Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Tartışma Esnasında Yapılması Gerek...

Versay

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
27 Haziran 2018
Mesajlar
329
Tepkime puanı
528
Şehir
İstanbul
Selamlar.

Tartışma esnasında yapılması gerek; hiçbir şey yapmamaktır. :)

Bir kız ile tartıştığınızı varsayalım. sizi her seferinde iğneliyor. Sabrınızı sınıyor. Kızmak için elinden geleni yapıyor. Bu durumda ne yapardınız? Umarım cevabınız Aynı dozda bende ona karşılık verirdim değildir. Burada yapmanız gereken. Göz temasını kurup, onaylar biçimde kafanızı hafif sallama veya haklı değilse, demeniz gereken tek şey "alakası yok" olmalı. Onun dışında haklısın, özür dilerim gibi salak saçma sizi küçük düşürecek hiçbir atıfta bulunmayın. Ya kafa sallayın yada alakası yok diyin.

Çünkü siz ne kadar alfa bir kişilik olursanız olun. Kızın gözünde ne kadar prens gibi olursanız olun. Kızların kafası anlık duygu değişimine göre değişir. Bizler gibi ileriye dönük değil daha çok anlık hareket ederler. Yani demem o ki tartışma esnasında sanki siz kötüymüş gibi her zaman öyle biriymişsiniz gibi davranır. Bundan dolayı en iyi ve sizi kısa yoldan olumlu sonuçlara getirecek eylem EYLEMSİZLİKTİR.

Bunu yaptığınızda ne olur. İnsanlar(Sadece kızlar için geçerli değil bu) sizden beklenmedik şekilde tepki verdiğinizi gördüğünde bir şeyleri yanlış yaptığını hisseder, içinde anlam bulamadığı bir psikolojik savaşa girer. Bunun sonucunda size bu tartışmayı telafi etmek için daha çok yanaşacaktır. Kısa bir sabrın sonucunda o insanı büyük ölçüde kullanabilirsiniz/istediğinizi yaptırabilirsiniz. Eğer bir kızsa karşıdaki insan evladı sular durulunca bu yaptığını hoşnutsuz bir şekilde davranırsanız bu tartışma olayını 2 kere düşünmeden girmeyecektir. Hatta gözle görülür cinste azalmalar olacaktır.


Saygılarımla Versay.
 
Eline sağlık dostum öncelikle. Ben de birkaç şey eklemek isterim,

Kadınlar ilgiyle beslenirler. Kavga ederseniz, tartışırsanız onlara ilgi gösterirsiniz. @Versay 'ın da dediği gibi, hiçbir şey yapmayın. Çenenizi kapalı tutun, abartırsa o ortamı terk edin ("daha sonra konuşuruz işim var" diyip telefonu kapatın, mesaj olarak yazıp internetinizi kapatın)yok olun bir kaç saat. Sonrasındaysa hiçbir şey olmamış gibi devam edin.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst