Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Yüz Temizliği İçin Birebir : Garnier Saf & Temizlik.

Katılım
3 Ağustos 2019
Mesajlar
51
Tepkime puanı
121
Yaş
23
Şehir
İstanbul
Öncelikle olduğunu düşünmüyorum ama "Erkek Adam Maske mi yapar lan" kafasında elemanlar doluşmasın lütfen. Bugün sizlere en memnum olduğum ve belki çoğu kişinin kullandığı bakım ürünü olan Garnier Saf & Temizlik ürününü önereceğim ve tecrübemi aktaracağım.

Öncelikle Fiyat / Performans açısından en iyi ürün, her markette, kozmetik mağazasında bulunmakta ve gayet makul bir fiyatta. Biraz sizin kullanmanıza bağlı ama bir tanesi uzun süre gidiyor.

Ürün özellikle cilt temizleme & Peeling ve Maske konusunda yardımcı oluyor, özellikle sabahları kalktığınızda yüzünde yağlanma varsa mutlaka uygulayın hem yağlardan kurtulup ferah bir hisse sahip oluyorsunuz hemde cildiniz yumuşuyor. Bünyesinde bulundurduğu okaliptusun ferahlık için çok iyi geldiğini ayrıca belirtmem lazım.

Ürünün resmi;

0207647_saf-temiz-3u-1-arada-150-ml.jpeg
 
bende o kadar etki etmedi bu urun sebebini bilmiyorum , gecici bi ferahlik hissi verio o kadar . ben ayrica lifle (ozellikle kabak lifi) alip , yuzunuzu sabunladiginizda o lifle ovalamanizi oneriyorum . bu yaptiginiz olu deriyi kaldiracak ortadan , ondan sonra maskeyi surerseniz daha iyi etki eder cilde
 
Sıvılce sıyah nokta yaglanma 3 ude var dikkat edersem bi nebze bakımla felan ama sivilce eksik olmuyor yüzümden cok kotu duruyo
 
Ben bu üründen gram etki alamadım. Aynı şekilde Garnier in 3-4 tane daha ürünüde var onlarda etki vermedi bana
 
Bende bu urun kizariklik yapti.
Peeling yapiyorum nivea nin
 
Çay ağacı yağı kulanın beyler sabunları falanda var güzel temizliyor ve geçiriyor en küçük damlası bile
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst