Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Okulun kezbanları

Katılım
11 Ağustos 2018
Mesajlar
1,115
Tepkime puanı
1,678
Şehir
İstanbul
Selam beyler biliyorsunuz okul başladı gittiğim okul da bu dönem sürü ile kız var amk bir çoban düşünün gerisi koyun öyle bir şey amk. okul başlamadan önce hızlandırma sınavları vardı 12 sınıfım gidiyordum ona 2 3 gün falan 1 kız gördüm falan dakka başı bakıyor amk rahatsız oldum nedense. her neyse pek siklemedim okul başladı bugün falan gittim o kız yan sınıfımız da çıktı şansa amk çok şükür bizim sınıfta değilmiş Allahtan. baktım kız sürekli arkadaşlarını alıp bizim sınıfın kapının önün de bakıp , bakıp gülüyor or*spu çocukları. beni gösteriyor sonra kaçıyor falan neyse ben siklemiyorum falan ama hâlâ böyle sikik , sikik hareketler yapıyor. ne yapsam bu malı peşimden uzaklaştırırım ?

NOT: Bizim sınıfta kız muhabbeti dönüyorken o da oradayken arkadaş dedii eee sen ne yapacaksın kız falan yok mu diye ? ben dedim ya bırak Allah aşkına kız mı var da biz gördük. o kız bir bozuldu amk sonra sınıftan çıktı bana bu soruyu soran erkekte ne oldu , nereye gidiyorsun dedi kıza gülerek , ima ederek.

'' sikiş başlıyor beylerr '' okulu ihmal etmeyin ( altın değerin de bir mekan bizim için )
 
Anladığım kadarıyla kız çirkin güzel olsa böyle davranmazdın heralde :D
 
moruq git söyle kıza bana bakma diye
öyle şey mi olur amk ? kız diyecek ******** ben sana mı bakıyorum sen kimsin de bana böyle diyorsun hayırdır amk cocugu esenyurt buraı boru mu amk ? erkeklerin %99 u keko hepsine bu kızlara bağlı laf , söz söylenmez bu kızlarla sevgili olmadan amk.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst