Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

NLP ile baştan çıkarma

Katılım
11 Mayıs 2018
Mesajlar
46
Tepkime puanı
104
Yaş
34
Şehir
İstanbul
NLP ile baştan çıkarma

Bazıları NLP’yi baştan çıkarmak için kullanmanın etik olmadığını ve baştan çıkarma için “zihin kontrolünü” kullanmamamız gerektiğini öne sürüyor, kesinlikle katılmıyorum. Kızları baştan çıkarmaya çalışan herkes, bilseler de bilmeseler de bir çeşit zihin kontrolü kullanıyorlar.
Çiçek almak, parfüm sıkmak hatta birisiyle akşam yemeği yemek bile beklediğinizden çok daha derin psikolojik bağlantılara sahiptir.
Bir kadına çiçek almanın nasıl bir zihin kontrolü olduğunu düşünüyorsun belki de. Nedenini size anlatayım. Bu sadece kadının “çiçeklerle sunulmasını” erkeğin gelişiyle ilişkilendirmesi değildir. Gülün hoş kokusunu adamla ilişkilendiriyor. Çoğu duyumun aksine, koku doğrudan hafızayı depolayan ve duyguların yeri olan limbik sistemimize gider. Adam esasen “işte bir gül ve şimdi beni hatırladığın zaman, hoş bir koku ve o koku tarafından memnun olduğun duygusunu hatırlıyorsun.” Diyor. Siz farkında olmasanızda bilinçaltınız bu durumun farkındadır.


Öncelikle burada yazacağım bilgiler;çok uç NLP yöntemleri değildir ve kesin sonuç vermez. Ayrıca sizi gözünde 1/10 olarak değerlendiren bir kızın 10/10 olarak değerlendirmesine yardımcı olmayacak veyahut kızın önünüzde soyunmasına yaramayacak. Ancak set açarken, kıza bir teklifte bulunduğunuzda "şu an bir ilişkiye açık değilim, emin değilim veyahut hayır" dan "evet lütfen" e dönüştürecek.


NLP ile Baştan Çıkarma Süreci

KURAL 1: Tehdit edici görünmemeye çalışın
“Ama kızlar kötü çocukları sever.” dediğini duyuyorum. Sizi temin ederim ki, herhangi bir “kötü adam”, onu seven bir kızla tanıştığında tehdit edici değildir.
İnsanlar “yargılanmayı” sevmez dostlarım. Bir kafede oturuyorsanız ve birileri size ciddi bir bakışla, kendinden emin bir şekilde bakıyorsa, bu bir tehdittir. Bu kişi baskınlık gösteriyor, sizden üstün olduğunu kanıtlamaya çalışıyor bu yüzden bizi tehdit ediyor. Biz de aynı durumu sergilersek, söyleyebileceğimiz herhangi bir şey, “yargı” ile karşılanacak ve biz bunu istemiyoruz. Bu yüzden bu tehditi ortadan kaldırarak daha samimi bir şekilde cevap veriyoruz.

Tehditi Nasıl Ortadan Kaldıracağız
-Gülümseyeceğiz.(dişlerimizin gözüktüğü bir şekilde.)
-Hafifçe yan duracağız.
-Avuçlarımızı göstereceğiz.
-Uzun süre kalmayacakmış gibi davranacağız.


KURAL 2: Zamanı yararımıza kullanıyoruz

Kıza bir dakikadan daha fazla kalmayacağımızı belli ederek yaklaşıyoruz. Örneğin, "Merhaba, sadece gidiyordum ama sizden çabucak fikrinizi isteyebilir miyim ? Kızımız bu adamın söylediği ne olursa olsun çok fazla kalmayacağını biliyor ve neden bizim onun fikrini istediğimizi merak ediyor. Onunla da ilişki kurmaya çalışıyormuş gibi görünmüyoruz. Bu yüzden bizi reddetmiyor, hemen gideceğimizi bildiği için “tabii sor.” diyor.

Burada buna benzer şekilde sorular sorabiliriz;
-Kız arkadaşıma hediye alacağım onun da sana benzer bir tarzı var fikrini alayım dedim.
-Göz kalemini sürerken biraz kaydırmışsın ama rengi çok güzel bende arkadaşıma hediye olarak almayı düşünüyorum markası ne ?
-...


KURAL 3: Kızın yanına oturuyoruz
Bakın karşısına değil, yanına. Biri size iyilik yaptığında, teşekkür edip devam ederseniz, sizinle olumlu bir etkileşime sahip olduklarını düşünürler ve iyilik yaptıkları için sizi kendilerine daha yakın hissederler. Bu yüzden yanına oturduğunuzda olumlu tepki vermeleri daha muhtemeldir.(iyiliği kural 2’de istemiştik.)


KURAL 4: Sohbeti devam ettirmek
Kural 3'ü de uygulayıp, kızın yanına oturdunuz ve sohbete başlamanız gerekiyor peki bunu nasıl yapacağız ?
Soru, yorum ve şaka formulü ile...
1. İlgili, düşündürücü, zorlayıcı ve açık uçlu bir soru sorun.
2. Kızın cevabına ilginç bir yorum yapın.
3. Konu hakkında şaka yapın
4. birinci maddeye geri dönün

Not: Kural 4’de sohbete başlıyoruz ama burada sizin kızın testlerinden geçmeniz vs gerekiyor. Bu tarz küçük şeyler sizin yeteneğinize kalmış.


KURAL 5: Kino
Kıza önceden bilinçaltı yolu ile tehdit olmadığımızı bildirdiğimiz için onun kişisel alanına girebiliyoruz ve rahatlıkla kıza dokunabiliyoruz. (Forumda sanırım kinonun etkileri ile ilgili bir yazı yazılmıştı bakabilirsiniz.)

KURAL 6: Oradan Ayrılıyoruz
Kızda acelemiz olduğunu ve gitmemiz gerektiği izlenimini verdiğimiz için 5-10 dakika konuştuktan sonra numarasını alıyoruz ve oradan ayrılıyoruz.

Not: Yukarıda yazdıklarım, oyun, negler, rutinler vs. başarıyı ancak %30 etkiler gerisi sizin giyim tarzınızla, kendinize olan güveninizle, özgüveninizle, öz saygınızla doğru orantılı olarak artacaktır. Sadece kendinize güveninizi, özgüvenli duruşunuzu ve beden dilinizi,pozitifliğinizi koruyun.

Saygılarımla...
 
NLP hakkında detaylı yazılar okuyabileceğim bildiğin site var mı? Yazı güzel olmuş eline sağlık
 
NLP hakkında detaylı yazılar okuyabileceğim bildiğin site var mı? Yazı güzel olmuş eline sağlık
İngilizce ile google’de aratırsan yüzlerce sonuç bulabilirsin. İngilizcem yok diyorsan yakında NLP tekniklerini teker teker yazacağım.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst