Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Scream Of Silence Deneyimler (1)

Katılım
21 Şubat 2019
Mesajlar
7
Tepkime puanı
16
Şehir
Ankara
Çalıştığım barın bistrolarından birinde oturuyor ve biramı yudumluyordum. Üstümde kırmızı polo bir gömlek düğmeleri açık onun içinde beyaz V yaka tişört altımda siyah bir kot pantolon vardı.
O gün izinliydim ve libidom çok yüksekti. Muhakkak bunu kullanmalıydım. Kullandım da .
3 metre önümdeki bistroda 10/7 ve 10/3 iki tane kız oturuyordu ve 10/7 şansıma görüş alanımdaydı(tabi ben de onun görüş alanında).
Yüzüme p*ç gülüşümü takındım ve 10/7 kıza küçük bakışlar atmaya başladım.(S.O.S tavsiye : Kızla kesişirken gözlerinizi kısarsanız daha sexy bir görüntü veriyorsunuz bunu Kıvanç Tatlıtuğ'un bir dizisinden almış ve kendime yerleştirmiştim tabi gülüşle beraber :) ))
Kızla bakışmaya devam ederken artık hamle yapmamın zamanı gelmişti.Mekan karanlıktı ama kızın en azından çakırkeyf olduğunu gözlerinden anlayabiliyordum.
Küçük bir kafa hareketiyle dışarı gelmesini işaret ettim ve kalkıp yanından geçerek dışarı çıktım.Mekanda 5 6 masa falan vardı yani neredeyse boş sayılırdı.1 dk geçti gelmedi,2 dk geçti gelmedi terastan gördüğüm kadarıyla arkadaşıyla bir şeyler konuşuyorlardı.Ben işe yaramadığını düşünmeye başlamıştım ve içeri girip açılış yapmayı düşündüm.Tam içeri girerken kız kalktı ve terasa doğru geldi.Ben de tekrar olduğum yere geri döndüm.Yanımdan geçerken diyaloğumuz başladı . Ben:S.O.S Kız:K

S.O.S: Bİr an hiç gelmeyeceksin sanmıştım. (Scofield gülüşü)
K: Ama geldim .
S.O.S : E o zaman seni tanımaya başlayabilirim.Öğrenci misin ?
K: Evet sen ?
S.O.S: Evet yaklaşık 10 yıldır (Karşılıklı kıkırdamalar)
K: Nasıl yani 10 yıldır burda mısın ?
S.O.S: Hayır 10 biraz abartı ama çoğu insandan uzun süre okuduğum kesin.Sanırım burdan emekli olacağım. (Daha sesli gülüşler)
K: Nasıl ya nasıl oldu anlatsana ?
S.O.S: Aslında uzun hikaye ve arkadaşlarımın yanına dönmem gerek. Bunu sana daha uygun bir zamanda anlatırım.(Telefonumu uzatıp) Numaranı yazsana.
K: Sen ver telini ben seni ararım.
S.O.S : Gerçekten bunu yapmayacaksın değil mi ?
K: Neyi ?
S.O.S : Bu kendine güvensizlik göstergesidir ve ben biraz önce bistroda oturan kızda öyle bir güvensizlik görmemiştim .(Telefonum hala kızın elindeydi ve numarasını yazmaya başladı). Merak etme günde 50 kereden fazla aramam. ( O kafayla iyi yapmışım bu espriyi :) ))
K: Arayacağından bile emin değilim.(İşte burda onunla yatacağımdan emin olmuştum.Çünkü kendini benden alçak görmeye başlamıştı )

2 gün sonra aradım.Şuraya kahve içmeye gidiyorum gelsene diye. Gelir misin değil. GELSENE !
Tabi olur dedi ve bir kafede buluştuk.O an aklıma gelen şu diyaloğu yarattım.

S.O.S : Bugün bende şarap içeceğiz biliyosun değil mi ?
K: Bundan benim niye haberim yok.
S.O.S: Telefonda söylemiştim hatırlamadın mı ? (Aslında öyle bişey konuşmadık )
K: Hayır öyle bişey söylemedin .
S.O.S : Ohoo demek ki beni dinlemiyosun bile artık şarabı da senin ısmarlaman gerek (Yine gülüşmeler ;) ))

O gece şarabı alıp eve gittik. Gerisini anlatarak kimseye 31 malzemesi vermek istemiyorum ;)
 
dostum okuduktan sonra sırıttım adına mutlu oldum. O kafa harketini yapmak cesaret ister. bravo güzel i. Oyunun da iyi, tebrikler
 
Numarasını aldıktan sonra aradığın vakte kadar kızla hiç konuştun mu mesajlaşarak veya sesli ?
 
Buradan kendim için bir kaç cümle daha kaptım . Bunları hafif değiştirip farklı ortamlarda kullanabilirim :) Bu tür açılış hikayelerinin en güzel yanı da bu sanırım .
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst