Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Dizi Lie To Me-Beden Dili ve Mikro İfadeler

Katılım
16 Haziran 2018
Mesajlar
127
Tepkime puanı
125
Şehir
İstanbul
Selam beyler nasıl gidiyor?
Geçenlerde hayatımı düzene sokmak için bir karar vermiştim ve foruma yazı yazmıştım bununla ilgili.
Öncelikle ona buradan ulaşabilirsiniz. HAYATI DÜZENE SOKMAK SONRA DA ÜZENE
Orda da belirttiğim gibi ingilizce kursuna başladım burdaki bir eğitim merkezinde. Dişilerin de çok olduğu bir ortam olduğu için her açıdan çok iyi gidiyor.
Şimdi o kadar bahsettim bunlardan nereye bağlıycak diye merak edebilirsiniz. Bağlıyorum şu an ; Geçen gün ingilizce kursundan çıktım ve işim yoktu ağırdan alıyordum çıkışı. Sonra çıkarken farkettim ki bir seminer veriliyor eğitim merkezinde. Seminerin konusu Beden Dili. Dinleyenler sanırım belediyede çalışan beyaz yakalılar yani memurlar yarı yarıya bir oran vardı kadın-erkek oranı. Yaşları da 30 yaş üstüydü genelde ve hepsi resmi sayılacak kıyafetlerleydi ben ise kot pantolon,t-shirt ve ceketleydim. Ama özgüvenim bu aralar geliştiği için çekinme gereksinimi duymadım ve aralarına oturup dinlemeye başladım. Konuyu anlatan kişi bir çok şeyden bahsetti. Anlatımda balon metodu,yalanları nasıl anlarız,alfalık( bizim bildiğimiz karı kız kaldıran alfa değil liderlik adına söyledi bunu), ortamı domine etmek ve ofisteki oturuş şekillerinden bahsetti.Ama aşırı bir şekilde dikkatimi çekiyordu can kulağıyla dinledim. Alanında çok bilgili biriydi ve dikkati üzerine toplayabiliyordu. Her neyse bize ufak videolar izletti ve içlerinde "Lie to me" dizisinden de bir anı da izledik. Dizinin başrolündeki kişi yani Call lightman bir suçluyu sorguluyordu ve ondan bişeyler öğrenmeye çalışıyordu. Suçlu tabiki de yalan söylüyordu ama yalan söylerken yüzündeki mimiklerinden onu anlayabiliyordu. Tabi onun yaptığı biraz daha profesyonel olan mikro ifadeler yani 1/15 ile 1/25 saniye kadar anlık ve kısa süren tepkilerdi. Başarılı ve ünlü bir dizi sanırım ben duyar duymaz izlemeden size önerdim. Bu akşam başlamayı düşünüyorum 1. bölüme. Sizde izleyip yorum yapabilirsiniz.İzleyenler de spoiler vermeden eleştirebilir. İYİ FORUMLAR <3
 
Halkla ilişkiler öğretmenim tavsiye etmişti bu diziyi. Sanırım bir kısmını izlemiştik sınıfta kesinlikle tavsiye ederim. (y)
 
Süper dizi.
 
Dizi cidden güzel ben 2 sezon'dayım izlemenizi tavsiye ederim
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst