Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

SOSYAL MEDYA

Katılım
24 Haziran 2018
Mesajlar
98
Tepkime puanı
62
Yaş
24
Şehir
Burdur
Evet beyler herkese merhaba,belki aranızda hala sosyal medyadan kızlara yazanlar vardır tahmin ediyorum, ki arada bende yapıyordum ama bugün ki yaşadıklarımdan sonra böyle bir şey şuan için asla ve asla düşünmüyorum.
Arkadaşımın açmış olduğu kız fake hesabı vardır gerçekten zor anlaşılıyor emek vermiş kaliteli hesap yapmış sağolsun :D neyse dedim ki kanka şu hesabı bana da verir misin ben biraz bir şeyler öğreneyim amacım tabi ki bir kıza nasıl yürünülmez,ne yazılmaz gibi şeyleri öğrenmekti. Evet hesaba girdiğimde dm kutusu tahmin ettiğiniz gibi tıklım tıklım dolu ki hesap daha yeni olmasına rağmen. Öğretmeninden,askerine... yazan yazana sadece bir kaç saat içinde kaç tane mesaj geldi hepsi klasik şeyler mrb,tanışalı mı?, selam,nasılsın,naber... uzayıp gider sırf bunlara bakarak diğer erkeklerden 100000 adım öne geçersiniz. Ben hayatımda ezikliğin kralını o mesajlarda gördüm kıza resmen senin köpeğin olayım beni bahçene koy sabah akşam havlarım diyorlar. El insaf amk siz erkeksiniz birde. Şahsen ben hayatımda o kadar iğrenç mesajlar görmedim bence çok farklı bir girişte yapsanız eğer aşırı yakışıklı sosyal statüsü yüksek biri değilseniz aynı kefeye koyulma ihtimaliniz %90. Evet beyler fazla uzatmadan bence bu saatten sonra bir kıza instagramdan yazacaksanız 1435348349329 kere düşünün yapmayın etmeyin. Ben hatamın farkına vardım sonuçta bir şeyleri görerek yanlıştan dönülüyor kendim çok yazmazdım ama ayda tek tük denk geldi mi affetmezdim her ne farklı bir giriş yapıp farklı olmaya çalışsamda ama elbet anlıyorlardır çünkü salak değiller.
EN İYİSİ RADARLARI AÇIN GİRDİĞİNİZ HER ORTAMDA Kİ FIRSATI DEĞERLENDİRİN BEYLER MÜSAİT BİR ANDA AFFETMEYİN.. :)
 
Cinsel açlığın afrikasıdır Türkiye diye boşuna demiyorlar. Yaşadığımız yüzyılın en kötü yanı erkeklerin kadınlar üstündeki hakimiyetini kaybederek kul köle duruma gelmesidir. Kızlara instagramdan yürümeye çalışmayın bence. Gidin set açın her şehirin rahat bir yeri var bunun için doğusundan batısına bahane bulmasın kimse. Saygılarımla.
 
Türkiye de sosyal medya oyunu zaman kaybıdır, sosyal medya dan 100 kızada yavşasan real de 1 tanesine denk değil :) tecrübe vs.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst