Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Muhafazakar Aileye Karşı Nasıl Tavır Sergilenmeli ?

Katılım
28 Mart 2019
Mesajlar
188
Tepkime puanı
473
Şehir
Bursa
Evet beyler uzun süredir bundan çok muzdaribim.17 yaşımdayım ve özellikle babam bir yere giderken falan ortamda kızların olacağını biliyorsa göndermemeye çalışıyor.Şöyle ki hatta geçenlerde mezuniyet balosu için kayıt alınıyordu ve bende para istedim peder beyden.Tabi para yok olaylarına falan girdi(Para var oysa ki ).Bende bir şey demedim ve sadece peki demekle yetindim.Sonrasında son kayıt günü tekrar aynı muhabbet açıldı ve bende artık dayanamadım neden böyle yaptığının sebebinin farkında olduğumu söyledim biraz kavga ettik sonrasında annem falan teselli için geldi onun hatırına konu kapandı ama gerçekten ben burasını anlayamıyorum olayın.Babam kızlarla ilişkilerimden rahatsız oluyor.Hani tamam direkt olarak belli etmese de tavırlarıyla falan belli ediyor ve hatta sırf bu yüzden harçlık dahi vermiyor.Sizce ne yapayım.(Bu olay özgüvenimi de zedeliyor ayrıca )
 
Knk bu neden saha raporlarında:/? Konu hakkında bir tavsiyem yok benide okul gezisine göndermediler garip.
 
Kategoriyi ben seçmemiştim ama neden saha raporlarında sebebini bilmiyorum.Ailemi de bir türlü anlayamıyorum :/
 
Genelde böyle durumlarda yalana başvurulur, kızların olduğu yere giderken sadece erkeklerin olduğu ortama gidiyormuş gibi söylemek gibi,

Anlaşıldığı zaman ise güven bitecektir.
 
Dostum maalesef bir çoğumuzu dönüp dolaşıp bu forumda birleştiren şey bu mesele . Vizyonsuz ve idollukten uzak baba bir erkek çocuğunun laneti oluyor . Aynı durumdan yıllarca çektim bende . Kız arkadaşımı arayıp ayrılmamıza bile sebep oldu . Her zaman tersine gittim ve inadına yapmaya devam ettim . Bir süre sonra alıştı . Uzun süre haberi olmadan alkol aldım , sonra bir gün bir düğünde deli gibi içtim ve önünde oynadım . Tartıştık , küs kaldı falan ama onada alıştı . İlk başları zor oluyor ama alışılıyor . Elliotun bir videosu var ''Tehlikeli bir şey yap'' adında . Onu da izleyebilirsin
 
  • Beğen
Tepkiler: Mrx
Çoğu baba tam tersine destekler aslında ''helal olsun oğluma bee'' diyip. Senin baban fazla aşırıya kaçmış... Karşı gelirsen sonuç alamazsın başka bir şey düşün. Sakın tartışma bence daha kötü olur.
 
Çoğu baba tam tersine destekler aslında ''helal olsun oğluma bee'' diyip. Senin baban fazla aşırıya kaçmış... Karşı gelirsen sonuç alamazsın başka bir şey düşün. Sakın tartışma bence daha kötü olur.
Normalde babam her konuda destekler ve asla özgüvenimi kırmaz.Falzasıyla anlayışlıdır ama nedense bu konuda böyle garip davranıyor,çözebilmiş değilim
 
Abi 17 18 yaşına gelmiş insanların ben 19 um böyle saçmaca aile baskısına karşı susmasını anlamıyorum. Bir şey istiyosannn onu oldurtucaksın. Yada cezalandırcaksın.
Mesela telefon istiyordum 18 imdeyken. Bekle para yok filan oldu. Bende dellendim kendiminkini Darcan filan yaptım cidden de satıcaktım sonra aldılar.
Mesela bir yere gidiceksin.
Annen baban nereye diye soruyosa ya dışarı,yada işim var deyin. Ahmet gille oturacaz , şurdayım aradığında hemen geliyom. Bu gibi şeyler olduğunda size baskı artar. Dediğimi yapın sizene, işim var gibi takılın. İlk kötü olursunuz sonra çok rahat edersiniz.
 
Burada ki yorumları sonra tek tek okuyacağım
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst