Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kontrol manyaklığı

Katılım
21 Aralık 2018
Mesajlar
68
Tepkime puanı
84
Yaş
27
Şehir
İzmir
Bu konu bu sitede birçok insanda mevcut eminim bill gates steve jobs gibi insanlardada bu mevcut ve bu sorunu aşabilmekle ilgili yazı yazabilecek birisi varsa çok sevinirim hem bana hem insanlara faydalı olur herşeyi kontrol etme herşeyi mükemmel yapma gibi bir hastalığım var ve yapmadan rahat edemiyorum kafayı yedirtecek duruma geliyor ilaç kullanıyorum hatta çünkü herşey mukemmel olamıyor hayatta her istediğimizde başarı olamıyor artık başari ve pes etmemek okadar icime işlemişki insanın yetemeyeceği şeyleri bile başarıcağımı düşünüp kendimi yıpratıyorum kafamdakini başarmadan birşeyi halletmedende hiçbirşey dusunemiyorum buda gençliğimden yiyor
 
Bu tür sorunların başlangıcı aile. Sana verilen ilk eğitim senin karakterini de belirliyor. Benim sana diyeceğim. Bir psikologla konuşman inan bana burada yazılanlardan daha verimli olur.
Bu işin temelinde korku yatar. Neyden korkuyorsun kontrolü verince ne olacak ? Dünyanın sonu değil ya, empati yapıp insanların düşüncelerine değer veriyor musun? Bütün büyük insanlar dinlemeyle ilgili övgüler saymıştır. Dinlemek ve başkalarının sözlerine kulak vermek çok önemli. Hayatta ki tek insan sen olmadığın gibi en doğru düşünce davranışta senin ki değil. Diğer insanlar da en az senin kadar düşünebilir ve hareket edebilir.
Sana burada ki tek önerim bu tür sorunlar için en yakın zamanda bir psikologla konuşman. İnan bana çok faydalı olabilir.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst