Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

ANKET Tony Stark vs Hank Moody (HANGİSİ DAHA ALFA)

Tony Stark vs Hank Moody (HANGİSİ DAHA ALFA)


  • Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .

boris the unleashed

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
10 Ocak 2019
Mesajlar
76
Tepkime puanı
169
Şehir
Ankara
DİKKAT BU YAZIDA SPOILER VAR!

Selam millet nasıl gidiyor? Alfa olarak bilinen iki film/dizi karakterini oylayacağız. Birisi Tony Stark, namı diğer Iron Man, birisi de Californication dizisinden Hank Moody.

Karakterlerden kısaca bahsedecek olursak;
Tony Stark'ın Iron Man olmasını bi kenara koyarsak kendisi silah şirketi sahibi ve bir playboy. Aynı zamanda profil fotoğrafımdaki kişi. İçinde bulunduğu grupta grubu sırtlayan kişidir. Orda kendine grup lideri diyen olsa bile istemsizce liderlik eder. Hareketler ve ses tonu karizma Ama bu demek değil ki ben Tony Starkcıyım. Ben ikisini de seviyorum. Ama sevgilisine delicesine aşık. Hatta sevgilisi için tüm iron man zırhlarını patlatmıştı ve iron man olmaktan vazgeçmişti. Tabi daha sonra mecburen süper kahramanlığa geri döndü sevgilisi de bunu terk etti tabi. Sonra nasıl olduysa tekrar barıştılar hatta evlendiler nasıl olduğunu kimse bilmiyor.

Hank Moody ise Californication'ın ana karakteri. Bir yazar ve tam bir kadın avcısı. Kadın avcısı olması yüzünden sevgilisi kızını da alıp onu terk ediyor ve başka bi adamla evlenme işlerine girişiyor. Bizim hank de sevgilisine feci aşık ama adamın elinde değil kadınları istemese bile kendine çekiyor. Eski sevgilisini görmek ve kendine çekmek için bir nevi eski sevgilisinin yeni sevgilisiyle falan iyi anlaşıyor onların aile dostu oluyor. Baya peşinden koşuyor en son düğünde eski sevgilisini kaçırıyor ve yeniden sevgili oluyorlar...

Evet iki alfanın da ortak sorunu tek bir kadına kapılmaları :)

Bu anketi iki karakteri de tanıyan kişilerin oylaması daha iyi olur ama oylamak isteyen oylar tabi :) Anketin 3 gün süresi var millet.
 
Son düzenleme:
Bence, dizideki filmlerdeki davranislarindan çok gercek hayattaki davranis bicimlerini incelesek, incelettirsen cok daha gercekci bir tabirinle anket olmaz miydi?

Ama bos geçmeyelim :)
filmde hank gercekte tony alfadir bence. biraz daha tassak istiyorsaniz karayip korsanları... anladınız siz (;
 
Kazanan Tony Stark (Iron Man)
%58 oyla Tony Stark (Iron Man) kazandı.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst