Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Neden çocuk gibisiniz ?

Haklı mıyım?

  • Evet

    Kullanılan: 8 72.7%
  • Hayır

    Kullanılan: 3 27.3%

  • Kullanılan toplam oy
    11
Katılım
11 Ocak 2019
Mesajlar
10
Tepkime puanı
25
Şehir
İstanbul
Merak ediyorum da , neden tek başına bir şey yapamayacak çocuk gibi insanlara muhtaçsınız.
Ya sormak için kendinizde sorun üretiyorsunuz.
Bakın elinizin altında google var.
Geçip bir göz atın değerli vaktinizi 5 dakika buna ayırın.
Tamam hemen , hemen hepimiz burada öğrenmek için bulunuyoruz. Lakin bazen sınırı aştığınızı düşünüyorum.
Biliyorum benim haddime değil fakat gerçekten içim kararıyor , foruma girince. Lütfen bulunduğumuz ortama saygınız varsa yapmayın.
Bilgi çöplüğüne dönüşmesin. Karamsara bağlamayın ve araştırmayla öğrenebileceğiniz bir şeyi buraya yazmayın. Sen kimsin *mq diyenler çıkar haklılar fakat bunu bir sorumluluk olarak gördüm ve söyledim. Umarım yanlış anlaşılmam.Yakında elime kıymık battı ölecek miyim , doktor var mı ? Diye soracaklar.
Benden bazılarına öneri biraz büyüyün ve olgun olun. Sürekli insanlara bağlı yaşamayın biraz kendinize gelin tek olmayı öğrenin bu gün sayfa kapansa ne yapacaksınız ? Bir adaya düştüğünüzü ve tek başınıza olduğunuzu düşünün.Yaşamak için mücadele edeceksiniz çevrenizde kimse olmayacak anneniz , babanız , kardeşiniz , arkadaşınız , Internet, sosyal medya , bunlar olmayacak.Tek derdiniz yaşamak olacak. Tek başınıza orada yaratıcılığınızı konuşturup hayatta kalmaya çalışacaksınız. Biraz bu psikolojiye girin. Bir başkasına muhtaç olmadan da yaşanabilir bu hayat.
Umarım haddimi aşarak sayfa yöneticilerini ve kullanıcılarını kızdırmamışım dır.
Dışarıdan bakıldığında ben böyle bir durum görüyorum.
 
Bak google da araştırılacak bilgiyi buraya paylaşmak konusunda çok haklısın. Bunu farkettiğimden beri forma paylaşım yapmıyorum çünkü bilgi çöplüğü olacak. Google da bir konu hakkında çok fazla makale yazı görsel ve video varken ordan burdan kopyala yapıştır yapıp görselsiz bilgi paylaşmak saçma geliyor.

Katıldığım diğer bir konuysa gelişmeyi bağımlılık yapıp gelişememiz. Belkide böyle şeyleri çok takıp kafayı yemek yerine bazı şeyleri akışına bırakıp biz farketmesek de irademizi güçlendirmemiz.
 
İnsanların birçoğu, kurtarıcı bekliyor. Kurtarıcı arıyor, kendi başlarına bir bilgiyi keşfedeceklerini düşünmüyorlar. Kendi hayatlarını farkında olmadan saygı duydukları veya bir şeyler öğrenebilirim diye baktıkları insanların tavsiyelerine bağlamışlar.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst