Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Sahilde set açtım

Katılım
27 Temmuz 2018
Mesajlar
110
Tepkime puanı
44
Yaş
23
Şehir
İzmir
Pederle balık tutuyoduk az otedede guzel bi kiz yalniz oturuyor baya sure oturdum sessiz sessiz sarki soyledim arada kiz bakti sonra baksana bi dedim seslendim duymadı baya bakarmisin saat kac dedim sarjim yoktu harbi bilmiyodum saati sonrasinda tek basina oturmak sıkıcı değilmi birlikte oturalım mı dedim lafım bitmeden kafa salladı bende keyfin bilir dedim oturdum iraz daha sonra kalktım gittim niye olmadı sizce durumla ilgili fikir ve yorumlarınız neler ?
 
Ben bir kere antalyadayken bir beach club gittim.. Ortam böyle kaynıyor turistler falan.. Rus.. Hollandalısı.. Her milletten insan var.. Herkes birbirine yazılıyor.. Baktım bir kız var etrafında 3-5 erkek var.. Bunu çekiştiriyorlar.. Dağılma zamanında fuck close yapacaklar akılları sıra.. Dedim bu türk değildir.. Sonra kıza sordum sen türk müsün diye? Evet dedi.. (Ses tonu bayağı canlıydı) Tabii herkes gömdü vodkayıı.. Sonra belli zaten dedim.. Kızı götürdüler sonra ahahah bu ne biçim anı lan.
bize bunu niye anlattın :D
 
kız türk seni tacizci sanmıştır

kisaca o an kizi yatirip sikicek gibi bi beden dili sergilemiyorsan olur olmadik durduk yere ozel bolgelerine yakin biryerlere dokunmuyorsan sikinti yok yani dostum olaganustu bi durum olmadigi surece kizlar seni tacizci sanmaz bunu kafandan sil
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst