Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Sınava 4 ay kala

Katılım
25 Ekim 2018
Mesajlar
98
Tepkime puanı
113
Yaş
23
Şehir
İzmir
Yks ye 4 ay gibi bir süreç kaldı ve bu vakit içerisinde dışarıya çağıranlar vs oldu fakat sınava çalıştığım için reddettim mecburen.Şuan sosyal anlamda rahatım yorgun ve uykulu olduğum için daha sessiz ve kendi halinde olmak dışında.Bu vakitte ilişki yapmaya çalışmam mantıklı olurmu ? Bundan öncesinde bir ilişkim olmadı üniversiteyle beraber rayına oturuyormu bu tarz şeyler ?
 
Dostum aklını karıştırmak kesinlikle amacım değil ama geçen sene arkadaşım 5 ay kala sevgili yapmıştı. Kendisi Türkiye 248.si oldu sevgilisi 600. oldu. Eğer dersen ben ikisini götürebilirim kesinlikle bir sorun yok. Ama öncesinde bir ilişkim olmadı demişsin o yüzden bu dengeyi tutturman zor olabilir.
 
5 ay kala sevgili yaptım bende. Hedefim Diş hekimliği kız bunun farkında çok vakit ayıramayacağımı biliyor şuan sadece haftanın 1 günü görüşmeye çalışıyoruz. Ama bana fikrimi sorucak olursan siktir et dersine çalış 4 ay için riske gerek yok.
 
Bence yapma kendine değer ver. Ben eğitim hayatımda tatil olduğu zaman bile sevgili yapmaya korkarım. Kavgalar, zamanınızın çöpe gitmesi gibi olaylar yıpratır.
 
Sevgili yapmaktan çok var olan çevrenle sosyalleş çünkü hazırlık senesi öyle bir senedir ki "şu sınav bitsin her şeyi yapıcam" dersin ama sınav bitince de arkadaşlarınla yeterince vakit geçirmediğin için eskisi kadar samimi olamazsın. Bu da üniversiteye başlarken(belki başka bir şehre gideceksin) çok yalnız hissetmene neden olabilir. Soruların varsa sorabilirsin.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst