Evet beyler konuya direk giriş yapmak istiyorum 18 yaşında bi öğrenciyim . Serviste bi kız var o 12.sınıf. Fen lisesine gidiyor baya kültürlü denebilecek biri. Kız ile aramız baya iyi çok iyi anlaşıyoruz hep gülüyorum eğleniyoruz filan. Ama kız benim okulumda olmadığı için onunla alakalı bir bilgi sahibi değilim. Sadece bi defa gözüme çarptı yan yana otururken bi erkek ile mesajlaşıyordu. Kız şuan ne düşünüyordur? kızdan numarasını filan istemedim şimdi siz diceksiniz ki utanma ama inanın ki hiç utangaç birisi değilim istediğim kızın numarasını istiyebilirim verirler vermezler o ayrı mesele. Ama kızın numarasını almadım istesem anında bulabilirim de numarasını ben bu kıza yakınlaşmak istiyorum hani ileriye yönelik bir şeyler yapmak istiyorum ama kızın sevgilisi vardır diye korkuyorum. o konuştuğu erkek sevgilisi veya sevdiği biri olabilir bunu hakkında bir bilgim yok.Bu kıza nasıl yaklaşırım beyler nasıl kendime bağlarım? kıza ne zaman baksam bana bakıyor gülümsüyor filan ama aynı zamanda telefon ile mesajlaşırken de öyle gülüyo. bu kızı kendime nasıl bağlarım beyler soru bu ? kızdan hoşlanmak veya sevmek gibi bi durumum yok kız sadece ilgimi çekiyor o kadar.