Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Yaz Tatilinde Neler Yapabiliriz ?

Katılım
7 Ağustos 2018
Mesajlar
343
Tepkime puanı
293
Şehir
Kayseri
Evet yeni ve eski forum arkadaşlarım ;
Yaz tatili geldi hatta 2 hafta bile geçti.
Güzel örneklerle yaz tatilinde neler yapabiliriz kendimizi nasıl geliştirebiliriz biraz muhabbet edelim.
Benimkilerden başka fikirleri olan arkadaşları yorum yapmaya davet ediyorum.

* > Arkadaşlar kesinlikle kitap okuyucaz. Bakın okuyabiliriz değil kesinlikle okuyucaz. Forumumuzda kitap örnekleri tavsiyeleri hatta kütüphanemiz bile mevcut. Araştırıp kendinize uygun olanları seçin ve okuyun. Lütfen 1,2 macera romanı olsada genel olarak okunması gereken romanları, klasikleri kişisel gelişim kitaplarını okumanız şahsıma göre çok daha iyi olur

* > Spor yapmanızı artık forumun 1000 kelimesi varsa 400 ü kitap okuyun 400 ü spor yapın 100 ü açılış yapın 100 ü nextleyin dir.

Her türlü şeyi yapabilirsiniz. Küçükseniz yüzme kursu alabilirsiniz.
En kötü koşun ve abi. Günde 45 dakka en aşşa koşun. Bu size emin olun çok çok iyi gelicek.

Evet yavaş yavaş arttırıyorum

*> Kurslara yazılın, bir müzik aleti öğrenmeye çalışın.
Evet bir çok kurs mevcut buna internet üzerinden ( Udemy vb) bile alabilirsiniz. Belediyenin ilk yardım kursları varsa, yazılım kursları varsa hangisini isterseniz ona yazılmanızı tavsiye ederim. Bu hem kendinizi geliştirmek için hemde güzel bir ortamınız yeni arkadaşlarınız olması için iyi bir fırsat. Dikkate alın derim.
Müziğe ilgiliyseniz özel yada devlet kurslarından kurs alıp öğrenebilirsiniz. Tabiki YouTube de de bayaa mevcut. Sorunuz filan olursa forumumuzdali bir çok arkadaş yardımcı olabilir.

* > Film izleyin, Arkadaşlar filmler insanları etkilerler ve grup sohbetlerinde açıldıklarında katılmak güzeldir. Ve duygusal ve hayata bakış açısı yönünden de önemlidir.
Forumda bayaa bir öneri var zaten. Saçma salak aşk filmlerini çok nadir de olsa izleyin derim. Çünkü kadınların basit erkek düşürme kullanma olaylarını çok rahat bir şekilde orada görüp hafızanıza kaydedebilirsiniz.

* > Eski arkadaşlarınız dışında arkadaş edinin. Açılış yapın. Dışarıdaki dayı ve dedelerle teyzelerle sohbet etmeye çalışın.
Kısaca sosyalliğinizi artttırın.
Parkta mal gibi telefondan oyun oynayacağıza gördüğünüz erkek yada kızlarla sohbet edin. Bu kızlara açılış yapamayanlar için bire birdir. Heyecanlanmamanız için antrenman olur.

* > Tarz yenileme düzeltme. Malum vakit bol beyler. İnstadan komik videoları tatlış kız videolarını izlemeyi bırakın da biraz moda, tarz giyecekler, aksesuarlar ayakkabılar bunları da araştırın. Mesela İnstadan bir çok manken erkek var onların giyim tarzlarına bakın. Giyiminize tarzınıza önem verin. Boş vaktinizi değerlendirin. Şunun üstüne şu giyilir mi ?
Yada YouTube yazın tarz rehberi filan. Cizgili gömlek nasıl giyilir vb. Olarak .

* > En güzel şey. Gezin; imkânınız varsa küçük yada büyük. Başka bir şehir olur yada bulunduğunuz şehir olur gezin tarihi yerleri restoranları parkları denizini özellikle sanat kokan yerleri.
Yarın öbür gün arkadaşlarınız la gezmek yada kız arkadaşınızı gezdirmek gibi bir fırsat olur.
Bu sizi 2-0 önde yapar. Hiç bişey olmazsa ufkunuz açılır.

* > Grup oynan oyunlarda kendizini geliştirin. Örneğin bilardo, PS, batak, pişti ( kağıt oyunları ) , okey , bowling , gibi gibi gibi ilerde yasa ünide lazım olacak. Ezik duruma düşmeyin bilin en azından ne bok yapılıyor fikriniz olsun eliniz yatkın olur.

Arkadaşlar biraz ayrıntılı yazdım farkındayım daha fazla öneri sunabilirim fakat bence yeterli.
Bi çoğunu biliyorsunuz farkındayım fakat hem moral açısından. Hemde bazı arkadaşlara yol göstermek açısından umarım yararlı olur.
 
- İşe girilebilir
Bu büyük bir öz güven, insan ilişkilerinde artış ve tabi ki maddi imkan getirecek. Ailenizin parası spora, yazılım kursuna, yeni kitaplara veya tarzınızı yenilemek için alınacak kıyafetlere yetmiyor olabilir ama bu imkanı siz oluşturun. Dükkanları, kafeleri gezin.


Ben düğün salonlarına soruyorum, en kısa zamanda yazlık işe girebilirim
 
Daha çok örnek verir misin :)


Tabiki.

Barınaklara yardıma gidebilirsin. Kız düşürme oranın emin ol artar.

Şuan yeni konuda okudum. Otostop ile kısa mesafe bile olsa gezebilirsin.

Ortamın varsa balığa çıkabilirsin.

Kesinlikle 3 5 kez kampa gitmeni öneririm. Hem sana neler lazım öğrenirsin. ( İlerde mesela kız arkadaşınla yada arkadaşlarınla. Gittiğinde konuya hakim olursun. )

Lunaparka zaten gitmelisin demiyorum.
Hem heyecanlı hem de eğlenceli arkadaşlarınla git topluca eğlen. Tabiki orda da ufak arkadaşlıklar kurabilirsin.
Konserler özellikle başlamadan önce ve bittikten sonra ortamlar güzel oluyor tanışıp kaymaşabşlirsin. Dans ederken de keza tanışabilirsin. En kötü müzik seni rahatlatır.

Bir miktar para biriktirip trenle gezmeni Erzurum gibi doğu kesime gitmeni de öneririm güzel yerler ve yolculuk yapmak zevkli olur. Özellikle bir kız arkadaşın olursa çok çok iyi olur.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst