Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Rutherford'un Sivilce tekniği

Banat perfect 30tl arko 3.5tl sadece bunları aldım... ilk gün neyse şimdi ben bunu yüzümde ne kadar bekletmeliyim?
(Bütün yuzume uygulayacam)
 
ben de arkadasin dedigini yapmaya basladim, zaman gectikce degisimi yazarim buraya arkadaslar.
 
Denedim, cildinizin rengini 1-2 ton açıyor fakat sivilceler için bir artısını görmedim.
 
Şuana kadar özgüvenimi düşüren birşey varsa oda aknelerdir. Denemedigim krem, sabun, antibiyotik(roucattan hariç) kalmadı. Şuan nilera okyanus sabunu kullanıyorum her sabah 1 defa yıkamak üzere. Cildimi yağdan ve kirden arındırmasına rağmen yinede çıkıyor. 4 saat sonra yüzüm tekrar yağlanıyor deniz feneri gibi geziyorum ortalıkta. Sabun bitene kadar kullanıyım sonra senin tekniği denerim. Eyvallah paylasım için
Tek çare Roacuttane dostum.Ben de herşeyi denedim geçmedi.Roacuttane kesin çözüm.Cidden çok kötüyse cildiyeye git yazsınlar.
 
Sivilcenin asıl çözümü aralıklı oruç, bol su içmektir. Bağırsak ve karaciğer temizliği şarttır. İçi değiştirmeden dışı değiştirmeye çalışmak biraz zor.
Size ne güzel çözümü vermiş adam. Cilt hastalıklarının hepsi vücuttaki organlar hasar görünce dışarıya vurumudur. Vücut içerideki iltihabı sivilce olarak dışarı atar. Tedavisi hem içeriden hemde dışarıdan olmalıdır.

Arkadaşın dediği gibi içeriden tedavisi: aralıklı oruç, İşlenmiş gıdalardan uzak durmak, egzersiz yapmak(Bağışıklığı güçlendirin ki organınız tedavi edilsin.), sabah erken kalkmak, pmo yapmamak, karanlıkta uyumak gibi alışkanlıklarınızı toparlarsanız her şey toparlanır.

Dışarıdan tedavisi ise cildi bakteri ve mantarlara karşı temiz tutmaktan geçer. Hacamat, sülük tedavisi(kaliteli insana gidin), doğal şampuan ve sabun kullanımı(gerekirse evde sabun yapın yada paraya kıyıp 70 80 tllik doğal sabun alın(sabun olarka hatice teyze ve otacı marka almanızı öneririm), çay ağacı yağı temizlik konusunda bulunmaz bir nimet tabi ki 15 20 liralık ucuz markaların içine zeytinyağı katıyorlar.(Yağlarda vivasan markasını öneririm, bu markanın yağları tuzlu ama sağlığınızı düzeltir)

Tabi insanoğlu hep kolaya kaçmayı sever, bu yuzden bu yolu tercih etmeyeceğinizi biliyorum :D
 
Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst