Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Dizi Breaking Bad

Katılım
10 Kasım 2018
Mesajlar
114
Tepkime puanı
234
Şehir
Kayseri
Merhavalar Galya Halkı. Türkiye'nin bence en büyük sorunlarından birisi de sinema sektöründen uzak kalmasıdır. Zira yarını kurtaracak olan gündem değil fikirlerdir. Bu yüzden TRT Haber'i izlemek yerine bu yeni başlattığım serideki dizileri izleyin. Kesinlikle çok şey katacaktır sizlere.

Bir kimya öğretmeninin kanser olduğunu öğrenmesi ve akabinde uyuşturucu işlerine girmesiyle gelişen olaylar dizisi.

Yorum: Dünya Dizi Tarihi'nin tartışmasız en iyi kurgusuna ait dizidir. Senaryo kurgudaki yoğunluk gereği aşırı ön planda değildir. Fakat senaryo kesinlikle bütünleyici bir yapıya sahiptir. Genel kültür eklemelerinden tutun birçok alanda akademik boyuta varacak bilgilendirmeler de akışa hiçbir etki etmeyecek şekilde yapılmaktadır. Teknik özelliklerine iddialı yorumlar yapacak birikime sahip değilim lakin "ortalama" bir seyirci olarak teknik açıdan hiçbir sorun tespit edemedim. Hatta bir çok sahnede teknik detayların böyle yüksek bir profesyonellikle kullanılmasından dolayı ağzım yarım metre açık izledim diziyi. İlk bölümler sıkıcı gelebilir. Her şeyin başı sıkıcıdır. İzlemeye devam edin.
 
Vikings: Ünlü viking kralı ve efsanevi savaşçı Ragnar Lothbrok ve oğullarının hayatını anlatan dizi.
 
O zaman bir tane de ben ekleyeyim spartacus dizisini kesinlikle izlemelisiniz görüp görebileceğiniz en iyi alfa erkek modellerinden biri de net spartacus'tur. 3 sezonluk bir dizi olmasına karşın tarihteki en büyük ayaklanmalardan biri olan spartacus ayaklanmasını anlatmaktadır. Romadaki gladyatör ve kölelik sistemine karşı özgürlük isteyen spartacus (kendisi de gladyatördür) büyük bir ayaklanma başlatacaktır. Kendisi tarihteki en iyi alfalardan biridir.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst