Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Lucid Dream - Düşler Ülkesi

Katılım
11 Ağustos 2018
Mesajlar
1,115
Tepkime puanı
1,678
Şehir
İstanbul
Merhaba beyler , başlıktan tanıdık bir anlam çıkarıp direk konuya giriş yapan dostlarıma öncelikle daha çok selamlar..
İnception'u 1 sene sonra izleyip tekrardan gaza geldim malesef. ^^
1 Sene öncesine kadar rüyalarımı kontrol ederdim. Gökler de uçar , karı bulup gömerdim.
Fakat nasıl yapacağımı falan unuttum. Bu lucid dream bize oldukça faydalı bir şekil de yararlanmamız için bir fırsat aslında.
Gerçekten iyi bir şekil de , %100 sonuç aldıracak bir teknik bilenler varsa hortlatsın konuyu ve herkes faydalansın.
Unutmayın '' İstediğiniz her şeyi ama , her şeyi yapabilme gücüne sahip olacaksınız ''


Bunların + ları nedir diye sorarsanız ( bize ne fayda sağlayacak gelişimimiz de diye )
- Saha görevlerinizi rüyanız da gerçekleştirip , gerçek dünya da bilinciniz zaten bu durumun nasıl bir kolaylık ve iyi bir şey olduğunu kavrayıp hiç zorlanmadan , aynı şekil rüya da yaptığınız gibi yapabileceksiniz.
- En güzel s*x hareketlerini ve fantezilerinizi rüyalarınız da gerçekleştirebilirsiniz.
-Korkularınızı rüyanızda yenebilir ve yeni bir dünyaya merhaba diyebilirsiniz.
-Dişiler ile sohbet ederken size genel kültür gibi şey olur. '' Bu dişileri acayip etkiler ( tecrübe var ). '' Sırf bir rüya ile kız tav ettiğimi bilirim eskiden.
-Bilinç altınızı istediğiniz gibi kodlayabilir ve hayal gücünüzü oldukça geliştirebilirsiniz.
-( 31 ) Çekmeye artık son verebilirsiniz. ^^
-Lucid rüya görenlerin bu yeteneklerini geliştirerek rüyalarını daha farklı ve daha iyi şekilde manipüle edebilmeleri mümkün. Böylece rüyada gerçekleşen olaylara daha iyi çözümler getirebilir, görmek istedikleri durumlara daha rahat çevirebilirler. Hatta lucid rüya görme sıklıklarını artırabilir, her istediklerinde bunu başarabilirler.
-Mesela örnek vereyim ; Yolda ki bir kız ile rastgele konuşmaya çekiniyorsunuz. Lucid rüya da rastgele bir kızın yanına gidip sohbet edebilirsiniz. Ne kadar çok yaparsanız gerçek dünyada da o kadar etkili olur.
-Bir hobi edinmiş olursunuz.
-Çok yapmamakta fayda var yalnız!


Her neyse işte dostlarım, Gerçekten çok iyi bir teknik bilen varsa yazsın ben 1 sene önce kullandığım tekniği ve yaptığım rüyayı anlatacağım kısacası.

Bir renk tutun, örneğin sarı. Gerçek dünya'da sarı rengini nerede görürseniz görün , gördüğünüz an '' Şuan ben rüyadamıyım diye sorup, kendinize cimcik atın''
Rüya'da canınız acımaz. Fakat gerçek dünya'da canınız acır.
Bunun amacı nedir diye soranlarınız var ise ; Bu tekniği gerçek dünya'da sürekli uyguladığınız da bilincinize artık yerleşmiş olacak ve bunu otomatik olarak rüyanızda'da yapacaksınız ve canınız acımadığında rüya'da olduğunuzun farkına varacaksınız. bu kadar basit.


-Rüyam-
-Birden bire kendimi bizim mahalle de buldum ve bir kapının üst no yazan tarafında ki rengi gördüm. '' Sarı idi '' ve ardından kendime dünyada yaptığım bu alışkanlıkla oto olarak rüyada mıyım diye sordum ve cimcik attım. Garip bir his ile acımadı ve rüyada olduğumun farkına vardım bir an bilincim açıldı.
Direk uçmayı düşünerek uçtum bulutların arasında ve yere indim. Bir kız gördüm ve arkasından giderek kıçına parmak attım ardından direk kaçtım.
Biraz psikopat ruhlu olduğumdan bir sopa düşünüp , onu isteyip elimde görünce direk insanlara saldırdım , arabaları parçaladım ve beni kovalayan adamla kapıştım.
Kendimi rüyaya kaptırdığım için hafiften bilinç uyanmaya başladı ve adam beni kovalarken korkudan ağaca çıktım ve adam bana tam vuracakken uyandım.
Bilincimi çünkü kaybetmiştim , istediğim şeyi yapamıyordum istemsizce hareket ediyordum.
 
Rüya kontrolü, lucid rüya vb. Şeyler bilinçaltı kontrolü gibi olanaklar sağlasa da bir yerden sonra gerçeklik algısını bozacaktır. Hiçbir simülasyon realde pratik yaptığın kadar verimli olmaz. Zihin bu ne yapacağı belli olmaz bize her an oyun oynayabilir
 
Ben daha once bi konu acmistim biliyorum ve yapmisligim var. Cidden farkli bi dunya var sanki ve soyle guzel bir yani var gece uyurken kendi hayalini ne yapmak istedigini planliyosun ve ruyanda kendini kontrol etmekk guzek bi his veriyo. Ben hic denize gitmedim gercekte ama ruyamda denizin ustunde ucurumda o ruzgarin yuzune vurfugunu hissetmistim hala unutmam aksam komu acarim naail gorulur neler yapilmali dikkat edilmeli gibi seyleri ayrintili bicimde anlatirim.
 
Bende bir ara baya ugrasmıstım. İşin kötü yanı okuldan gelince yatıyordum rüya görmek için, kalktıktan 1 saat sonra tekrar yatıyordum. Bağımlılık gibi olmustu daha fazla ilerlemeden bıraktım
 
Bende bir ara baya ugrasmıstım. İşin kötü yanı okuldan gelince yatıyordum rüya görmek için, kalktıktan 1 saat sonra tekrar yatıyordum. Bağımlılık gibi olmustu daha fazla ilerlemeden bıraktım
Tekniğini anlatmabı isterim.
 
Gerçeklik algın bozulabilir, Nevropat düşüncelere kaçabilirsin. Bir çeşit sanal ŞİZOFRENİ olduğunu düşünüyorum.. Ayrıca Olumsuz etkileri baş ağrısı,enerjisiz hissetme, gerçeklik algılarında bozukluk olarak geri dönüyor bunları da unutmayalım.. Fakat insan oğlu heves eder :)

Her neyse benim bu konuda tecrübem var oda şöyle ki: Ben araba kullanıyordum, Kendimi terk edilmiş bir yol kenarından buldum, Birden yaratığa benzer 3 zenci beni kovalamaya başladı :D
Benim tecrübelerime göre kontrol etmek o kadar kolay değil birde rüyada olduğunu anlayınca bilinçaltı direk seni atıyor.. Anlayıp çaktırmadan yönetmen lazım.. Yoksa beyine oyun oynayacağım derken o sana oynar..


Her neyse yapana başarılar ama okumak güzel oluyor :)
Kesinlikle bilinç altı seni dışarı atıyor direk. Fakat sakin kalıp bazı teknikleri uygularsan içeride duracağın süren birhayli uzuyor ve ortalığa eglenceli durumlar çıkıyor.
 
Tekniğini anlatmabı isterim.
Ben rüyamı tam anlamıyla kontrol edemiyordum ama istediğim rüyayı görebiliyordum. Yazdığın teknikleri denedim. İşin en önemli yanı sabır bence. Ayrıca uyumadan önce rahatlama, duş alıp uyumak, uyumadan 20dk önce telefon televizyona bakmayarak mümkün olduğunca ışıktan uzak durmak, uyumadan hemen önce yemek, meyve vb yememek. Uyumadan önce kendine telkinler vb. bu liste uzar gider.
 
Ben rüyamı tam anlamıyla kontrol edemiyordum ama istediğim rüyayı görebiliyordum. Yazdığın teknikleri denedim. İşin en önemli yanı sabır bence. Ayrıca uyumadan önce rahatlama, duş alıp uyumak, uyumadan 20dk önce telefon televizyona bakmayarak mümkün olduğunca ışıktan uzak durmak, uyumadan hemen önce yemek, meyve vb yememek. Uyumadan önce kendine telkinler vb. bu liste uzar gider.
İnceptionda ki gibi prof olmak isterdim de. Senin dediklerinle pek bir alakası yok tekniklerin dostum. Bir şey yapacaksın ki artık günlük rutinin olsun ve aklına girip cıkmasın artık.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst