Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Üniversite'nin İlk Günü!

Katılım
16 Mayıs 2018
Mesajlar
213
Tepkime puanı
289
Şehir
Antalya
Sabah 7 civarı uyanıp klişe işleri hallettim. Saat dokuz bile olmamıştı ki kendimi kütüphaneye attım, 11:30 civarı oda arkadaşımı aradım ve buluştuk, ardından aynı sınıfta okuduğu bir arkadaşı ile konuşup yanlarına gittik. Masada 3 kız 1 erkek ve yanlarına gelen biz(2 erkek). Bir kişi erkek ile sevgiliymiş, ben erkeklerin değil kızların yanına sandalyeyi çektim ve yaslanarak oturdum ve masa ile ilgilenmedim. Çok az sohbet ettik, arkadaşım ve onun arkadaşı dışarıya sigara içmeye gitti. Sigara varsa ben gelmiyorum dedim ve masada kaldım, biraz sohbeti açtım ki arkadaşım aradı, beni yanlarına çağırdılar (Ki durumu anladınız umarım :) ) Masada bulunan kızlardan birisinin sevgilisi arka masada oturuyormuş bende kızlar ile sohbet edince, çocuk erkek arkadaşı var kız rahatsız olmasın dedi. Ben lafı geçiştirmeye kalktım ki bilin bakalım ne oldu?

Dünyanın en büyük hayal kırıklığını yaşadım!

Benim Alfaloji'den , Oyundan haberi olan arkadaşım, daha dün tanıştığı çocuk ile kanka oluverdi ve onun yanında durdu kızlarla konuşmam konusunda :)

Ben 3-4 dakika yanlarında oturduktan sonra hiç bir şey söylemeden, laptopumu yanıma aldım ve yan masaya geçtim, yazılım ile ilgilendim. Sosyal olmak için resmen her şeyi bir kenara bırakabilecek arkadaşım onlar ile gitti. Gitmesine bir şey demiyorum dersi varmış arkadaşıyla gitmesi çok doğal.

Ayrıca beni yanlarına çağırdıklarında ne oldu biliyor musunuz :) ?

Benim canım arkadaşım dedi ki, "Kanka ben sigaraya başlıcam tekrardan, baksana herkes içiyor ya"

Ne diyebilirim ki.

Akdeniz Üniversitesindeki canım arkadaşlarım Cey Park'ta Muhit Cafe'de oturuyorum, saat 3'e kadar buralardayım şans eseri postu görürseniz gelin de sohbet edelim :)
 
Üniversite hayatının tadını çıkar diyeceğim ama pek tat çıkarılacak bir yer değil :)
 
Üniversite hayatının tadını çıkar diyeceğim ama pek tat çıkarılacak bir yer değil :)
Ben sosyal olmayı şimdilik sevmiyorum, benim gibi çalışan üretmek isteyen çalışmak isteyen 1 kişiyi bulsam değil üniversitesi yaşamın tadını o zaman çıkarabileceğim. 50 Bin kişinin içerisinde eminim birileri vardır.
Yorum için teşekkürler
 
Eğer 1. sınıfsan ortalamanı yüksek tut ve Amerikaya git. En kötü ülkene geri dönersin.
 
Senin o arkadaşına....... Neyse dostum bu tür şeylerden etkilenmemen gayet güzel sen kendi yoluna bak herkes sigaraya içiyor ben tekrar başlıyorum demek nedir ayrıca ya ?
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst