• ADBlock (Reklam Engelleyici) aktif olduğunda sitedeki videoları görüntüleyemezsiniz. Videoları izleyebilmek için reklamengelleyicilerinizi devre dışı bırakmalısınız.

Yeter artık, Dayanamıyorum !

Tyler

Üye
Katılım
11 Ağustos 2018
Mesajlar
704
Şehir
İstanbul
Beyler cidden ben bu müslümansın , bir de dindar olacaksın vb laflarını duymaktan sıkıldım.
abi sırf hobilerim , heveslerim , isteklerim var diye kâfir ilan ediliyorum.
parmaklarım da böyle yüzük falan 4 , 5 tane , garip , garip bileklikler 4, 6 tane , kolyeler 2 ,3 tane küpe vs müslüman insan böyle dolaşmaz gibi damgalar yiyorum ve artık insanlar beni müslümanlıktan soğutuyor. insan üzerime , üzerime geliyor her ne kadar da umursamasam da bu benim psikolojimi bozmaya başlıyor.
neymiş saçların uzun erkek adamın , müslüman adamın saçı adam gibi kısa olurmuş neymiş.
erkek adam , müslüman adam küpe mi , yüzük mü takarmış neymiş. cidden sinirlendim artık bir an önce siktiğimin yobaz ülkesinden çıkıp , gitmek istiyorum.
1536415557881.png
 
Katılım
16 Temmuz 2018
Mesajlar
240
Yaş
20
Şehir
Ankara
reis minecraft oynamasaydın yorum yapacaktım asdashasd.Aynı şey banada oluyor umursama moruk.
 
Katılım
15 Temmuz 2018
Mesajlar
62
Yaş
18
Şehir
İstanbul
Forumda neden herkes ağlayan ağlayana, bikere alfa mentalitesin de umursamamazlık olması lazım ve siz bunu okudunuz artık kimin ne dediğini niye takıyorsunuz cidden boş konular açılıyor..
 

FromendD

Üye
Katılım
9 Temmuz 2018
Mesajlar
453
Şehir
Antalya
Kusura bakma ama Kur'an a göre flört bile yasak dine önem veriyorsan tabi kimse yargılayamaz ne yaptığını
 

Tyler

Üye
Katılım
11 Ağustos 2018
Mesajlar
704
Şehir
İstanbul
Forumda neden herkes ağlayan ağlayana, bikere alfa mentalitesin de umursamamazlık olması lazım ve siz bunu okudunuz artık kimin ne dediğini niye takıyorsunuz cidden boş konular açılıyor..
kimseyi umursadığım yok bunları diyen zaten ailemdi. !
 

FromendD

Üye
Katılım
9 Temmuz 2018
Mesajlar
453
Şehir
Antalya
reis cidden yüzük taktım diye günahkar mı oluyorum ne alakası var ki ?
Günahkar olmuyorsun tabiki demek istediğim biz burada kızlarla ilgili bir çok şey söylüyoruz nofap yapıyoruz s*x i yasaklamıyoruz yüzük takmak günah mı bilmiyorum fakat kızlarla takılmak ve zina yapmanın günah olduğunu biliyorum
 

Tyler

Üye
Katılım
11 Ağustos 2018
Mesajlar
704
Şehir
İstanbul
Günahkar olmuyorsun tabiki demek istediğim biz burada kızlarla ilgili bir çok şey söylüyoruz nofap yapıyoruz s*x i yasaklamıyoruz yüzük takmak günah mı bilmiyorum fakat kızlarla takılmak ve zina yapmanın günah olduğunu biliyorum
Kanka, Allah'a şükür benim aklım var neyin günah olup , olmayacağını kavrayabiliyorum. rabbimizin de bizden istediği o etraftan duyduğumuz insanlar tarafından çıkartılmış ayetleri kabul etmek yerine kendi aklımız ile düşünmemiz gerek. ben 31 çekmiyorum 50 gündür , zina veya flört de yapmadım ben bu sitede s*x yapmak veya kız tavlamak için gelmedim. beynimi geliştirmek için geldim , bir şeyler ögrenmek için buraya kadar geldim. ve hiç pişman da olmadım. bana koyan şey bana sırf bunun yüzünden Kâfir damgası koyulması. normal sikik insanlar tarafından neyse de , kendi babaannem vs tarafından bana koyuyor.
 
Katılım
10 Temmuz 2018
Mesajlar
78
Yaş
18
Şehir
İzmir
Kanka bu söylediğin dıs gorunüşe 10.sinıfta bir kız sahipti ve ben hiçkimse tarafından ateist diye görüldüğunü görmedim ki kız ateist gibi de giyiniyordu işte siyah giyinmeler filan....

Ne istiyorsan onu yap, insanları umursama, bu dunya bile gelip geçici, istediğin şeyi yap CUNKÜ YARIN HAYATTA OLACAĞININ GARANTISİ YOK...

Hergununü son gününmüş gibi yaşa.... :)
 
Üst