Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Redpill denen devrim makinesinin çarkları uyumla dönüyordu...

Herkese selamlar. Zaman zaman bu foruma sorunlarımı yazıp sizlerle dertleşiyorum. Geçen de bir başlık açmıştım. Şimdi buraya bazı şeyleri not etmekte ve sizlerle paylaşmakta fayda görüyorum.

1) Buradan bir arkadaş "mutluluğun kızlarla gelmeyeceğini öğrenemedin mi?" dedi. Çok doğru gerçekten. Bu sert gerçeği bir defa daha hatırladım sayenizde. Hollywood bizlere hayatımıza bir kadın almamızı ve böylece mutlu olacağımızı öğütlüyor. İşin gerçeğinde ise bir kadın ancak işleriniz yolundaysa ve mutluysanız hayatınıza girmek ister.
2) İş hayatımı düzene koymaya karar verdim. Kredi kartı borçlarımı da hızlıca temizleyip mali açıdan feraha çıkacağım.
3) Hayatımdaki belirsizlikleri ve kaygıları yavaş yavaş ortadan kaldırıp hafifleterek psikolojimi iyileştireceğim.
4) Uzun süredir yapmadığım bir şeyi yaptım ve yeni yeni kızlarla buluşmaya başladım. İlla yatağa atmak için yapmıyorum bunu. Cıvıl cıvıl enerjik kızlarla vakit geçirmek hoşuma gidiyor. Bence kadınların o feminen enerjisi biz erkeklere sadece cinsel vb. açıdan değil sosyal açıdan da keyif veriyor.

Sizler de görüşlerinizi ve hayatınızdaki değişiklikleri paylaşın lütfen.

Hep söylemişimdir ..Kadınlar Sizi boğçak için sistemin kullandığı bir ilmek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8