Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Selamlaşma

Katılım
13 Mayıs 2018
Mesajlar
51
Tepkime puanı
15
Yaş
25
Şehir
Ankara
Bi kızla buluşacağım bizim okuldan. Instadan görüşüyoruz bayadır. Gittim nasıl selamlaşmam lazım? Sarılmam mı yoksa elini mi sıkmam gerek? Komik ve basit bir soru ama bu tür ilk vücut hareketlerini önemli buluyorum.
 
Tanışmadığım insanlarla daima el sıkışarak tanışırım. Fakat siz tanışıyorsunuz ve bir buluşma ayarlamışsınız, bu tip durumlarda şöyle yaparım:Sağ kolumu uzatır ve sırtından tutar, yanaklarından öperim (yanakları değdir yani gerçekten öpme), en uygun yöntemin bu olduğunu düşünüyorum.

Komikli dipnot: Ulan ne biçim cümle kurduysam nereye çeksen gelir, fazla şey etme.
 
İlk etapta kino bana kalırsa hayat kurtarır. Tinder date’lerde genellikle şöyle ilerliyorum; Kızımız karşıdan geliyor ve ben onu bekliyorum veya kızımız bekliyor ve karşıdan geliyorum. Her iki koşulda kollarımı iki yana açıyor ve sarılmaya davet ediyorum, bu koşullara hiçbir kadın hayır diyemez çünkü bir bilinçaltı mesaj ile buna şartlandırıyorum. Bunu aldıktan sonra otuz saniye kadar dik bir pozisyonda oraya nasıl geldiğini, yolun nasıl geçtiğini soruyorum ve ardından mekana doğr harekete geçiyoruz.
 
Evet arkadaşlar ilk etapta sarıldım, konuşma arasında hafif kino yaptım. Teşekkürler herkese.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst