Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Yobazsavar Açılışı (Açıklamalı)

Katılım
5 Mart 2019
Mesajlar
102
Tepkime puanı
262
Şehir
Ankara
Bu açılış muhafazakar kadınların savunma kalkanlarını kaldırmakta etkilidir. Normal kadınlarda da yüksek başarı oranına sahiptir. Muhafazakarlığın aşırılığına olan rahatsızlığınızdan bahsetmenize dayanır. Fakat bunu manipülatif bir şekilde yaparsınız. Manipüle olan kadın muhafazakar olmasına rağmen sizinle aynı fikri paylaşmaya başlar.
Dediklerimi yapıp da başarısız olursanız aşağıda belirtin. Ben bu işi bırakıcam.:D

Not: Uygulama kısmını geliştirebilirsiniz. Bu sadece benim uydurduğum bir senaryo.
Not 2: İtalik yazılanlar zorunlu değildir fakat savunma kalkanını tam indirmek için faydalıdır.


- Merhaba, dışarıdan zeki bir insana benziyorsun bir konuda fikir danışamama izin verir misin? (Sadece bir fikir alacaksınız, zararsız görünüyor ve yazdığınızı belli etmiyor.)
+ Ne konuda?
- Ben sosyal bir insanım, yeni insanlarla tanışmayı seviyorum. (Burada davranışınıza bir kılıf uyduruyorsunuz. Sonuçta cold apporach kadınların alışık olmadığı bir şey.) Biraz önce renkli gözlü bir kız gördüm ve ona merhaba deyip gözlerinin hoş olduğunu söyledim. Bana sapıkmışım gibi baktı ve sanki ona zarar verecekmişim gibi oradan hızla uzaklaştı. (Burada başarısız giden bir muhafazakar kadın senaryosunu örnek gösteriyoruz. Muhafazakar hedefin vereceği potansiyel tepkilerden biri.) Sence de çok abartılı davranmadı mı? Ben sadece tanışmak istemiştim. (Burada muhafazakar hedefe, çaktırmadan muhafazakarlığın abartı olduğunu empoze ediyoruz. O da yobaz durumuna düşmemek için savunma kalkanlarını kaldırıyor ve aynı olayı kendisi yaşarsa daha ılımlı yaklaşıyor.) Sence ben kötü niyetli birine mi benziyorum?
+ Yok canım, değilsin tabi ki. (Muhtemelen böyle bir tepki alacaksınız. Tanımadığınız birinin sizin hakkınızda olumsuz bir yargıyı desteklemesi mümkün değildir. Yoldan birini durdurup sence çirkin bir yüzüm mü var derseniz size kötü hissettirmemek için sizin güzel bir yüzünüz olduğunu söyleyecektir. Daha sonra bu yargıya kendisi bile inanır. Çünkü kendi savunduğu bir düşünce haline gelmiştir bu.)
- Sen cana yakın birine benziyorsun. Sen olsan böyle bir tepki verir miydin? (Biraz önce muhafazakar bir kadın modelinin aşırıcı olduğunu savunduk. Ve onun da düşüncemize katılmasını sağladık. Aslında düşüncemize katılmıyor. Fark ettiyseniz sizin kötü niyetli biri olmadığınıza katılıyor. Fakat manipüle olan beyni artık fikirlerimizi tümüyle kabul etti.)
+ Hayır.
- O zaman sana inanmam gerek. Hoş bir enerjin var, ben Metafor. (Gülümseyin) Şimdi bana sapık muamelesi yapıp seri katilmişim gibi benden kaçacak mısın? (Her ihtimale karşın kadın manipüle olduğunu fark ederse bir şekilde sizden kaçmaya çalışacaktır. Ona bu davranışı abartarak ne kadar anlamsız olduğunu gösteriyoruz. Muhtemelen burada gülecektir ve son bir kaçış hamlesi yapması imkansızlaşacaktır. Evet, avınız artık savunmasız. :) )
+ Hayııır. :)) Ben de Buse. (Evet gençler. Buse'yi italik yazmadım. Yani Buse ismini duymanız zorunludur. Başka Buse yoksa taktik çöp. :D )
- Bak ne diyeceğim, hoş bir sohbet oldu. İstersen bir kafede devam edebiliriz. (Gülümseyerek, kendinden emin bir şekilde.)
+ Olur/Olmaz (Kabul ederse çıkıyorsunuz, etmezse numarasını alın. Numarasını da vermezse muhtemelen yanlış söylediklerinizde değil sizdedir. Bakımlı, kendinden emin ve rahat olmaya dikkat edin.)

Aslında açılış diyemeyeceğim, uzunluğundan dolayı bir oyun gibi. Fakat temel mantığı açılış kısmına dayanıyor. Zaten devamında bir çok oyun taktiğini de kullanmadım. Tamamen açılışa endeksli ve reddedilmeyi engellemek için kullanılıyor. Çekim yaratmak için yetersiz olabilir. Bu yüzden çekimi taktiklerle değil tanışma sırasında karakterinizle yaratın. Zaten olması gereken de bu...
 
Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst