Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

OKU '' ÇOK ŞEY KAZANACAKSIN ''

Katılım
11 Ağustos 2018
Mesajlar
1,115
Tepkime puanı
1,678
Şehir
İstanbul
Selam dostlarım , bu yazıyı yazmak için 5 saattir okul da sabırsızca eve gitmeyi bekliyordum ve sonunda yazmak için bilgisayar başındayım.
her gün biliyoruz ki daha çok ilerliyoruz , daha çok gelişiyoruz.
Artık her şey bana çok anlamlı ve çok basit geliyor. inana biliyor musunuz ? eskiden bir kıza ya (acaba kalemin var mı) ?? (verebilir misin?) (yaa şu saçın da yaprak var da istersen alayım.) , ( aayyy acaba bir şey ısmarlar'sam bana daha yakın olur mu acaba ... ) , ( teklif etsem kabul eder mii ? ) gibi aptalca , boş sorularla beynimizi sikiyordum. inana biliyor musunuz ? artık bu örnekler nasıl oluyor
- (HİÇ BİRİ SİKİM DE BİLE OLMUYOR.) Çünkü onları ben düşünmüyorum etrafımda ki sikik , yobaz '' mavi hapçı '' bebeler düşünüyor. ,
- biliyor musunuz ? eskiden ben , artık yeter ben neden böyleyim ? neden kimseyle sevgili olacak cesareti bulamıyorum ? neden cesaretim yok ve bu kadar çekingenim ? diyordum. ama artık bunlardan eser kalmadı , artık ALFALOJİ ve bütün Yardımcı kaynaklar benim kardeşlerim oldu. burada bulunan tüm üyeler benim kardeşlerim oldu.
dışarıda ki hiç bir insanı artık kendimden daha üstün görmüyorum. ben hepsinden üstünüm. çünkü benim düşüncelerim hepsini çıkıp , geçer. evet arkadaşlar size yaşadığım tüm olayları ve beni tamamiyle mutlu eden sizin de rez alabileceğiniz yazılar yazacağım. sizden isteğim ; BİRAZ OLSUN RAHATLAYIN VE GEVŞEYİN !

1- Ben genellikle sürekli insanları gözlemleyen bir kişiyim. kız veya erkek fark etmez herkese göz bağı kesmeden bakarım. bunun bana birinci faydası onlardan daha öz güvenli olduğumu gösteriyor ve onlardan üstün oluyorum ve onlar bunu fark edip ona göre kalıba giriyorlar. bu da bana fayda sağlıyor.
2-İnsanlar bana hiç bir istediğini yaptıramıyor ve onları inkar etsem bile bana saygı duyup , boyun eğiyorlar.
3-Yürüyüşüm ve duruşumla neredeyse çoğu kızı etkileye biliyorum. '' sohbeti katmadım ;) ''
4-Bir erkek bana kafa tuttuğun da , hemen o kaldırdığı başı hiç bir şey dahi yapmadan direk aşağı baktıra biliyorum.
5-İnsanların beni karşı cins veya hemcinsimin yanında ezmesini çabaladığını fark ettiğim de. ona gerekli cevabı verebiliyorum. bunlar hep okuma sayesin de oldu.


SAHA RAPORLARI ;
#Okul da güzel , tatlı bir 7/10 luk omega dişi keşfettim ve onu tavlamak için ayaklandım. Onu her gördüğüm yer de kantin de , bahçe de , koridor da vs kesiyorum. hoşlandığımı anlasın diye. önceden de dediğim gibi insanları gözlemliyorum sürekli bu yeteneğimi geliştirmek için. o kızın ise davranışları ; İçine kapanık , utangaç , Pek arkadaşı yok , 2 senedir o okul da , beyaz atlı prensini bekleyen bir saf şehirli kız. buna artık bakmamla arkadaşları vs fark etti ve ona söylediler. tabi ben de okulun akıllı piçi hiç gözden kaçar mıyım ? o bilinç altımıza işlenmiş yürüyüş ve mimik hareketleri bile yeterli kalıyor. direk fark edildim. kızın artık bundan haberi falan var. her neyse bugün ben onların katına çıktım namaz kılmaya. oradaydı beni gördüğü an bir tane erkeğe beni gösterdi. '' aha işte bak şu '' çocukta kızın yanında zaten 4 , 5 kişi birden duruyorlardı orada. ben aha işte o çocuk dediğini duyar , duymaz baktım ve çocuğun bana baktığını fark ettim. durdum ve çocuğa doğru baktım göz kırptım ve hafifçe tehdit ifade eder gibi kafamı salladım. çocukta hemen ardından kafasını eğdi. ve arkama dâhi bakmadan mescide girdim. mescidden çıktığım da cam kenarına gittiğim de kız ve bir arkadaşı orada duruyordu. arkadaşla yalandan orada oturma bahanesiyle arkadaş yanıma gelmeden kızın yanına gittim ve elimi cam'a yaslayıp. kıza doğru baktım ve kız ise bana dönüp utanarak , gülümsedi. Not; bu hikayeden çok şey çıkarta bilirsiniz arkadaşlar , sadece hayal ederek okuyun.

2#Hani bilirsiniz ya bazı sikik arkadaşlarınız kızların yanında size laf sokup , kızları oooooooo'latma peşindedir. işte bu hikaye de kısacası ona örnek. Bankta 5 kişi 2 erkek 3 kız otururken ( kızları tanımıyorum ) arkadaşa dedim , ya sen beni niye beni buraya çağırdın ? o ; niye la ? oğlum sohbet ederiz diye geldik bu kızların 3 ünün de ruhu bedenin'den ayrılmış. konuşmaya tenezzül bile etmiyorlar. kızlar orada gülüp sohbeti başlattım vs ve sohbet ilerlerken kız bana dedi senin yüzüklerin neden o kadar büyük ? ( parmaklarım da bayağı bir yüzük var da ) '' tavus kuşu teorisi '' = arkadaşlar bu teoriden çok ekmek çıkarttım ben siz de yüzük bileklik vs takın. sıradan olmasın ama sıra dışı şeyler takın. kızların ciddi söylüyorum aşırı ilgisini çekiyor. ben dedim büyük aldığım için olabilir mi ? gıcık ve dalga geçer gibi konuşmanız sizi orada yüceltecektir. 4 grup birden güler ve arkadaş oradan atlar üstüne çok oturduğu içindir. ben dedim EVETT , .... arkadaşımız laf soktu , kızlar alkışlıyoruz hep birlikte. ..... ne oldu ? bana laf mı soktun şimdi ? ne oldu yani burada sohbet ediyoruz , saçma sapan anlamı dâhi olmayan sikik laflarınla niye sohbeti bozuyorsun ? ne oldu yani beni yerin dibine gömdün kızların gözün de beyaz atlı prenses mi oldun ? aferin sana falan dedim ve çocuk orada hemen bir yumuşamalar kızların da ilgisi falan bana artmalar , bana sorular yağdırmalar vs , işte dediğim gibi ben orada laf sokmaya çalışsam , kızların gözün de biz 2 geri zekalı olurduk. ama ben orada durumu efsane bir şekil de düzelttim ve liderlik sağladım. küçük şeyler ile çok büyük şeyler kazanabilirsiniz beyler.

3# Kızlarla sohbet kuramayan arkadaşlarımız için bu da ; Beyler bu konu da hiç kasmayın. bak size çok samimi diyorum , eğer ki konuşmak istediğiniz bir kız varsa gidin yanına merhaba falan deyin veya gidin dokunun parmağına örneğin takma tırnak mı bu falan ama o olduğundan emin olun. evet diyecektir ve nasıl taktığını falan sorun. yani en ufak şeyden dâhi sohbet çıkabiliyor. örnek ; Bizim sınıfa kafam kadar , alexandro daddario memelerine sahip , beyaz tenli bir dişi var. 10/8 kız ile ve yanında ki arkadaşı ile çok rahat ve sikik erkeklerin dahi konuşamayacağı cinsel veya ilişkisel şeyleri bile çok rahat konuşabiliyorum. daha kızlarla toplasan 15 dk konuşmamışım'dır önceden. ama size ciddi diyorum bakın öğretmenin yanına gittim , öğretmen ile 15 dk boyunca çok samimi bir konuşma yaptık önceden de pek konuşmamıştık en fazla 10dk. meslek ile ilgili. ama hoca ile karı , kız konuştum ulan 10 dk boyunca. neymiş hoca diyor çıkma teklifi falan edeceksin o zaman ? ben ; yok hocam ne teklifi gideceğim yanına böyle , böyle takacağım koluma ve o anlık benim olacak. yani cinsel şeyleri bile sadeleştirerek , yani daha bir üsluba sokarak güzel bir şekil de sohbet haline dâhi çevire biliyorum. zor bir şey değil, tek yapmanız gereken şey ; Alfanızı , alfa davranışlarınızı serbest bırakmanız. olacakları düşünmemeniz ve en önemlisi rahatlık seviyenizi max seviyeye çıkarmanızdır. ayakkabı bacığın'dan dâhi sohbet çıkarabilirsiniz. emin olun !

4# ( ve son ) Evet arkadaşlar herkesin sorduğu üzere '' ortam da nasıl siklenen adam olunur ? '' Beyler bunun için de hikayem var bugün yaşadığım. bundan da ders çıkarabilirsiniz ama bunu hemen uygulayamazsınız. zaman alacak bunu yapmanız. Daha yeni tanıştığım bir çocuk ile merdiven köşesin de oturdum ve sohbet etmek için karşısın da oturdum '' mutlaka tüm kişilerin karşısın da olun. '' ve benim tam önüme oturdu , onun arkadaşı geldi ve sohbete başladık. benim duruşum bu şekil ; Bacak , bacak üstüne atmışım ve sırtımı dayayıp kollar miss bir şekil de duruyor büyük baba gibi. Çocuk başladı konuşmaya , neymiş din falan konuşalım. ben ; yok kardeşim din falan konuşmayalım ben , din ve siyaset hakkında konuşmuyorum. birden başka bir kadın daha gelir ve rahatlıktan dolayı falan oturuşumdan direk bana bakar. ben hiç siklemeden ve rahatlığımı bozmadan sohbete devam. neyse hadi bu seferlik konuşalım. konuşuyoruz öyle herkes bana doğru bakıyor anlatana değil de bana. 2 kişi daha falan bakıyor sanki seminerdeyiz ************* 2 kişi köşem de 4 kişi önüm de sanki seminer hocasıyım. anlatana değil de bana bakıyorlar. tabi ben de susmuyorum sürekli cevabımı veriyorum. sorulu , cevaplı bir sohbetti. orada tüm ilgi üzerimdeydi sebebi oturuş rahatlığım , pozisyonum ve konuşurken kullandığım mimikler ve el hareketleri + ses tonumu ayarlamam. hepsi beni liderliğimi ön plana çıkarıyordu. bunlar tek sefer de olacak değil beyler , ilk başta taklit edeceksiniz ve sonra o ettiğiniz takliti benimseyip onu üzerinize oturtacaksınız ve artık o siz de doğal bir hal alacak.


Beyler , bunları anlatma sebebim bu raporlardan dersler çıkarmanızdır. üşenmeden okuyanlarınız olursa çok şey kazanacaktır. ben bu özellikleri kazanabilmek için çok canımı yaktım , çok psikolojik sorunlar geçirdim. fakat artık bana verdiği mutluluk paha biçilmez bir duygu. asla hedefiniz'den şaşmayın , daima ama daima ne yapmanız gerekiyorsa onu yapın. kimsenin dediklerine kulak asmayın. siz onları ne kadar çok umursamaz ve dediklerine kulak asmazsanız , size duyduğu saygı o kadar çok artacaktır. '' HERKESE İYİ ŞANSLAR '' = SORULARINIZI BEKLİYORUM VE ELEŞTİRİLERE DAİMA AÇIĞIM.
Yaptığım hataları da belirtmenizi bekliyorum. ben de henüz gelişme aşamasındayım , hiç bir zaman kendime alfa gibi bir kavram yapmadım fakat doğal olarak davrandığım davranışlar epey bir gelişti.
 
2.si çok etkili. Kız olmayan ortamlarda bile işe yarıyor.Karşıdaki kişi bir geri çekiliyor felan garip bir his.
 
Güzel yazı eline sağlık
 
Ben de önceden arkadaşlarım laf attığında cevap verirdim, kitap okumaz, spor yapmaz, kızlarla konuşmaya çekinir, beyanlara öncelik falan verirdim. Bir gün canıma tak etti bu utangaçlık, can sıkıntısı ve karar verdim bu kadınları araştırıp öğrenmeliyim diye.

Hani derler ya bu kadınları hiç anlamıyorum bi öyle bi böyle diye, ben de onu diyenlerden olmamak için kadınları, insanları daha iyi anlamak için araştırmaya koyuldum işk gökhanx in kitabını aldım ordan ana fikirleri çıkardım ve sonra nofap diye bir şey duydum ordan tcma ve erkek adam blogunu sonra alfaloji falan derken artık kendimi geliştirmeye başladım.

Araştıran, bilgi edinen uygulayanlar hem hayatı daha dolu geçiriyor hem de mutlu oluyormuş. Önceden hayatını sıradan işlerle geçiren insanlardan, boş bir hayat yaşayan hiçbir aktivitesi olmayan sıkıcı bir hayat yaşarken şimdi tam tersi heyecanlı mutlu daha anlamlı bir hayat yaşamaya başladım ve devam da ediyorum. Burdaki çoğu kişi de önceden sıradan insanlardandı hatta benim gibi çevresinden bile saygı görmeyen insanlardı.

Araştırdık, okuduk, öğrendik ve uyguladık, hayatımıza geçirdik öğrendiklerimizi.

Ve bu sürekli devam etmesi gereken bir döngü ..
 
Hızlı zamanlarım! 😄
Beyler okulun değerini bilin.
Sokak harici zor bulunuyor kız.
Bir de bir işte çalışıyorsanız, hiç bulamazsınız.
 
anlattığın konular hem cinsine ve karşı cinse kurduğun üstünlüğü çok kolay bir şekilde anlattın ama bunların dışarıda çok kolay olmadığını (en azında benim açımda) düşünüyorum başlangıç olarak ne yapmamız gerekir çekingen biri gerçekten bu seviyelere gelebilir mi?
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst