Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Sürekli “boş yapma” diyen kız??

Katılım
23 Aralık 2018
Mesajlar
42
Tepkime puanı
28
Yaş
22
Şehir
İstanbul
Selam arkadaşlar, konu başlığı saçma gelmiş olabilir. Hızlıca anlatayım.
Tabak olarak gördüğüm birisi vardı. Kız baya samimi davranıyordu. Aynı arkadaş grubunda olduğumuz için okulda öğle arası yemeklere beraber çıkıyoduk.

Benim gitmediğim bir gün bu kız en yakın arkadaşıma sevgilisi olduğunu söylemiş.(2 yıllık neredeyse). Ben de öğrenince kızı direk friendzonea attım, uğraşamam böyle sevgilisi olan kız tripleriyle. Sevgilisi azıcık belalı bir tipmiş. Şimdi dayak da yemeyelim kız için.

Herneyse kızı fz’a atınca iyice saçmalamaya başladı. Arkadaşlarıma bir şey anlatırken(baya hararetli anlatırım) gelip boş yapma diyor. Onayla abart taktiğini yapıyorum. Aynısını başka bir zaman görünce yine yapıyor. Papağan gibi amk sürekli aynı şey.

En sonunda sinirlenmeye başlıyorum artık. Hafızası resmen iki kelimeden oluşuyor. (Bak nasıl sinirlenmişsem...) Yanında gayet sakin kalıp cevap bile vermemeye, bi ara verdiğim ilgiyi sıfırlamaya başladım ama şu boş yapma dediği zaman için ağır bir neg istiyorum. Veya söylenecek bir söz..
 
Seni twitter'da aynı soruyla şimdi burda görünce nacizane fikrimi söylemek istiyorum.1-2 Defa boş yapma dese şakasına sende takılır eğlenirsin.Fakat bence saygısızlık boyutuna geldiğinde artık neg değil,ağzının payını iyice vermelisin.Belirli çizgilerin ve sınırların olmalı haliyle.Senin fikirlerini,anlattıklarını sürekli kötüleyen bir insanı çekmek zorunda değilsin.Tavrını koy birdaha söylemesin.Kırmızı çizgilerini insanlara bırak göster sen kaybeden olmazsın.
 
Son düzenleme:
Başlığı görünce sinirlendim. Neg'i falan boşver, ağır şekilde bozup at ki bir daha bu hadsizliği yapmaya yeltenmesin bile.
 
Yolu ver gitsin dostum en güzeli bu , gram sinirlerini oynattığına değmez bu tip bir kız.
 
Dişlerini gösterme vakti gelmiş. Neg filan olmaz çizgilerini belli et ve dişlerini göster.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst