Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Saha Çalışmalarım Bizzat Yaşadıklarım

Katılım
20 Eylül 2018
Mesajlar
2
Tepkime puanı
2
Yaş
31
Şehir
İzmir
Merhaba Arkadaşlar bir süredir burayı takip ediyorum elimden geldiğince birşeyler kapmaya çalışıyorum çok güzel şeyler yazıyorsunuz konular falan ; neyse ben 1.68 boyunda 65 kg ağırlığında ortalama bir tipe sahibim öyle eskiden beri kanayan yaram kızlarla muhabbette girememe cesaret edememe bunda boyunda etkisi var çünkü 24 yaşında birine göre kısa bir boy kızlar da bunu görünce birde sağlam bir vücut yapım yok cılız sayılırım genelde ilk baktıklarında otomatikman devre dışı kalıyorum neyse yaşadığım son saha playına gircem , daha doğrusu bizim okuldan üni sen hemşirelik okuyan bir kızı ekledim bir gün hikayesine cevap attık derken konuşmaya başladık kız biraz popüler biri sonra dedim denk gelelim oda olur dedi bir arkadaşım daha var dedi bende benimde bi arkadaşım var dedim ve bumları kaldıkları yurttan araba ile aldık İzmir’de Bostanlı diye bi yer var beraber gün batımını izledik ve biralarımızı içtik çimlerde fakat ortamı yöneten Benim baktım cesaret geldi hiç kasmıyorım ilgilendiğim kızın saçıyla bile oynadım o derece ara ara ufak sataşmalar örnek diyalog : ben : küpelerin güzelmiş babaannem de aynısını kullanılıyor , kızın cevabı yaaa pislik gülerek gelelim soruna ilk buluşma bitti ortamı yöneten benim ağırlığını koyan diğer arkadaş odun gibi sağolsun ama şimdi devamı gelmiyor be kardeşlerim Koza me yazacağım ki sanki soğuk davranıyor gibi hissettim bendeki sorunda bu devamı gelmiyor tavsiyeleriniz
 
Öncelikle aramıza hoş geldin. Konuşacak bir şey bulamıyorsan anlatacak bir şeyin yok demektir. 24 yaşında olduğunu söylüyorsun bu zamana kadar yaşadığın şeyleri anlatmaya 1 hafta yetti mi gerçekten?

Sanaldan bazen tanıştığım hatunlarla gerçek hayatta buluştuğumda aramızda bir soğukluk oluyor sonrasında mesajlaşmıyoruz mesela. Bunun sebebi fotoğraf ile gerçek arasında fark olması. İnsanın mesajlardaki karakteri ile gerçek hayattaki karakteri biraz fark gösterir. Her iki cinsiyet için de geçerlidir bu durum. Kız mesajlarda çok cana yakındır gerçekte soğuktur. Gerçekte cana yakın mesajlarda soğuktur. Eski sevgililerimden bir tanesi ile gerçek hayatta acayip iyi anlaşmamıza rağmen iş mesajlaşmaya gelince yürümüyordu. Burada illa problemi kendinde aramana gerek yok. Ben o kızı yargılamıyorum mesela ama o olay için kendimi de yargılamıyorum. Ben mesajlarda gayet iyi devam ettiren birisiyim. O konuşamıyorsa o onun problemidir. Konuşamadığı için de onu suçlayamam. Karakter yapısı bu.

Bazenleri de başka bir olay oluyor. Beğenmeme durumu söz konusu olabiliyor ki buna yapabilecek bir şey yok.

Bana göre problemin ana kaynağı yaşanmışlık meselesi. 20 yaşındayım ve hayatım boyunca başına buyruk yaşadım. Başına buyruk yaşamak hayatımı düzene sokmama engel olsa da yaşanmışlık bakımından oldukça iyiyim. Hemen hemen her konuda konuşabilirim çünkü hemen hemen her konuda bir yaşanmışlığım var. Mafyaya da bulaştım, dolandırıcılıkta yaptım, sokakta da yattım, otostopla seyehatte ettim, çok zor şartlar altında da yaşadım, pavyona da gittim, ırgatlıkta yaptım, sevgilimin beni aldattığı kişiden dayakta yedim, kaza da yaptım ve saymadığım niceleri.

24 yaşındasın ve muhtemelen senin yaşanmışlığın daha çoktur, öyle olması gerekir. Gerçi yaşanmışlıkla yaşın ilgisi de yok pek fazla. Mesela ömrü boyunca yatalak bir adamın anlatacak pek bir şeyi olmaz çünkü yaşanmışlığı azdır.

Sana tek tavsiyem yaşa. Olabildiğince fazla şey yaşa. Sokakta yat, kötü işlerde çalış, tehlikeye sok kendini, bilmediğin yerlere git... Yap işte bu zamana kadar yapmadığın her şeyi yap. Ne kadar çok yaşanmışlığın olursa o kadar çok anlatacak, yorum yapacak şeyin olur.

Ömrü kafelerde geçen adamlar var. Hayatımda toplasam 15 defa kafeye ancak gitmişimdir. Çünkü en fazla ne olabilir ki kafede?

Sen kitap okumayan bir adamsan kitap okuyan biriyle kitap sohbeti yapamazsın. Sen müzik dinlemeyen biriysen müzik kültürüne sahip olan biriyle müzik sohbeti yapamazsın. Sen araba sürmeyi bilmiyorsan (bu ben) araba muhabbetlerine dahil olamazsın. Bu forumda yurt dışına gitmiş adamlar var mesela. Onlar Amerika hakkında konuşurken ben yorum yapamam çünkü bilgim yok. Sen ne kadar çok alanda tecrübeye sahipsen o kadar çok alanda sohbet edebilirsin.
 
Kardeşim ağzına sağlık durumu bu kadar güzel özetleyemezdim evet hep yaşanmışlık meselesi aile den de kaynaklanıyor yetiştirilme tarzı aman yapma etme sakin beni bağlıyorlar , onun öncesinde vücut çalışmalıyım bunun bana olan getirileni merak ediyorum özgüveni gelşiştireceğini düşünüyorum sonra bakımlı olarak buna destek olmak , tabi aynı zamanda beyin ve düşünce yapısını da geliştirmek
 
Ben de bir ekleme yapayım. Eğer kız seni canlı gördüğündeki karakterini gerçekten böyle birisi mi dur şuna mesajda bi soğuk yapayım bakayım napıcak, üzülecek mi!? Diye "shittest" de yapıyor OLABİLİR. ama bak OLABİLİR diyorum. Aksi bir durum söz konusu ise beğenmeme gibi. Çiz üstünü geç o kızı
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst