Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Saha Görevi Yapmadım

Katılım
18 Ağustos 2018
Mesajlar
144
Tepkime puanı
153
Yaş
23
Şehir
Tokat
Öncelikle formun yedeği biraz eskiymiş açılan konularımız emeklerimiz gitmiş olabilir ama çok daha büyük emekler sorunsuz bir şekilde kurtulduğu için mutluyum. Bir an korktum form gitti geçmiş olsun dedim ama herneyse.

Arkadaşlar ben tam anlamıyla saha görevi yapmadım. Sokağa çıkıp pat diye konuşmadım kadınlarla. Genelde bu formda beni çok görürsünüz ama nerede? Çoğu zaman genel kültür kişisel gelişim vs bölümlerinde daha aktifim. Özgüven konusunda yardımım dokunduysa dokunmuştur ama işin kadınlar kısmına bastım. Ama daha fazla basmam gerekiyor. Sadece kadınlar değil insanlar arası ilişkiler.

Bu hafta sonu hem insanların ( kadınları seçeceğim ) yaşıma en yakın olanlardan başlayarak röportaj yapacağım. Ayak üstüde değil bir kafenin önünden geçen kadınların yollarını kesip günün en şanslı kişisi olduğuny ve benimle röportaj yapmaya hak kazandığını söyleyeceğim :D

Sorular şöyle olacak
1.) Röportaj teklifime cevap verirken tereddüt ettin mi ettiysen bunun sebebi nedir ?

2.) Hobiler vs. soracağım ortak varsa hobilerim şunlar demiştin benimde şunlar vs diyeceğim.

3.) Fobiler

4.) Bir film önerecek olsan ne olurdu

5.) Yeni insanlarla tanışmaktan korkuyor musun? Bu konuda konfor alanının içinde sıkışıp kaldın mı?

6.) Hayattan korkuyor musun?

7.) İnsanları telefona gömülmeleri ve gerçek hayatı unutmaları senin için problem mi?

En son röportaj bitti. Cevaplardan tatmin olursam mesela yaşadığımız yer küçük bir yer. Gölün etrafına kurulu bir yer. Hobileri film izlemekse ben kendi hobimden bahsettiğimde ilgisini çekerse

"sana sinemaya gitme şansı verebilirim. eğer istersen. istemezsen daha çok röportaj yapacağım " diyeceğim. Tabi bunlar kurgu.

Evet derse ne güzel nosunu alacağım. Hayır derse 5. soruyu hatırlatıp

"hani korkmuyordun. sana benle yani yeni bir insanla tanışma fırsatı veriyorum." vs derim. [Kurgu]

Yine hayır derse kağıdı küregi toplar hesabı ona kitler kaçarım. Tabi bunu yapmam :D hesaplık birşey yok her set açacağıma bir şey ısmarlayacaksam vay halime.

Hafta sonj benim için eğlenceli olur birazda bu sayede. Sorularda ekleme çıkarma tavsiyesi vermek isteyen varsa buyursun.
 
Son düzenleme:
Görev olarak bakmayın, görev insanı rahat hissettirmez. Senin burada odaklanman gereken şey rahatlık olmasına rağmen görev gözüyle bakarsan rahat olamazsın. Eğlenceli bir aktivite olmalı bu senin için.
 
tavsiye etmem son zamanlarda cok fazla kisi röportaj yapmaya basladi artik bu olay sıkıcı olmaya başladı kız seni bi tersler kazanmaya çalıştığın özgüveni de çöpe atarsın. bence kaybedicek neyim var de dunyaya bir kez geliyorum ileride bu yaşımı ozlicem de kendine ve bi kiza bak 3 saniye dusun ve saldir
 
tavsiye etmem son zamanlarda cok fazla kisi röportaj yapmaya basladi artik bu olay sıkıcı olmaya başladı kız seni bi tersler kazanmaya çalıştığın özgüveni de çöpe atarsın. bence kaybedicek neyim var de dunyaya bir kez geliyorum ileride bu yaşımı ozlicem de kendine ve bi kiza bak 3 saniye dusun ve saldir
Terslemesi seni kızlardan soğutur. 😆😆
 
Hiçbir şey olmaz. Bu anket insanlar için derim sg olup gider. Çokta umrumda hacı. BU ARADA özgüven bahane arkadaşlar. Ya vardır ya yoktur. Benim var. Sadece işin eğlence kısmına bakıyorum. Saha görevi hiç yapmadım. İnsanların sorularıma ve bana verecek tepkilerini merak ediyorum. Ama sorarsanız madem özgüvenin var gidip birisinden tel nosunu alabilir misin. Hiç denemedim. bu arada 81 tane şehir var istediği kadar artsın bence hiçbir şey olmaz. Bu seferlik bunu yaparım. Başka sahada neler yapabilirim tavsiyeleriniz var mı.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst