Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Savaşmayı bırakıp kabullenin!

Katılım
28 Mayıs 2018
Mesajlar
46
Tepkime puanı
102
Yaş
25
Şehir
Balıkesir
-Kadınlar beni beğenmiyor.
-Kadınlar çok egolu
-O kız bana bakmaz
-Tüm insanlıktan intikamımı alacağım
-Şu çocuğa bak yanındaki kıza bak
-Çok yalnızım
-Kimse benimle arkadaş olmuyor.
-Kadınsız yapamam
-Elalem ne der?
-Çevremdeki insanlar benimle taşşak geçiyor.
-Ailemden nefret ediyorum
-Ben o çocuktan daha yakışıklıyım, yetenekliyim neden kızlar bana bakmıyor.
-Motivasyon videoları izlersem ya da kişisel gelişim kitapları okursam ayağı kalkabilirim

Bak dostum, öncelikle senin kafana sokayım. bu inançlar içinde bulunduğun sikik toplum tarafından aşılandı. Kimseye hiçbir şeye ihtiyacın yok. Kimsenin ilgisine sevgisine muhtaç değilsin. Ego feminen bir duygudur. Dış koşullardan gelen hiçbir şeye ihtiyacın yok. İçindeki ego boşluğunu siktir et. İlk önce yaşadığın hayatı kabullen. SAVAŞMAYI BIRAK! savaştıkça çıkmaz bir döngüye gireceksin. Savaştıkça kaybedeceksin. Savaştıkça yorulacaksın. Herşeyi kabullen. Tüm insanları yaşadığın şehri herşeyi... Yalnızlık kötü değil, kabullen onu! Gerçek özgüven budur. Gerçek özgüven dış koşulları siklemeyip, kendini sevmektir, kendini değerli görmektir. Gerçek özgüven bu değeri insanlara yansıtmaktır. Gerçek özgüven ağlamayıp bırakıp tüm dertleri ve sıkıntıları kabullenmektir. KİMSEYE İHTİYACIN YOK! Herşeyden önce yalnızlığı sevin. Kendinizle barışın. Kendinizi kabullenin sonra kadınlarla iletişime geçin.
 
Konsept güzel, teşekkürler, bir de bunu daha tatlı dille anlatmayı dener misin?
 
Kimseye ihtiyacımız yok değil. Sosyal canlılarız diğer insanlara belli bir seviye de ihtiyacımız var. Passengers diye bir film vardı uzay gemisi arıza yapıyor ve 90 yıl önce uyanıyordu baş kahraman ve bilerek başka birisinin makinesini bozuyordu yeni gezegene varamadan ölecekti ve o uyandırdığı kişiyi de buna mahkum etti sırf kendini düşündüğü için. İzlemeni tavsiye ederim. Evde yalnız bile kalamiyoruz Youtube da başka insanları izliyoruz, kitap okurken karakterlere kaptırıyoruz kendimizi o olayın içerisindeymisiz gibi. Ya da burası burada birbirimize yardım ediyoruz aynı zamanda sosyalleşiyoruz da. Sanal olarak bunun gerçekleşmesi beynimiz için pekte mühim değil o yine sosyalleşme ihtiyacını sanal da olsa gideriyor. Başka insanlara muhtaç (ayarında olursa en iyisi) canlılarız hepimiz. Tek başına sosyal medya olmadan, müziklerde ki sesler olmadan, kitaplardaki dizilerdeki karakterler olmadan pekte uzun süre duramayiz bu bizim bir nevi acizliğimiz mi desem bilemedim açıkçası. Update gelmedikce de böyle olacak. İnsan ilişkilerimizde en iyi ve düzgün (hem kendimizi hem de karşı tarafı incitmeden) şekilde hareket etmemiz hepimiz için en hayırlısı olacaktır. Son cümlelerimde yanlış anlaşılabilirim. İyi çocuk kızlar felan sevmez falan filan ben iyi çocuk olun demedim dikkat :)
 
Yalnızlık iyidir. İnsanın Enerjisini sadece kendi için harcadığından dolayı. Kendine İnanılmaz bir boş zaman bırakıyor ve kendini geliştirebiliyor. Buraya kadar iyi görünüyor ama olayın aslı öyle değil.



Çevrendeki enerji emicileri otomatikman yok ettiğimiz için zamanımız sadece bize kalıyor. İşte o zamanı değerlendiriyoruz. 1.gün böyle 2.... 1.Ayın sonunda inanılmaz sıkılıyor insan. Tamam günün büyük kısmını kendini geliştirerek geçiriyorsun da çevrende veya sosyal medyada gezen birilerini görünce bu am*ına koduğum dünyasının yükünü bir ben mi çekiyor bu ne gençliğim burada soluyor diyorsun. Modun düşüyor.


Yani anlayacağın Yalnızlığınızı kabullenin tek başına yanlış bir önerme!
Daha doğrusu şu şekilde olmalı; Değiştiremediğimiz olumsuzlukları kabul edin, etrafınızda insanlar olsun ama bu olumsuzluklarınızdan(herhangi bir başarısızlıktan) gocunmanyın, kendinizi dünyanın merkezine koyun. Önermesi daha doğrudur diye düşünüyorum.
 
Yalnız olmak çok ayrı bir olay, kimse bu hayatta yalnız değil.(İstisnalar hariç)
En kötüsünden biz varız.
Shakespeare demiş ya, "Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhları koyup, bunu AŞK sanıyorsunuz."
İstediğimiz insanları bulamayınca, yalnızlık adı altında kendimizi mahvediyoruz.

Diğer insanları suçlamayı bırakmalıyız, dünyanın öbür ucunda, evrenin gidişatını değiştirmek için çabalayan binlerce insan varken yalnızım deme.
Gelişmek istiyoruz ve yanımızda kimseyi bulamamaktan yakınıyoruz.
Haklısınız, ama şunu unutuyorsunuz, eğlenmek için normal insanlarla gezip tozabilirsiniz. Çalışırken yalnız kalmanız avantajdır. Okulda,derste, cafede o kadar çok eğlenin ki eve gidince bunları düşünmeyelim. Eve gidince gidelim çalışalım.
 
Forumu kapatıp gidelim o zaman kardeş
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst