Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

[Saha Raporu] Hayatımın En Kolay Açılışı

Katılım
5 Şubat 2019
Mesajlar
22
Tepkime puanı
52
Şehir
İstanbul
Bir gün arkadaşımı beklemek için Beşiktaş merkezdeki banklarda tek başıma oturuyordum. Daha sonra yanıma bir kız oturdu. 10 üzerinden 6'lık bir kızdı. Yüzü çok güzel değildi ama vücudu çok güzeldi. Ben de bir sigara yaktım. Genelde açılış öncesi heyecanım varsa sigara yakıyorum. İyi gelmiyor ama olsun :D

Kıza döndüm. Daha sonra kız da bana döndü. Hani yanınızdaki biri size doğru dönünce istemsiz olarak döner bakarsınız ya. Kız da aynı öyle bir tepki verdi.

Kıza dönerek:
-(Gülümseyerek)Nasılsın?
-İyiyim sen nasılsın? (Kız da gülmeye başladı. Herhalde durum çok komik gelmişti)
-Çoluk çocuk nasıl? (Bu aşamada kız iyice gülmeye başladı.)
-İyiler asıl sizinkiler nasıl?
-İyiler çok şükür.

Konuşmanın sonrasını pek hatırlamıyorum ama kız, arkadaşlarını beklediğini söyledi. Harbiden de bir kaç saniye sonra arkadaşları geldi. Doğum günü kutlayacaklarmış. Daha sonra kız ayağa kalktı ben de ayağa kalktım sarıldık vedalaştık. Kız bir süre bekledi çünkü numarasını almamı bekliyordu muhtemelen. Ama heyecandan kızın numarasını istemedim açıkçası. Çünkü her şey çok kısa sürede olup bitmişti ve kızın numarasını vereceğini düşünmüyordum. O yüzden numarasını almadım ve vedalaştık.

Yaklaşık 1 ay sonra Beşiktaş'ta arkadaşlarımı beklerken arkamdan bir ses adımı söyledi. Bir baktım o kız. Direkt olarak sarıldı. Sanki çok özlemiş gibiydi. Ama bunun sebebini şuna bağlıyorum: Eğer kızda güzel duygular uyandırırsanız ve bir süre ortalıkta gözükmezseniz, sizi baya özleyebiliyorlar. Belki de uzak durduğumuz sırada beni kafasında çok büyüttü.

Okuldan dönüyormuş. Hemen birlikte bir bara geçtik. Bira içtik muhabbet ettik. Bardan çıktığımız zaman da ara sokakların birinde öpüştük. Ama daha sonra kız sevgili olmak istedi. Ben istemedim. Bu yüzden de araya soğukluk girdi ve bir daha da görüşmedik. (Bu kısımda biraz hata yaptım. Bu kızı seks ile kapatabilirdim)

Yani bu saha raporunda şunu öğrendim: Açılış cümlesi gerçekten de bir sike yaramıyor. Kıza direkt olarak "Nasılsın?" diye de sorabiliriz. Hatta çook daha farklı açılış teknikleri de kullandım. Onları da bir dahaki saha raporunda anlatmayı planlıyorum.

Şimdilik görüşürüz.
 
10 üzerinden 6lık kızdı felan diyorsunuz ya. Nasıl belirleniyor o? Kendiniz mi puan veriyorsunuz?
 
10 üzerinden 6lık kızdı felan diyorsunuz ya. Nasıl belirleniyor o? Kendiniz mi puan veriyorsunuz?

Kişiseldir. Farklı adamlar aynı kadına farklı puanlar verebilir. Mesela adamın asyalı kadınlara ilgisi vardır, çoğu kişinin 7/10 dediği kıza 9/10 verir.
 
Hocam devamını da bekleriz böyle hikayeler yol gösterici oluyor.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst