Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Regl Döneminde İlgi Göstermek?

Katılım
6 Kasım 2019
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Şehir
İstanbul
Merhaba şuan devam eden ilişkimde kız arkadaşım regl döneminde ve ilgi bekliyor fakat bu dönemde ters ve atarlı konuşmalar yaptığı için gerekli ilgiyi göstermiyorum. Onu anlayışla karşılamalı mıyım? böyle devam mı etmeliyim yoksa nasıl bir yol izlemeliyim?
 
Bir Tedx konusmasinda gormustum regl doneminde ilgi olayi daha etkli oluyor diye biliyorum, eger istersen kaynagi yarin arastirir atarim.
 
Sans eseri video karsima cikti :D dakika 10dan sonra izlersen ne demek istedigimi anlarsin
 
kareşim regl ve reglden 7-10 gün önce. Kızlar duygusal olarak tavana ulaşır.Bu depresyon olarakta olabilir.
Öncelikle kızın duygusal dönemlerinde neler yapabildiğini deneyimlemişseniz geçiyorum deneyimlemediyseniz kısaca özet bunlar biraz aptallaşıyor mantıktan uzaklaşıyor kardeşlerim.
Bu dönemlerde ne yaparsınız? İlgi istiyorsa ilgiyiver kardeşim bana göre yüzyüze görüş.Görüşmiyorsan dm mesajlarını kısa tut.
"işim var" diyerek mesajdan mutlu bir şekilde ayrıl.Ha trip felan atıyorsa hiç topa girme karşılık yazma.
sanırım tavsiyelerim bu kadar.
neden yedi gön önce diyorum ve bun nasıl öğrenirsiniz,öncelikle ufak google araştırmasıyla çokrahat öğrenirsiniz ben neden 7,10 olacağını söyledim.
Bu günlerde yumurtalar öleceği günlerdir ve doğal bir içgüdüyle kadın vücudu bunları kurtarmak ister boşa gitmesin ister "cinsellik".yani bunlar cinsel bakımdan aktif olurlar. Bu duygusal,depresyon her neyse yansır bir şekilde. Bundan başka bir açıklaması yok.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana,eksiklerim yanlışlarım varsa daha iyi bilen birisi düzeltebilir.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst