Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Siyah nokta ve AYRILIĞIN SON SANİYELERİ

Versay

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
27 Haziran 2018
Mesajlar
329
Tepkime puanı
528
Şehir
İstanbul
Selamlar.


Teşekkür yazısını yazmadan önce konu için gelenlere istediğini verelim.

Benim uzun süredir kullandığım çok memnun olduğum bir çözüm; Diş Macunu. Komik gelebilir ama bu meret her şeye yarıyor. Diş fırçalamaya, siyah nokta ve yağlanmayı gidermeye, ayakkabı temizlemeye gibi bir sürü şeye işe yarıyor.

Gençler tavsiyem temizliyor diye Arap yağı fazla bulunca misali davranmayın. Çünkü İçerisinde Florür maddesi Epifiz bezini kireçlenmesini sağlıyor. O yüzden fazla ve sık kullanmanızı tavsiye etmem.

Sürün, ıslak elinizle yedirin, ovalayın. 10 dakika bekleyin. daha sonra "soğuk" suyla yıkayın. Denendi, Onaylandı.




Bilgilendirme Şeysi;


Gençler bir önceki "Oral seksin İncelikleri" başlıklı yazımda bir anket yaptım. Ankette 20 kişi Yazmaya Devam Et, 7 Kişi Etme demiş. Ankete katılan insanların hepsine Teşekkürlerimi iletiyorum. Ancak Planlarım gereği 1 yıl gibi bir süre boyunca sosyal medya kullanımımı yasakladım. Youtube da sadece faydalı içerikler izlemek kaydı ile artık bu mecralardan uzak duracağım, mümkünse hiç gelmeyeceğim. Ancak Geldiğim taktirde "Tecrübelerimi", "Cinselliği", "Genel Kültür", "Belgesel" gibi birçok konuyu anlatacağım daha "detaylı" yazılar gelecektir. Sizlere 1 yıl boyunca benimle beraber bu mecrada takıldığınız için TEŞEKKÜRLERİMİ İletiyorum. Mesaj Olarak gitme veya wp ver oradan haberleşelim gibi yazılar geldi. Bir irtibat sağlamayacağım.
Bu zamana kadar çok insanı bu mecraya kattım. Hepsini de bir şekilde bağlılıkları, hazıra alışmasınlar olmasın diye kendimden uzaklaştırdım. Hepsini çok seviyorum. Sizlerinde görevi buralara bu sisteme insanlar getirmeniz. Benim tek başıma katkım 27 hepside deli gibi çalışıyor ileride bir yerlere gelecek insanlar. Peki Ya Sizlerin kaç?

Sizlerden istediğim şu iki şeydir;

1-) Bu sistemi gençlerle tanıştırmanız
2-) Bu sitenin önemini kavrayıp "adam akıllı" içerik "üretmeniz"


Beni seven veya sevmeyen herkesten, sizlerden haklarınızı helal etmenizi diliyorum. Bir daha görüşmek dileğiyle.
 
Aynı uygulamayı bende yapıyorum ve fazlasıyla faydasını gördüm. Bir çok yöntem denedim ve aralarından bir tek bu yöntem fayda sağladı.
 
Versay kardesim bir sorum olucakti. Bu dis macununu sadece sivilceli bolgeye surelim de mi? Bir de dis macunu yuzun phini bozuyo diyorlar dogru mudur
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst