Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Sahilde saha

Katılım
24 Şubat 2019
Mesajlar
25
Tepkime puanı
18
Yaş
23
Şehir
Ordu
Selam beyler.1 2 gündür yoldan geçenlere adres falan soruyorum.Bugün okul kursundan sonra 4 arkadaş(hepsi erkek) sahile gittik.Sahilde de şu belediyelerin koyduğu piknik masaları falan var. İçecek falan aldık oturduk birine yarım saat falan muhabbet döndü. Sonra bir arkadaş doğruluk mu cesaret mi oynayalım dedi. Bizdede e iyi tamam dedik bir kaç tur döndü sonra bana geldi . Cesareti sectim (bana ne yapacağımı söylicek arkadaş da pua olayında var) öyle bi etrafına bakındı sonra şu arkandaki kızlarla git konuş dedi. Kızlara baktım birinin yüzü gözükmüyodu sırtı bana dönüktü yüzünü gördüğümde 8/10 du. O an bi düşündüm sonra arkadaşa dönüp olum sacmalama falan dedim. Anlicağınız yemedi. Sonra zorladılar falan bende kabul ettim. Cuma günüde Neil Strauss un Oyun kitabını okumuştum 100 sayfa falan. Birkaç numara biliyodum (yaklaşma acısı sayı tutturma falan) 1 2 dakika napcağımı falan düşündüm bir plan kurdum sohbet edicektim sayı bilme numarası yapcaktım sonrada numara isticektim vermezlerse kalkıp instagram diye sorcaktım onada hayır derlese dönüp gidicektim. Neyse uzun oldu biraz .
Yürümeye başladım bir heyecan bastı ama gittikce azaldı sonra 8/10 luk kız beni fark etti göz kontağı kurduk yürüyüşümde bu forumda paylaşılan bir yazıdaki gibiydi yavaş ve geniş adımlar kafa dik. Kızın yanına oturdum
(Ben + 8/10 luk kız 8 diğer kızda oturunca 5/10 luk falandı baya makyaj vardı oda 5)


+Selam kızlar
8 selam
5 selam
+sonra (5 lik kıza bakarak) ee nasılsınız (Oyun adlı kitapdaki bişey tavliyacağın kıza cok ilgi gösterme)
8 iyiyiz (atlayarak)
5 iyiyizde tanışyomuyuz?
+hayır
5 eee niye geldin
+arkadaşalarla doğruluk mu cesaret mi oynuyoduk bende cesaret dedim sizin yanınıza gelip konucakmısım (heyecanlanmaya başladım burda :( )
8 cesaretliymişsin (İLİ galiba atlayarak söyledi)
+ona dönüp p*ç sırıtışı attım büyük ihtimal olmadı sonra okul muhabeti falan döndü 18 yaşındaydilar sınav muhhabeti falan döndü bir kaç İLİ daha verdiler
+hadi küçük bi oyun oynayalım aklınızdan 1 den 10 kadar bir sayı tutun bende bilmeye çalişim
8/5 olur
+7?
5 3
8 7 (beyler genelde 7 söylüyorlar)
+hehe p*ç sırıtışı neyse muhabbetiniz güzeldi numaranızı alabilirmiyim?
5 hayır
8 hayır
+yavaşca kalktım kalkarken ozaman insta verin?
8 olur
5 olmaaaz a yı uzatarak



8/10 un insta sını aldım buda böyle bişeydi hatalarmı yazarsanız sevinirim
 
Son düzenleme:
Güzel taktık ama tipin önemi diye birşeyvar bu konuda
 
Olm bu kadar kısa konışmada alman için Amerika da yaşayıp Hank moody olman lazım. Ben de alıyorum ama biraz muhabbet edip küçük negler, sohbetler falan bu çok kısa. Tiple hiçbir alakası yok olayın. Bazen saçım yağlı yüzüm bok gibi halde yapıyorum. Sonuç değişmiyor.
 
Olm bu kadar kısa konışmada alman için Amerika da yaşayıp Hank moody olman lazım. Ben de alıyorum ama biraz muhabbet edip küçük negler, sohbetler falan bu çok kısa. Tiple hiçbir alakası yok olayın. Bazen saçım yağlı yüzüm bok gibi halde yapıyorum. Sonuç değişmiyor.
Muhabbet o kadar sürmedi 10 dk falan sürdü hepsini yazmadım okul muhabbeti olduğu için.
 
Kanka ösgüven rahatlık önemli hank moody robertndowney jr bunlar gibi yansıtabiliyorsan ne dediğinin çok az önemi kalıyor. Yüzde 70 bu özellikleri yansıtman ÇEKİM
 
Pratik yapman lazım. Tanımadığın kıza nasılsın demişsin? 😂
 
Okul muhabbeti saçma olmuş. Ne yapacaksın özel eğitim mi vereceksin eksik olduğu konularda. O kadar kız erkek ilişkisi bilgisi var burada biraz çalışıp bunu konuşma içinde kızlardan pek anlamadığını belli ederek satman lazım. Belli edersen arkası kesilmeyen shit testler yersin. Kalmazsan ne ala ama kalırsan beta erkek sınıfına girersin. Konuşma ne kadar uzun olursa olsun ilgi çekici muhabbet olmadıktan sonra numara alamazsın. Sadece kız erkek ilişkisi değil daha farklı konularda da konu açabilirsin. Örneğin Hangi takımlısın? Sanane derse Forma şansını kaybettin de kalk git sanane diyen kızı siktir et zaten.
 
Tecrübe olmuş. Spontane biçimde o 5'lik kızla eğlenebilirdin.

Mesela "niye kii" dediğinde kız, 8'e yönelip "bu da baya anaç çıktı, evlat edinir beni bu" gibi bir cümle söyleyebilirdin. Genelde diğerine yönelmek iyidir. Böyle olunca 40 yıldır tanışıyormuş hissi yaratıyor. Tabi nasıl söylediğin daha önemli, bunu zaten biliyorsun.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst