Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Yolda kizlara acilmak

Katılım
27 Temmuz 2018
Mesajlar
110
Tepkime puanı
44
Yaş
23
Şehir
İzmir
Sahilde kiz grubu oturuyordu bi kizda beni kesiyodu salaktan gittim acilsaniza birlikte oturalim dedim yaslar kac falan deyince o kesen rahatsiz oldu diğer tarafa gecti hayir olmaz kalkalimmi falan dediler bi kez daha dedim durum aynı bende iyi siz bilirsiniz dedim taktim kulakligi devam ettim sonrasında neydi şimdi bu salak fln dediler ama sallamadım yorumunuz ve düşünceleriniz ne ?
 
Birlikte oturalımmı gibi bi onaylanma ihtiyacı belirtmişsin knk.

Sikt iret bunları elinden geldiğince reddedil ve öğren ders çıkar.

İyi forumlar...
 
Direk aralarına girip bodoslama yaş sormuşsun, "Selam kızlar, canım sıkıldı sizde burda eminim ki sıkılacaksınız" diyip muhabbete girsen daha iyi olurdu diye düşünüyorum (yazdığımla tam olarak girilmez kafam dağınık aklıma gelen o ama şahsi fikrim yazdığın gibi değilde benim yazdığıma yakın girmemndir) veya Allah yoksa şu dağları kim yarattı diye giriş yapan bi arkadaşım vardı bunuda örnek alabilirsin
 
Onlara çok fazla cevap hakkı tanıma dostum soru içeren cümleler minimum olsun
 
Bu günde buna benzerini ben yaşadım. Kendini nimet falan sanıyor bu a*ına koyduğumun kezbanları. Olsun açılış yapmaya devam edip sempatik, tatlı, cana yakın olanları bulmamız lazım yoksa kezbanlarla uğraşmaya bile değmez.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst