Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Numara aldığım kızla buluşmam

Katılım
4 Nisan 2018
Mesajlar
18
Tepkime puanı
4
Yaş
25
Şehir
İstanbul
Çarşamba günü ortak çevreden arkadaşlarla masada otururken kız tuvalete kalkmıştı bende gittim,çıkmasını bekledim telefonu uzattım numaraını aldım verirken "aa numaramımı istiyosun düştüm" dedi. Bende dedim mesaj atınca çok heyecanlanma :) Sonra oradan uzaklaştım. Perşembe günü mesaj attım. (+ benim)
+selam nabzın kaç :)
- Girişe bak slk dkkspwksplwps
+oo random anlaşılan nabız baya yükselmiş.Nabzını düşürmek için güzel kahve yapan bildiğim bi yer var yarın okul çıkışı seni alıyım oraya gidelim.
-bilemiyorum
+ha iyi o zaman yarın 4de sudemde ol ordan geçelim
-tamamdır
Bugün buluştuk nereye götürüceksin dedi, muazzam bi yere götürücem orda korsanlar falan var dedim. O yere gittiğimizde dizi çekimi vardı mekanı kapatmışlardı. Tüh falan deyip yakındaki pa+sta+neye geçtik. Oturduk konuştuk bi kaç shit test geldi geçtim. Sonra aşağıdan bi kız arkadaşımı gördüm ona söyledim tam söylerken kız cüzdanını düşürdü oha deyip güldük. Kızı aradım geldi aldı el salladı gitti. Fotoğraf çekimi falan derken kalkalım dedik. O cafeye tekrardan gidelim dedim, gittik korsan abi var bi tane (adam gerçekten jack sparrow gibi giyiniyor.) oo abi nasılsın sana gelecektik yan sanayiye gittik dedim güldük biraz. Dönerken yerde sigara bulduk bugün şans piçiyiz dedim. Gel bi idda oynayalım yakışır dedim, ben bilmiyorum dedi bende bilmiyorum ama deneyelim kaybetcek neyimiz var dedim oynadık. Minibüs beklerken sahiden bugün beni niye çağırdın dedi bende yaklaş dedim kafasını uzattı parmağımla çenesini kendime yaklaştırdım "bu seni hiç alaladar etmez" dedim. Güldük sonra minibüs geldi gitti. Şimdi sorum tekrardan oraya nasıl çağırabilirim? Yoksa bundan daha ilerisi olmaz mı? Hemen nextlemek istemiyorum hoş kız. Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.
 
İlerisi neden olmasın, kafana göre takıl kız etkilenmiş çıkmak istersen reddedebileceğini bile sanmam.
 
Ulan fakir p*ç.
Yerden sigara bulmak nedir?
Git bir parlament al da kıza ikram et.Ya da sadece ic "Bugün benim kurallarima göre oynuyoruz, canım sigara içmeni isterse ağzına vereceğim bunu"de.İcin,sicin,eglenin.
Ama yaptığın şeyleri büyük bir şeymiş gibi anlatma.
Ne olum,guinnes'e falan mı giriyorsun?


Kız beni neden çağırdın diye sormuş.
"Seni eve atmayı planliyordum lakin bugün hiç canım istemiyor,artık başka zamana"diyebilirdin.Ama olsun,tecrubesizligine veriyorum.

Git,bu kez o kızı tekrar çağır.Ama sakin,başbaşa olabileceginiz bir yere.Onu yemeden gelme.Cunku sen bunu ve daha fazlasını hakediyorsun...
O kız oraya kadar geliyorsa ilgisi vardır.Ama ne kadar olduğunu kestirecek kadar muneccimlik bilmiyorum.Dolayisiyla dozu sen ayarla,ve gerekeni yap.
Hadi aslanım benim , göreyim seni.
 
dostum gayet rahat ve espritüel davranmışsın, samimi ve güldürücü davranışlarınla hayatın tadını çıkarıyorum mesajı vererek kızı kendine daha da çekmişsin, kız ''bilemiyorum'' nazını yaparken affetmeyerek direk karar almışsın helal olsun burda çoğu kişi kızı ikna etmeye çalışırken yalvarıp yakarırken (çekimi öldürür) çekiciliğini bozmamışsın ve attığın adımlardan emin olduğun için özgüvenini ortaya koymuşsun. Helal olsun kısacası eminim bu kız senden çok sağlam etkilendi. Birbirinizi daha yakından tanırsanız sevgili olmanız kaçınılmaz :)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst