Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Üniversite son sınıfta koca arayan kız

Katılım
30 Ocak 2019
Mesajlar
20
Tepkime puanı
33
Yaş
25
Şehir
İzmir
Bir gün berkecanin altında; öbür gün ahmet in kucağında. Haftada bir elemanın biri hanimkızımızın ağzına verir, kızımızda ağzının içine akıtılan dölü son damlasına kadar afiyetle yutar. Meme uçları dahil vücudunun her santimetrekaresi emilmekten mosmor olmuştur. Threesome,gangbang, doggy,missionary,hanging garden,anal... kısacası denemediği pozisyon kalmamıştır. Dildo koleksiyonu yapmıştır. Üstünde zıpladığı erkeklerle foto çekilip odasındaki duvara o an kullandıkları prezervatifle beraber yapıştırmıştır.

Hayatı beleş yaşar. Öyle ki sikişeceği erkek seksten önce ve sonra bunu bir güzel yedirir içirir sonra sıradakine gönderir. Seks yapa yapa haftada 8000 kalori yakar. Böylece zayıflamak için masraf ödemek zorunda kalmaz. Bu döngü 3 yıl boyunca devam eder. Ta ki son sene gelinceye kadar.

Son sene kızımız değişir. Bu değişim öyle bir değişimdir ki evrim tarihi bile bunun yanında hiçtir. Artık bambaşka birisidir. 3 sene boyunca seke seke seks yapan o değildir,başkasıdır. Bunu da giyimiyle ve yanına erkek yanastırmamak gibi farklı şekillerde yutturmaya çalışır. Sanırsın kızımız olmuş rahibe theresa.

Sonra gözüne efendi çocuğu kestirir. Bu evladımız kızlarla arası iyi olmayan derslerde başarılı safın malın önde giden tekidir. Eliyle malafata o kadar çok asılmıştır ki sürtüne sürtüne ateş çıkardigi muhtemeldir. Neyse, bizim dangalak evladımız zanneder ki kız namuslu o zaman sevgilim olsun.

Yazık ki evladımız boku yemiştir. Sanar ki kız sevgili olunca ona verecek. Iltifat eder, hediyeler alır, onun için yapmadığı bok kalmaz. Ama kız onun beta olduğunu yediği yapraklardan tecrübe ettiği için bilir.

Günler, aylar, yıllar böyle devam eder ve gün gelir gerdek gecesine. Bizim kamil bi bakar ki vajina yol geçen hanı olmuş. El mahkum, çuval haline gelen vajinaya ileri geri yapmak zorunda kalır.

Bu durum kamilin içten içe canını sıkar. Boşanmayı düşünür ama bu sefer de nafaka ödeyeceğim diye vazgeçer. Sonra bir de çocuğu olur(kendinden mi o bile belli degil). Çocuğu olduğu için yeri sağlamlaşan kadın da ona ayda yılda bir verir hatta vermeyebilir de.

Sonuçta kamilimiz durumunu kabullenir. Bir kaltağa ve belki de kendinden olmayan çocuğa ömrü boyunca bakmak zorunda kalır ve bir embesil olarak ölür.


Okumuş olduğunuz hikaye dostlarım uyanık olmaz iseniz yaşayacağınız durumdur. Bu hikayeyi 30 yaş ve üstü bekar kadınlara da uyarlayabilirsiniz. Sonuç aynı olacaktır.

Not1: son sınıfta her kız böyle olacak diye bir kaide yoktur. Içlerinde elbette ki temiz olanlar vardır ama yine de fazla kasmayın. Çünkü bizim cpd miz artarken onların azalmaktadır.

Not2: bilerek kışkırtıcı bir dil kullandım. Yoksa obur türlü kafanıza girmiyor ve unutuyorsunuz.
 
İlerde Çocuk sahibi olmak istiyorum bu yüzden benimle aynı düzeyde kültür seviyesi olan ve düşüncelerimiz aynı yörüngede giden biriyle evlenmeyi planlıyorum. Böyle tiplerden sakınmak için ne yapılabilir bunuda söyleseydin keşke :)
 
İlerde Çocuk sahibi olmak istiyorum bu yüzden benimle aynı düzeyde kültür seviyesi olan ve düşüncelerimiz aynı yörüngede giden biriyle evlenmeyi planlıyorum. Böyle tiplerden sakınmak için ne yapılabilir bunuda söyleseydin keşke :)
Aynı fakültede isen ve iyi bir şekilde gözlemlersen zaten o tipler kendini belli eder. Dışarıdan birisi ise hal ve hareketlerine konuşmasına dikkat et. Onun okuduğu okulda bir tanıdığın varsa kızın nasıl biri olduğunu sor.
 
Dostum söylediklerine dibine kadar katılıyorum ve ekliyorum

Bu devirde "temiz kız" aramaktansa bizi enayi yerine koymayacak bir kız bulmak çok daha önemli. Çünkü en temiz sanılan kızın bile ağzına girmeyen kalmamıştır genelde. Cinsellik mevzuları çok kafaya takılacak tek bir kişi olsun denilecek konular değil daha rahat mevzular. Fakat bi ton ****** yiyip temiz kız ayağı yaparak enayi yerine koymaya çalışan kızlardan dediğin gibi uzak durmak lazım. Diğer türlü bir şeyler yaşamış ama enayi gibi davranmıyosa çokta mühim değil. Çünkü temiz kız yok dostum unut onu.
 
Dostum söylediklerine dibine kadar katılıyorum ve ekliyorum

Bu devirde "temiz kız" aramaktansa bizi enayi yerine koymayacak bir kız bulmak çok daha önemli. Çünkü en temiz sanılan kızın bile ağzına girmeyen kalmamıştır genelde. Cinsellik mevzuları çok kafaya takılacak tek bir kişi olsun denilecek konular değil daha rahat mevzular. Fakat bi ton y*rrak* yiyip temiz kız ayağı yaparak enayi yerine koymaya çalışan kızlardan dediğin gibi uzak durmak lazım. Diğer türlü bir şeyler yaşamış ama enayi gibi davranmıyosa çokta mühim değil. Çünkü temiz kız yok dostum unut onu.
Dostum benim temizden kastım eline hiç erkek eli değmemiş kız değil. Tabiki her kızın çıktığı kişiyle yiyismisligi vardır. Temiz derken bakire olarak kastettim.
 
Teşekkürler, güzel yazmışsın. Ben de 2 sene sonra son sınıfım bakalım bana denk gelecek mi :D
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst