Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Ne yapmam lazım?

Katılım
20 Ekim 2019
Mesajlar
29
Tepkime puanı
33
Yaş
24
Şehir
Ankara
Üniversitede yaklaşık iki haftadan beri gördüğüm kız var. Ben bu kızla göz teması kurmaya çalıştım, yani YD olursa gidip konuşacaktım. Ama kız neredeyse kimseye bakmıyordu. Sosyal medya üzerinden belli edeyim dedim ve instagram üzerinden takip isteği attım. 1 saat sonra geri takip yolladı, ben kabul etmedim ve tekrar attım, 30 dk. sonra o da takibi yeniledi. Bir gün sonra yine istek attı, bir şey yapmadım. İki gün sonra kız bana üniversitede bakıyordu, fakat ben biraz baksın ben bakmayayım diye diye dozunu kaçırdım hiç bakmadım. O günün akşamı kız bana yolladığı takip isteğini silmiş, benim ona attığım isteğe dokunmamış. Biraz geçti ve ben de isteği geri çektim.

Bugün kızla bakışmam mümkünsüzdü neredeyse. Çünkü bakmıyordu, ama bir tane arkadaştan rica ettim, güya kızdan haberim yok (vücut dilim onu ignore etmişti, sağ arka tarafımdaydı, onu bakmam mümkün değildi), bak bakayım kız bakacak mı. 10 dakika içinde 10-15 defa baktığını söyledi arkadaşım. Aslında set açma işinde sorunum yok, şu ana kadar hiç başarısız olmadım, ama bu kızda geri tepecek sanki. Düzgün bir yürüme davetiyesi olsa gidip konuşsam diyorum ama dozunu tam yakalamıyorum. Gidip kıza “Bir insan neden cesaretsiz olsun ki? Mesela, birinden hoşlanıyorsam, gidip onunla konuşurum yani. Sence artık tanışmamızın zamanı gelmedi mi? :)” demeyi düşünüyorum. Ama bunun için de düzgün bir YD olması lazım.

Genel olarak bu durum için ne öneriyorsunuz?
 
BENCE

Git tanış, direkt ol (hazırladığın cümle çok güzel yaşadığınız süreci özetlemiş direkt ve samimi bir açıcı) negle rutinle zaman kaybetme doğal oyna ve kaybetmekten korkma.
 
BENCE

Git tanış, direkt ol (hazırladığın cümle çok güzel yaşadığınız süreci özetlemiş direkt ve samimi bir açıcı) negle rutinle zaman kaybetme doğal oyna ve kaybetmekten korkma.
Evet samimi bir açılış zaten kız şoka uğrayacak bence 1. bu ne özgüven 2. sen kimsin ki bana cesaretsiz diyorsun 3.... böyle böyle yani iyi bir merak uyandiracagimi düşünüyorum ama işte bu aralar biraz özgüvensizim sanki hiçbir şey yapamıyorum bu da bu konuya fazlasıyla etki ediyor.. Beta kişiliğim asla yoktur bu zamana kadar set açma işinde de başarısız olmadım ama hayatımda ilk defa aynaya bakınca tipimi begenmiyorum
 
Aynı şeyler ve daha fazlası bende de var. Ancak şöyle düşünebiliriz, kız senin kendini beğenmediğini bilmiyor, kız senin bu aralar özgüvensiz olduğunu bilmiyor, büyük ihtimalle kız senin kişiliğin hakkında hiçbir şey bilmiyor. Yani bunlar sadece seni sabote eden kendi düşüncelerin.
 
Kız daha ne yapsın hacım? Aloo ! Lan gel kaç gündür seni bekliyorum ulaa diye el mi sallasın? İsmail abi mi lan bu? Ağam, yarın git; merhaba, çok beklettim mi de ve sırıt. Kız da merhaba, beklettin mi falan deyip sonar kız sana test atar. Ne için beklettin mi diye. Sen de, iki çözümü var. Birincisinde terslersin, ikincisinde direk ilişki kurarsın.
1- Bilmiyorum, yanına gelip seninle konuşmam gerekiyormuş gibi hissettim. Kız büyük ihtimal, ne alaka falan derse, iyi o zaman böyle düşünüyorsan ben gideyim de. Kıza bak ve tepki vermezse gidersin. Ama büyük ihtimalle ileri de bir şeyler olur. Daha çok bağlarsın kendine. ( Terslemek )
2- Rüyam da bana ismail abi gibi el sallıyordun ve bana salladığını düşünerekten yanına gelmeyi düşündüm. Adın ney falan diye sor, gerisi gelir.

'' 2. yapsan daha iyi sonuç verir. ''
İyi şanslar.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst