Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Yeni girdiğim ortamlardaki durumum

Katılım
27 Temmuz 2018
Mesajlar
110
Tepkime puanı
44
Yaş
23
Şehir
İzmir
Beyler dürüst olayım şansliyım iyi bir fiziğim ve yüzum var yakışiklıyım ve muhabbet çeviriyorum.Yeni girdiğiim ortamlarda hep bana gıcık insanlar,önemsemiyomuş gibi yapanlar,gorusurken iyi hos sonrasinda konustumu umursamayanlar,gereksiz yere dusman kesilenler niye böle oluyor fikirlerinizi yazin.
 
Kıskanıyorlar. Kendilerine güvenmedikleri için olası rakiplerini indirmeye çalışıyorlar.
 
Bu insanlardan kastın kız erkek karışık mı yoksa sadece erkekler mi?
 
Kanka ikili oynamıyorsan ortada ben varım diyebileceğin kendini belli eden bir kişiliğin varsa seni bazı insanlar çok sever bazıları uyuz kapar sana bu böyledir. Ki bırak böyle olsun amk en yakın kankalar bile yeri gelir kalleşlik yapar. İnsan evladını sevince hırlamaya başlar. Mesafeli olacaksın.
 
Ve ayriyeten bir sınıfta öğrencisin atıyorum. O sınıfta herkese nötrken biraz ortam alıştı mi o sınıfta sevebileceğin 35 kişilik sınıfta elinde sadece bir avuç insan kalır. 5 en fazla atıyorum 6. Geri kalanlar nötr ve uyuz kapmaktan ibarettir. Sen o bulunduğun sınıf ortamında kalan 30 kişi sana ya nötrdür ya da sevmez ayar olur. Duyarsın belki iyi çocuktu he normaldi bilmem ne ama bunlar nötr veya palavradan ibarettir. Arkadaş ve dost seçimi de budur avucunda bir azınlık kalır. Onları çözmeye ve kalleş olmadıklarına hüküm vermene özen göster. (Çöz derken kim olduğunu sana uyup uymadığını)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst