Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Sen geri zekalı mısın ?

Katılım
11 Ağustos 2018
Mesajlar
1,115
Tepkime puanı
1,678
Şehir
İstanbul
Bu konulara neden çalışıyorsun ? 1 , 2 kızı sike bilmek için mi yoksa , gerçekten bir şeyler öğrene bilmek için mi ? yoksa kendini mi kandırıyorsun bunu diyerek ? her neyse bunların hiç biri önemli değil. önemli olan tek şey senin bunları öğrenmendir. hiç fark ettin mi ? ilk başlar da yazım kuralları gram sikin de olmazken şimdi bir '' g '' yi '' ğ '' den ayırıyorsun. hiç fark ettin mi ? bir insanın ensesini kaşımasından nasıl bir duygu için de olduğunu anlıyorsun. bunları hiç fark ettin mi geri zekalı ? fark etmiş olmalısın. fark etmemiş olsan hâlâ bura da bulunmazsın. daha fazla öğrenmeye aç kalmazsın. neden daha fazla öğrenmek istiyorsun ? dişiler öğrendiğin bilgiye mi hasta yoksa ? tabi ki de hayır seni geri zekalı. öğrenmek sana tatlı geldiği için sürdürüyorsun. sen çayı şekersiz içer misin hiç ? ona şeker kattığın için sana güzel gelir ve devamlı bunu uygularsın. beynine de bir bilgi kattığın da ona tatlı geliyor ve devamlı uygulamak istiyorsun. peki geri zekalı sen ne anlatıyorsun bize diyorsunuzdur eminim. benim anlatmaya çalıştığım şey size değil , kendime.
ben, matematikten anlamıyor muyum ? anlamıyorum. neden ? kendimi geri zekalı gibi gördüğüm için mi ? '' hayır '' peki neden ? çünkü o konu da beynime bilgi katıp o beyni heyecanlandırmadım. o beyine şeker ilavesi yapmadım. peki bunu neden yapmıyorsun ? ihtiyacın yok diye mi? öyle mi düşünüyorsun ? '' evet '' öyle düşünüyorum. ama bu kesinlikle yanlış bir düşünce. peki şimdi ihtiyaç duyuyorsun dediğinizi duyuyorum. '' evet '' ihtiyaç duyuyorum. çünkü artık hayallerim ve umutlarım daha çok yoğunlaştı ve bu hayallerimi uygulamam için artık harekete geçmem gerekiyor. bunu yapamayacağını düşünüyorsan, yanılıyorsun. yanılıyorsun çünkü sen bir insansın. '' insan '' yani sen ; senin bu dünya üzerin de yapamayacağın hiç bir imkansız şey yoktur. sadece bunu istemen yeterli. iste ki yapabilesin. yap hiç hayallerin ve umutların sel olmasın, akıp gitmesin. kaybetme o hayallerini , umutlarını çünkü tutunacak bir hayalin kalmazsa bu dünya da yaşamak istemezsin. hşş sen '' GERİ ZEKALI '' ( DEĞİLSİN ).


; ihtiyacı olan herkesin okumasını istiyorum.
 
Bizler, insanız. bizler yaratılmış en üstün canlılarız. bizler bu dünyayı dekor etmiş canlılarız. elimiz de bir taş ile ateşi oluşturduk. henüz hiç bir şey bilmiyorken biz insanlar biz üstün canlılar böyle güzel , böylesine önemli bir buluşu bulduğumuz da henüz hiç bir bilgi dahi edinmemiştik. hani denir ya '' Allah her canlıyı eşit bir biçim de yarattı. '' hani derler ya '' neresi eşit , şu mala bak , şu adama bak bir de. '' hayır ikisi de kesinlikle eşit yaratıldı. ikisi de çıplak bir şekil de , aynı boyutta beyin ile her şekil ve vücudun tüm damarlarına kadar her şey aynı yaratıldı. ama onları geliştirmek , törpülemek için düşünmeye ihtiyaç vardır. biz insanlar hiç düşünmüyoruz. bu yüzden hiç bir şeye sahip olamıyoruz. olduğumuz yer de durarak tabi ki de hiç bir şeye sahip olamayız bendeniz Kemal , ben artık uyumayacağım. uyku beni artık çok sıktı , artık uyuyacak yorgunluğum kalmadı.


'' UYANMA VAKTİ ''
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst