Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Saha Raporu + Soru Cevap

Katılım
6 Mayıs 2018
Mesajlar
43
Tepkime puanı
46
Şehir
Adana
Öncelikle bu yazıyı tam olarak sınıflandıramadığım için buraya açtım eğer hatalıysam moderatörlerden kusuruma bakmamalarını istiyorum. Bugüne kadar yaşadıklarımı anı, saha raporu karışık bir şeklde anlatıp birkaç soru soracağım.

Daha önce okuldaki durgunluğumdan vesaire bahsetmiştim, az çok nasıl bir durumda olduğumu hatırlayanlar olacaktır. Her şey Lise son sınıfta olduğum için mezuniyet balosu için kendime bir partner aramakla başladı. Tanışıklığımız olan ama pek yakınlığımız olmayan bir kızı gözüme kestirdim. Yanımdayken bana yakışacak bir fiziği vardı. 4-5 gün önce sabah tek sınıfında beklerken yakaladım. Selamlıştaktan sonra havadan sudan konuşmaya başladım. 2 konu değiştirdikten sonra baloya geliyor musun diye sordum. Evet dedi. Yanına bir kavalye buldun mu peki diye sordum o da gülümseyerek hayır maalesef yanlızım dedi. Ben de pat diye o zaman benimle geliyorsun diyerek tekif etmeden çağırdım. Tabii dedi. Asıl niyetimin o olmadığını belli etmek için yine birkaç başka konudan konuştuktan sonra oradan ayrıldım. O günün öğleni arkadaşlarıyla beraber yemeğe gitmeye karar verdik. (Okulun yemekhanesi yok serbest şekilde yemek yeniyor.) Buluşmavari bir şekilde yemekte sohbet çevirdim. O sırada kızı tanımaya başladım ancak işin ilginç tarafı daha önce hiç görmediğim bir insandı. Kitaplarda hanım kızların betimlendiğini düşünün: utangaç, sessiz sakin, çok nazik, güleryüzlü, görgülü aynen böyle bir kızdı. (Bana sorarsanız bir sineği bile incitebileceğinden kuşkuluyum) 2-3 gün boyunca beraber yemeğe başladık tekrar ancak her gün ben bir tık daha fazla bağ kuruyordum. İlk gün koluna girerek başladım, sonra omuzlarından... Yavaş yavaş hoşuma da gitmeye başlamıştı kendisi.

Ertesi gün değişik bir olay oldu. Onun sınıfdan erkek arkadaşlarımdan biriyle sohbet ederken aramızda birşey olup olmadığını sordu, ben de net bir cevap vermeden sadece baloda partnerim dedim. O da o kızın çok kibar ve utangaç olduğundan dolayı kimseyi reddedemeyeceğini, hatta ve hatta eli tutulursa heyecandan kalp krizi geçirebileceğini şakalı bir şekilde söyledi (ki kız güzel bir kız). Başka bir arkadaşta onun hiç muhabbet etmediğini bana göre biri olmadığını söyledi. Ben yanlış düşündüklerini, sonuçta onun da bir kız olduğunu ve doğal olarak bir yönelimi olacağını söyledim. Onlar bana pek inanmamış olsalar da ben hiç aldırış etmedim. Bilakis hırslandım ve bunu ancak ben yaparım gibi bir hırsla harekete geçmek istedim.

İki gün boyunca beraber öğle yemeklerine gitmeye başladık. İkinci gün ben elimi ona atıp ilerlerken, arkadaşları bizi baş başa bıraktı bir anda. Baş başa yemek yeme fırsatımız oldu bir nevi. Birbirimizi daha yakından tanıdık ve o gün herkesi bizi sevgili sanmaya başladı.

O günün akşamı geçenki arkdaşlarla muhabbet ederken. Aramızın böyle olmasına şaşırdılar. Neyse geyik meyik derken birisi gel kızı bizden iste dedi. Kahkaha attım hayatta yapmam böyle birşey dedim. Çıkma teklifi değildi sonuçta ama sebebini açıklayamadığım bir şekilde yapmamam gereken bir şeydi. Gülüp geçtim. Ertesi gün (bu güne tekabül ediyor.) Anıtkabir'de mezuniyet fotoğrafları çekileceğimiz için herkes şık giyinerek geldi. Ben de takım elbise giydim bugün. İlk tenefüsten sonra bizim arkadaşlar, gel her şeyi hazırladık kızı bizden gel al tarzı şeyler söylediler. Defalarca reddetmeme rağmen ısrar ettiler. Ben de eğlenmeyi çok seven biriyim, kaybedecek neyim var ki eğleneceğim sonuçta diye kabul ettim. Hazır üstümde takım elbise var marketten 3 tane sütlü çikolata aldım, dikdörtgen olanlardan. Okulun yanında da bir çiçekçi vardı. İçerdeli elemana sordum abi kız isterken ne çiçek alınır diye, gül dedi. Dedim hadi bari ondan alayım bir gül beğendim. Elimde 3 çikolata bir adet de çok güzel bir gül kızı derste istemeye gideceğim ( xD hala bunu nasıl kabul ettim bilmiyorum). Dersimiz soru çözüm dersiydi. Hocam hayırlı bir işe vesile olacaksınız diyerek 2 dakikalık izin istedim. Hocanın iznini aldıktan sonra sınıftan bir arkadaşı temsili olarak yanıma aldım ve kızın sınıfına derste kapıyı çalarak girdim. Sınıfa Polat Alemdar ve ekibi gibi girince. Hocaları beni tanımasına rağmen baya bir şaşırdı. Kız hariç herkesin olaydan haberi var ve kız bildiğiniz şoka uğradı ama mutluydu tabiiki (Sakın gaza gelip böyle bir girişimde bulunmayın ben olacağından çok emin bir şekilde rahat rahat davrandım yoksa böyle bir şeyin normal bir durumda işe yarması inanılmaz düşüktür şimdiden uyarayım.). Hocam kız istemeye geldik diyerek başladım. Tatlı bir sohbetten sonra çikolataları arkadaşlara rastgele dağıttım bir tanesi bende kalmak koşuluyla. Yanıma getirdiğim arkdaş sizin kızı bizin oğlana istiyoruz dedi. Hoca da verdim gitti o zaman dedi. Gülü kıza verdim daha sonra çikolatayı da yediriyormuş gibi bir pozla fotoğraf çektirip birbirimize sarıldık. Daha sonra hoca hadi kaynatmayın dersimi 2 dakika fazla bile size diyerek beni sınıfından kovdu :D

Öğlen tekrar baş başa yemeğe çıktık, bildiğim bir ev yemekleri mekanına götürdüm. Oradaki herkesle muhabbetim vardır garsonundan tutun, müdürüne kadar. Gelir gelmez ooo nasılsın merhaba diyerek hitap edilmeye başladılar (kızı tanındığınız bir mekana götürmek her zaman işe yarar) masaya her gelen farklı garson elimi sıkıp hatırımı soruyor ben de onlarla muhabbet ediyordum (full şarj metodu sayesinde böyle bir yakınlığım oldu). Kızın dikkatini çekti tabiiki çok tanıyorsun buralarda dedi ve yemeğe devam ettik.

Yemek sonrası Anıtkabiri için servisler kalkmaya başladı. Yanyana birbirimize sarılıp uyuyarak gittik. Çekimler tören derken yine aynı şekilde servisle döndük. Okula geldiğimizde herkes yavaş yavaş okuldan gidiyordu ancak, evine servisle dönecek olan sadece birkaç kişi kalmıştı. Şansıma kız da servisle dönecekmiş. Sınıfların boş olduğu fark ettiğim anda kendime şans bu şans diyerek hemen harkete geçtim. Okul iyice boşaldıktan sonra bir sınıfa geçip kapıyı kapadım sıralara oturup yine birbirimize sarıldık. Daha sonra hayatım boyunca hiç öpüşmemiş olan ben, bir anda "kötü bir çocuk" gibi çok rahatça davrandığımı fark ettim. Normalde olsa hep öpüşmekten çekinirdim. Bir anda içimden geldiği gibi boynunu öpmeye başladım. O an hiç tereddüt etmedim. Tereddüt etmem gereken birşeydi normalde hayatta yapamayacağım bir şeydi. Bunu düşündükçe heyecanlanmaya efkar basmaya başladı. Yavaşça dudağına doğru giderken kendime telkin vermeye başladım. Sen yaparsın, korkacak hiçbir şey yok ve işe yaradı. Aniden o da beni öpmeye başladı, harbiden öpüşüyorduk. Başarmıştım sonunda! Yanlız küçük bir sorun vardı, sanırım kız da hiç öpüşmemiş olacak ki heyecanlı bir şekilde yerinde duramadan beni öpmeye çalşıyor ancak dişleri durmadan bana çarpıyordu. İstemeden kahkaha attım, kafamda o kadar büyüttüğüm bu duygunun bir diş çarpması olabileceği hiç aklıma gelmemişt, farklı birşeyler bekliyordum. Daha önce hiç sevgilin olmadı galiba dedim o da hayır gülümseyerek hayır dedi. O an artık nasıl özgüven zirve yaptıysa, öpüşme uzmanı kesildim bir anda ahahha dişlerini kullanmayaya dikkat et, dudağını şu şekilde tut falan diye (salak çocuk kendinde bilmiyorsun belki daha kötü saçmalayacaksınız xD) neyse işe yaradı hakketen daha iyi bir hissiyat oldu sonunda. 10 15 dakika sonra ara verip servislerin geldiğini gitmemiz gerektiğini söyledim. Ayrılırken tekrar öptüm (okuduğum bir kitapta bunu ne kadar normalleştirirseniz o kadar iyi yazıyordu) ve gün bu şekilde sona erdi.

Sonuç: Daha düzgün tek bir sevgilisi bile olmayan ben, 4 gün içinde erkeklerin ulaşması zor gördüğü bir kızla öpüşmeye başladım

Şimdi gelelim son olarak burdan sormam gereken iki soruya.
1- Sizce şu ana kadar gördüğünüz bir hata var mı? Varsa ne ve neden.
2- Öpüşmek gerçekten o kadar büyülü bir şey mi? Bunun doğrusu yanlışı nedir?
 
Bir sorun göremedim hatta sende kendimi gördüm

İlk öpüşmemde ben de senin gibi aşırı rahattım heyecan 0 (tcma sayesinde )

Öpüşme sonrası kız bana şunu söyledi
- sen ne kadar rahatsın yaaaa

Halbuki haberi yok ilk öpüşmem xd

Direk bu anım aklıma geldi demem o ki herşey bizde bitiyor
 
Şu öpüşme olayına bir yardım ederseniz çok güzel olacak. Bunun hakkında internette çok şey var ama gerçekten aklım almıyor. Salağa anlatır gibi sıfırdan birisi anlatabilir mi?
 
Şu öpüşme olayına bir yardım ederseniz çok güzel olacak. Bunun hakkında internette çok şey var ama gerçekten aklım almıyor. Salağa anlatır gibi sıfırdan birisi anlatabilir mi?
Dostum biraz daha akışına bırak,kendini o tutkuya kaptır.Buna saf sekse giden yol olarak bakma ama ateşi de ortama göre hafif hafif arttır.Bunlar zaten kendini tutkuya bıraktığında gelen olaylar.İlla taktik istiyorsan,insanlar sadece dudakları kullanarak öpüşüyor mu bilmiyorum daha önce rastlamadım ama karsimda benim kadar dilini iyi kullananını da görmedim.O dili kullan.Şuan belki sacma gelicek sana ama onun dilini ısırmak da yerine göre işe yariyor.Seviyeyi dusurmek istemiyorum ama tecrübelerime dayanarak ağzını kullanarak oluşturabileceğin cinsel fantezilerin 2 temeli var.Bunlar da emme ve ısırmadır.Öpme de baslangic adimlari icin ideal tabi.Biraz sertlik iyidir maskülen hava katar.Ama bana sorarsan hiç bunları ezberleyip paranoyaklaşma.Son söylediklerim,yani dozunda sertlik ve maskülenlik benim tarzım.Gayet olumlu geri dönüşler de aldım.Kadınların büyük çoğunluğu(Benim gordugum kadarıyla tamamı) cinsellik ile alakali konularda karsilarında gerçek bir erkek istiyorlar.2 taraf da rolünü iyi oynamalı.Ayrıca başlıkta gördüğüm şu opusurken gülme olayı 2 taraf da ilk kez öpüşüyorsa çoğunlukla oluyor.İlk sefer için affedilebilir ama sevişme için çok itici(her durumun istisnası var artık genellikle demiyorum.Baya baya itici bu.)O ateşi tamamen söndürüyor.Tecrübe tecrübe tecrübe ...
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst