Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Nasıl Ciddi Bir İnsan Olabilirim ?

Katılım
7 Mart 2019
Mesajlar
18
Tepkime puanı
19
Şehir
İstanbul
Evde veya tek başına hiçbir şeye gülmüyor veya çok ciddi bir insanken arkadaş ortamına gelince anlattıkları her şeye gülüyorum veya konuşurken gülerek konuşuyorum. Bunu nasıl atlatabilirim ?
 
zor olan gülmek iken aslında ciddi olmak sosyal olarak rağbet görüyor. Az gülen insanın gülümsemesi karşı taraftan ödül gibi algılanıyor, daha değerli hale geliyor. İnsanlar ciddi adamı güldürmeye uğraşmaya daha meyilli oluyor. Ciddi bir karakter büyük nimet gerçekten.
 
Aynı sorun bende de var.Ben de çözüm arıyorum.
 
Ben de öyleyim pek takma, kafana istediğini yap gülmek istediğin yerde gül istemediğin yerde gülme yeter
 
Çünkü tersine çalışıyor. Her insan gibi, evde sertse dışarıda farkılık arıyor. Evde gülen eğlenen ise dışarıda gerek duymuyor.
Bunu şöyle yapabilirsin, arkadaşlarına verdiğin değeri azaltarak.
Çünkü emin ol, gereğinden fazla değer yüklüyorsun ve onların her dediği komikmiş veya doğruymuş gibi bir düşünce sergilemez isen bu dediğin problem ile karşılaşmazsın.

At gözlüklerimi çıkarıp onlardan farklı düşünmeye başladığım zaman, hepsi boş beleş insanlar olarak geldi. Taktım kulaklığı, evimden okula okuldan eve gidip geliyorum :)
 
Ciddi olman gerektiğinde ciddi oluyorsan problem yoktur. Pozitif enerji yaymak güzel şey. Kendi anlattıklarına gülme yeter :)
 
Çok ciddi olmak iyi bir şey değil kesinlikle. Sahte ya da abartılı gülmüyorsan sıkıntı yok.
 
Evde veya tek başına hiçbir şeye gülmüyor veya çok ciddi bir insanken arkadaş ortamına gelince anlattıkları her şeye gülüyorum veya konuşurken gülerek konuşuyorum. Bunu nasıl atlatabilirim ?
Ben nabza göre şerbet taraftarıyım yani sürekli gülmek tabi yersiz. sürekli ciddi de olmayın çok istiyosanız putin gibi botoks felan yapın banane .polat alemdar mı olcanız olum
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst