Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Onunla ilgili hayal kurmak.

Katılım
5 Eylül 2018
Mesajlar
41
Tepkime puanı
35
Yaş
24
Şehir
Ankara
Merhaba beyler. Bu aralar çok sık yaşadığım ve bir türlü engel olamadığım bir problemim hakkında sizden fikir ve yardım isticem. Bir kızla tanıştığım veya sosyal medyada bir kızla 2 çift laf etsem dahi hemen onunla ilgili hayal kurmaya başlıyorum ve bu durum bağlanmaya doğru gidiyor. Bu durumda beni rahatsız ediyor. Bir örnek vermek gerekirse bugün twitterda bir kız ek tercihler hakkında tweet atmıştı bende aynı yerleri yazmışız diye yorum yaptım ve kızla aynı yer gelirse beraber takılırız, açıklanınca bana haber ver diye konuştuk. Daha sonra twitter fazla kullanmadığım için instagramdan kıza istek attım ve o da geri takip istegi attı mevzuya gelicek olursak kızın resimlerine bakınca hemen onunla ilgili hayal kurmaya başladım. Aynı uniyi kazandigimiza dair vs hayaller ve bu duruma engel olamıyorum sizce ne yapmalıyım bu konuda?
 
Açıklaman ve önerin için teşekkür ederim. Tabak çevirme teorisinde benim hatam sanırım her daim daha güzel olan kişiyi hayal etmek ve bir bakıma doyumsuzluk hissi. Konuştuğum 2 kız var ama ne zaman yeni biriyle tanışsam direkt yeni olan kişiye ilgim kayıyor. Diğer kisilere eskisi kadar ilgi göstermiyorum. Bu yüzdende her yeni geleni elde tutmak için uğraşırken kafaya çok takıyorum bunun içinde bilinçaltı sayesinde yeni kişilerle hayal kurmama neden oluyor. Sanırım problemim bundan kaynaklanıyor.
 
yıkım sebebidir , yapmayın
 
Son düzenleme:
Flört çoğaltma, yani sizin söylemenizle (tabak çevirme) tabii ki etkili olabilir. Fakat her zaman elinde flört tutmaya çalışacaksın tabak çevirmek için. Bu yüzden bu konu bana sağlam gelmiyor. Çünkü Erkek yalnız kalmayı bilmeli. @xenosomer kardeşimin dediği gibi yıkım sebebi olabilir. Birine muhtaç değilsin ama bir gün flörtsüz kaldığın da kötü hissedebilirsin. Bu açıdan kendini tabak çeviricem sirtaki yapıcam diye zorlama derim kardeşim. Onun yerine kendine tutku,hobi gibi şeyler edinirsen ya da varsa onlara daha çok yönelirsen ve kendine yatırım yaparsan daha çok faydası olacaktır.
 
Olayın tecrubesizlikle alakası olduğunu zannetmiyorum.Kendini satmak gibi oluyor belki ama kız lisesinde binlerce kızın içinde yeterince tecrübe kazandığım kanaatindeyim. Daha önceleri böyle bir problemim yoktu 1 aydır olmaya başladı aşağı yukarı kimle konuşsam onunla ilgili hayal kuruyorum. Sonra başka biri geliyor onla kurmaya başlıyorum. Kişiler değişsede hayal kurmayı bırakamıyorum saplantı olmadan hemen kurtulmaya çalışıyorum. Yalnızlık konusundada ek tercihler yüzünden 1 aya yakındır soyutlandim toplumdan ve ondan sonra başladı diyebilirim bu olaylarda ama nasıl kurtulucam hala tam bulamadım çözümünü. Fikirleriniz için teşekkür ederim.
 
Çözümü basit , sadece sen kafanda kuruyorsun. Biraz da kendini muhtaçlığa sokuyorsun. Duygusal şeyler yaşamak istiyorsun,yaşayabilirsin yaşamak istersen,fakat sonuçlarına sen katlanırsın . Bir de her yeni kız yeni heyecan yeni enerji demek. Bunun dozunu belirlemelisin.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst