Beyler önceden de bahsettigim gibi bugun sahaya ciktim. Parfum anketi bahanesini kullandim. Kuzenimi aldim evde fotodan gorebileceginiz gibi kafadan bi sistem ayarladim. Uzerine 250cc 135cc filan yazdim . Kuzenim sadece arkadan kizlarin begendigi parfume tik atiyordu. Bu da isin inandiriciligi ve kac kizla konustugumu gosterecekti. Neyse gectik Forum Diyarbakir a . Buyuk bi alisveris merkezi tabii . Ben migrosa gittim once 2 tane farkli deodorant sıktım bileklerime . Sırtımda bi çanta vardı kuzenimdede bi liste alta bi kitap bide kalem vardi. (Kitap destegi saglamak icin tabii) Neyse şu yemeklerin olduğu kata çıktık başladım ordan sormaya . Kuzende tik atiyordu tabii. Geneli genç kizlara sordum arada az bi sohbet ve gerektiginde ortami isitacak 1-2 espri yaptim. Sadece bi ikili kiz grubu bide tek basina oturan bi kiz katilmayacam dedi. Ikili kiz grubundakilerden birisi istekliydi ama digeri shit testine aldi . -Haberlerde gordum anket yapacam diyip kizlari bayiltiyorlarmis filan . Tamam dedim gerek yok katilmiyorsaniz siz bilirsiniz . Bu tekrar devam etti bende -Seni bayiltip kaciracak hâlim yok dedim . Tek basina oturan kiza da peki ne icin katilmiyorsun diye sordum utangacti ve egoluydu tekrardan kafa sallayip mirildaninca tamam dedim . Geri kalanlari iyiydi . Tabii bi ikili grupta gogus dekoltesi olayini yedim . Gozlerim kaysi kiz bilegimi koklamak icin egiliyordu benimde goz kayiyordu arkadasi arkamizdan bahsetmistir kesin ama neyse. Umrumda degildi hicbiri . Sadece tecrube icin ve daha rahat davranmak icindi bu. Tabii isteyen olursa nasibini alacakti. Ama yinede ben erken bitirdim konusmalari . Bide orda bi yildiz var 4 sene once ki bi kiz arkadasimi gordum onla da konustum kafasini karistirdim baya . Neyse bu ilk sahamdi . Sizinle paylasmak istedim . Cikacaklara veya cikmak isteyenlerede guzel bi ornek oldugunu dusunuyorum..