasyonunuzu etkileyebilir.
Ne alaka Allahım? Kardeşim o kadar yakışıklı oldupumu sanmıyorum. Fotoğraf da atabilirim. Çekici miyim evet ama ne alaka? Anlamıyorsunuz galiba karakter her şeydir. Sen güçlüysen kzanırsın. Ayrıca arka arkaya 1000 kere reddedilsen ve özgğvenin düşse bu senin güçsüzlüğündğr. Ben reddedilsem bile ertesi seferde tavlayacağımdan emin olarak gidiyorum. Daha da hiçbir kız beni terslemedi .
 
Direct açılışta yakışıklı karizma bir adam değilseniz büyük derecede, reddedilirsiniz. Ve toplum algısından dolayı tacizci bile ilan edilebilirsiniz. Uzun vadede sürekli reddedilmek de psikolojinizi ve motivasyonunuzu etkileyebilir.
toplum algısı bu şekilde kardeşim karşıdaki bayanda bir insan kaba konusmadıkca tenhada sıkıştırır gibi bodozlams atlamadıkça sorun olmaz
 
Aslında tam tersi , ilgilenmediğin kadınlar seni çekici bulur. Bunu biliyorsundur zaten. Gidip hoşlandığını söylemek kızın bilnçaltında "sana muhtacım, sensiz yapamam" izlenimi uyandırır. Yüksek ihtimalle de reddedilirsin. Bunun yerine kızla sadece "eğlenmek" ve dalga geçmek emin olun kızın içindeki çekimi daha da fazla uyandıracaktır :)
 
Aslında tam tersi , ilgilenmediğin kadınlar seni çekici bulur. Bunu biliyorsundur zaten. Gidip hoşlandığını söylemek kızın bilnçaltında "sana muhtacım, sensiz yapamam" izlenimi uyandırır. Yüksek ihtimalle de reddedilirsin. Bunun yerine kızla sadece "eğlenmek" ve dalga geçmek emin olun kızın içindeki çekimi daha da fazla uyandıracaktır :)
Kadınlarla ilgilenmeyen erkek de bir sorun ararlar ilgilenmeden kasıt kızın götüne kuyruk olmak değil sürekli karşındakı kızı rencide edersen sana eksı olarak döner.
 
Kadınlarla ilgilenmeyen erkek de bir sorun ararlar ilgilenmeden kasıt kızın götüne kuyruk olmak değil sürekli karşındakı kızı rencide edersen sana eksı olarak döner.
Kaddinlarla ilgilenmeyip sosyal statun genisse tam tersi "kadinlara muhtac degil, zaten cevresinde bolca kadin var" mesaji verir. Gelen kizi geri cevirmeyeceksin orasi ayri ama
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst