Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Sizce ne yapmalıyım

Merhabalar yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var fakat son 2 ayında çoğunlukla tartıştık tartışmaların sebebi benim konuyu ben bitmesine rağmen uzattım daha da kötü oldu kendisini seviyorum o da beni seviyor bunu ikimiz de biliyoruz ama benim sorunum şu belki herkesin ilişkisinde olan bir şeydir ben tartışmalarda mesela en son ki tartışmamız daha yeniden oldu ufak bir şeydi ama yanlış yaptım ona hak veriyorum ama her seferinde ben alttan almaktan sıkıldım kendisine sen alttan alsana biraz dediğimde bana sen neden almıyorsun neden ben alayım gibi bir cümle kullandı ben daha ne yapabilirim her zaman onu anlamadığımı söylüyor tartışmalarımızda anladığımı ona nasıl hissettirebilirim.

Tartışmaları kim çıkartıyor?Tartışma konusu ne oluyor? Bunları bilmeden sağlıklı bir yorum yapmak zor.
Tartışmaları sürekli o çıkarıyor ve alttan almanı bekliyorsa sana karşı pek bir arzusu kalmamış demektir.O ilişkinin ömrü pek uzun değil

Üstteki arkadaşa katılıyorum, yine de konuyu bilmeden de yapılabilecek çıkarımlar var. Seni gerçekten seviyor, sana saygı ve arzu duyuyor olsa "sen alttan alsana biraz" gibi bir cümle kurmana sebep olacak tavırlarda bulunmaz, seni kaybetmekten korkardı, konu bu noktaya gelmezdi. Yazdığın dilden çıkarımla ilişkide baskın olan taraf o, sen değilsin. En çirkin kıza bile çok fazla talep olduğunu da denkleme kattığımızda seni kaybetmekten korkmadığını, kapısında bekleyen 40 tane aç abaza olduğunu da görebiliyoruz. Başlarda muhtemelen seni seviyor, sana saygı duyuyordu fakat ilişki ilerledikçe çerçeveni korumayı başaramamışsın ve tarzından anladığım kadarıyla onu kaybetmek de istemiyorsun çünkü senin kapında bekleyen 40 tane kız yok. Şehir kısmında Konya yazdığını şimdi gördüm. Sizin oradan olan, Meram'da yaşayan 1 yıllık bir kız arkadaşımı bıraktım geçenlerde. Oradaki kızların genel özelliği gözlemlediğim kadarıyla sadık olmamaları, masum gibi gözükmeye çalışıyorlar ama içlerinde bir jaguar yatıyor ve de babalarından korkuyorlar; bundan dolayı içlerinde kaynayan hormonları bir süre bastırmak zorunda kalsalar da mutlaka sanalda elden ele geziyorlar ve ailelerinden uzaklaştıkları anda da sağlarını sollarını açıp erkeklerle takılmaya başlıyorlar. Ayrıca oralarda çok fazla midesiz erkek var, kıza benim çaktığımı bildiği halde para veren, evlenme teklifi eden ezikler olduğunu duydum; yakın zamanda da şutladım onu bu yüzden. Konuya dönersek, tartışma varsa ve sen uzattıysan mutlaka hoşuna gitmeyen, içine sinmeyen bir şeyler vardır. Sana saygı duymayan ve sürekli seni strese sokan, huzurunu bozan bir kızla zamanını harcamana gerek yok. Sen alttan aldıkça daha çok alttan almak zorunda kalacaksın, işler zamanla sadece daha kötüye gidecek. İlişkide kaybettiğin çerçeveyi toplaman kolay değil; sana tavsiyem kendine olan saygını geri kazan, kim olduğunu hatırla ve sınırlarını çiz. Beğenmiyorsa gitsin, istediğin sınırların arasında olan ve sana itaat eden, huzurunu kaçırmak yerine sana huzur veren kızlar olacak ileride. Bununla zaman kaybederken aynı zamanda onların da yolunu tıkıyorsun. Henüz gençsin, belki birbirinizi çok sevdiğinizi ve daha iyisini bulamayacağını düşünüyorsun, bu çukura kimler düşmedi ki? :) Yoluna bak, seni gerçekten dediğin gibi seviyorsa zaten arkandan gelecektir.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8