Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Wingman’in Yararları

Philliscan

Kuzey yıldızı yine tüm ihtişamıyla parlıyor 🌟
Katılım
19 Haziran 2018
Mesajlar
60
Tepkime puanı
453
Şehir
İstanbul
Konu isminde wingman geçse de içerik tamamen insan psikolojisiyle alakalıdır.
Bahsedeceklerim tabii ki her an ve her zaman geçerli değildir.
Wingman, bildiğiniz üzere kanat adamdır. Ve bir wingman ile sahaya çıktığınızda bunun düşündüğünüzden daha fazla yararı olabileceğine emin olabilirsiniz.
İlk olarak;
Fikir farklılıkları
Barış özcan’ın “tetris neden bu kadar bağımlılık yapıyor” videosunun son dakikalarında çok güzel bir konu ele alınmış. Bireysel olarak ne kadar iyi olursanız olun. grup ile yarışamazsınız. Bir sorun var ve bunu çözebilirsiniz. Ama aynı durumda 4 kişilik bir grubun yapacağı beyin fırtınaları sonucunda bu sorunu daha hızlı çözebilecekleri aşikar.
Burda gelmeye çalıştığım nokta şu;
Anlık bir şekilde iki kadın dikkatinizi çekti ve yapacağınız başlangıcı pek beğenmediniz. Ama yine de gidiyorsunuz. Gitmeden önce ufak bir fikir paylaşımı ile daha rahat edebileceğiniz bir başlangıç bulabilirsiniz.
Rekabet
Rekabet duygusu gerçekten çok faydalı bir durumdur.
Çünkü her daim kendinize ekstradan bir şey eklemeye çabalarsınız. Ve bu da gelişiminizi(kadınlarla konuşmanız, rahatlığınız, mimikleriniz, doğallığınız) hızlandırır.
Yanınızdaki wingman ne kadar iyiyse bu konuda, sizde onun bir üstü olmak için çabalayacaksınız ve sonucunda her iki taraf içinde olumlu olur.
Feda etme zorluğu
Özellikle yeni başlayanlar için çok güzel bir taktik.
Mesela şunu yapabilirsiniz, tek bir kız gördünüz ve çok beğendiniz. Adamınıza 20-50 tl türü bir para veriyorsunuz. Ardından eğer ki bu kıza açılamazsam bu parayı yırtacaksın diyorsunuz.
Eğer ki yapamazsanız verdiğiniz parayı feda etmek zorunda kalacaksınız.
Bilinçaltımız gereği bir şeyimizi kaybetmemek için elimizden geleni yaparız.
Buda bizim açılışımızı kolaylaştırır .)
Pü Allah’ın rezili
Yine yeni başlayanlara çok daha faydalı olacak bir olay.
Tek bir kıza veya iki kişiye açıldığınızda olumsuz sonuç aldınız. Tabii ki moraliniz bozulabilir.
Gülmek eyleminin sebebini daha önce duydunuz mu hiç?
Geçmişte yaşadığımız olaylar,travmalar, kavgalar, mutlu anlar.(tabiri caizse her şey) bunları tekrar hatırlatan bir şey olduğunda gülme isteği oluşur. Buna kontrollü travma denilir.
Mesela düşme videolarına gülmek.
Toplum içinde düştüğünüzde kendinizi kötü hissedebilirsiniz. fakat bu daha sonra başka birinin düşüşünü gördüğünüzde onunla empati kurup, halini anlayabiliyor ve gülümseme, buna orantılı olarak gülme eylemi gerçekleşiyor. Aslında gülmek birnevi “seni anlıyorum” durumudur.
Değinmek istediğim nokta da şu;
Reddedildikten sonra moral bozmak yerine kendinizle dalga geçerseniz kontrollü travmaya bağlı olarak modunuzu yükseltirsiniz.(kendinize neg atın :p)
- olm resmen siktirin gidin demedikleri kaldı
-batırdık aga :D
- hani bizden etkilenmeyen kız erkekti lan.
(Sürekli yapılması da abez kaçar. Çünkü bilinçaltımız bu sefer, reddedilmek için açılış yapıyoruz düşüncesini benimseyebilir. Ama o zamana kadar gelişim sayesinde bunu normalleştirir. Bilinçaltınız reddedilebileceğinizi de kabul edilebileceğinizi de benimser ve bunu olağan karşılar. Ve ego yerine doğallaştırır. siz yine de dakika başı şey etmeyin.)
 
Dürzüleri kadından uzaklaştırmanızı sağlar. En güzel yanı da budur
 
Kafa bir wingman rahatlıktır, en kötü eliniz boş dönmezsiniz; anlatacak güzel bir hikayeniz olur :))
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst